Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

|| CDI Sint Truiden Children mega score voor Katharina Dülffer en Darling ||

De overwinning bij het eerste onderdeel van de Children wat vandaag werd verreden tijdens het CDI Sint Truiden was er voor de Duitse Amazone Katharina Dülffer en Darling, haar totaal score vandaag voor haar verreden proef kwam uit op 79.220%.

Katharina low res

Foto© Digishots

De plaats twee was er voor Jessica Nesselaar en Cream op Top deze amazone reed naar 72.262%. De derde plaats was er voor Flore Woets en Vlingh zij reden naar 69.857% en mochten zich gaan klaar maken voor de prijs uitreiking die elke dag te paard worden gehouden tijdens het CDI Sint Truiden.

Uitslag:

Katharina Dülffer - Darling 310 (GER) 79.220%

Jessica Nesselaar - Cream on Top (Ned) 72.262%

Flore Woets - Vlingh (NED) 69.857%

Manouk Zuiderent - Haston Be Happy (NED) 69.119%

Max van Durme - Dijon - (BEL) 69.113 %

Elise Verwimp - Boemerang (BEL) 69.089%

Helena Colling - Demoiselle (BEL) 66.238%

Manouk Zuiderent - Dollarboy S-G (NED) 66.060%

 

Bron: TopTalent Dressage, overname zonder brons vermelding is niet toegestaan

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| CDI Sint Truiden - Paul Jöbsti en Bodyguard naar de overwinning Team Test Junioren ||

Een lange tijd leek Caecilia Emma Lienert naar de overwinning te gaan tijdens de Team Test van de Junioren. Met Ladyy Carnaby reed zij al vroeg in het programma naar 70.101%, met haar tweede toef Westrades Barack Obama reed zij naar 69.697%.

pauk

Foto© Digishots

De aller laatste start vandaag uitkomend voor Oostenrijk was Paul Jöbst, met Bodyguard 49 liet hij vandaag de beste proef van de dag zien bij de Team Test Junioren, zijn totaal score kwam uit op maar liefst 73.990%. Voor Paul was dit zijn eerste Internationale optreden bij de Junioren.

De beste Nederlandse amazone vandaag was Margje Jansssen zij reed met Elma vandaag naar de vierde plaats (68.384%)

De beste combinatie uit België was vandaag Jette de Jong. "Vandaag was het mijn eerste Internationale wedstrijd met mij zelf opgeleide paard. Heel erg tevreden over vandaag, jammer dat de punten van de fout de totaal score drukte". 

Paul Jöbsti - Bodyguard 49 (Aut) 73.990%

Caecilia Emma Lienert - Lady Carnaby (GER) 70.101%

Caecilia Emma Lienert - Westrades Barack Obama 69.697%

Marje Janssen - Elma (NL) 68.384%

Lara van Nek - Fariska (NL) 67.626%

Jette de Jonge - Indini (BEL) 67.121%

Michiel evelsteaan - Lars van het Kristoffelhof (BEL) 68.515%

 

Bron:  TopTalent Dressage, overname zonder brons vermelding is niet toegestaan

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| CDI Sint Truiden - Georgina Kraft en DSP Daily Challenge winnen de Pony Teamtest ||

De eerste rubriek tijdens het CDI Sint Truiden is inmiddels verreden. Vanuit vijf verschillende Europese steden kwamen er vandaag 23 pony amazones de start. Al redelijk vroeg in het programma als vierde start kwam de winnares van vandaag de baan in. De Duitse amazone Georgina Kraft reed met haar DSP TI Dailey Challenge naar precies 74%.

Gergina Kraft GER DSP TI Daily Challenge

Foto© Digishots

Haar collega amazone Jona Emely Bomberg reed met NK Cyrill naar 72.810% wat goed was voor de tweede plaats. Elise de Loos uitkomend voor Nederland reed met Sandokan's Pardo naar een uitstekende score van 70.762% wat haar vandaag de derde plaats opleverde.

De beste Belgische combinatie was Elisabeth Leduc, op haar thuis locatie Stal Gravenhof waar het CdI Sint Truiden wordt gehouden reed zij met Camsterhoven's Baldato naar een score 69.2368% dat was vandaag goed voor de achtste plaats.  

Georgina Kraft (GER) - DSP TI Daily Challenge 74.000%

Jona Emely Bomberg (GER) - NK Cyrill 72.810%

Ellin Ullman - Morgensterns Dakar (SWE) 70.810%

Elise de Loos (NL) - Sandokan's Pardo 70.762%

Esmee Boers (NL) - Orchard Ren Prince 70.000%

Isa Hollands (NL) - Mabelines Floran 69.826%

Georgina Kraft (GER) - DSP Ti Drie D 69.826%

Elisabeth Leduc - Camsterhoven's Baldato 69.2368%

Lisa Waverijn (BEL) - Dornier 69.000%

Bron: TopTalent Dressage, overname zonder brons vermelding is niet toegestaan

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

||CDI Sint Truiden 15 – 18 April 2021||

Aankomende donderdag start het CDI Sint Truiden wat plaats vind tot en met zondag 18 mei.

Het is een lange tijd onzeker geweest of het CDI Sint Truiden van 15 – 18 April door kon gaan. De aangescherpte  maatregelen vanwege het Corona virus hebben echter voor het CDI Sint Truiden geen extra gevolgen. Het CDI kan doorgaan met aangepaste maatregelen. Eén van de belangrijkste maatregelen is voor de deelnemers en de personen aan het werk tijdens het het CDI is dat er een negatieve Coronatest kan worden aangetoond die niet ouder is van 72 uur. Mede vanwege het Rhino virus zijn er tijdens het CDI ook voor de paarden strikte regels. Het CDI Sint Truiden laat via de verschillende media kanalen zoals hier onder vermeld weten wat de richtlijnen zijn voor deelname. 

Noa Moermans organisatie CDI Sint Truiden: “Het is lange tijd voor ons als organisatie spannend en onzeker geweest of wij überhaupt wel het CDI konden gaan organiseren. We hebben nog steeds te maken met een lockdown vanwege het corona virus, toen kwam ook de mededeling vanuit de FEI dat vanwege het Rhino virus en geen wedstrijden gehouden mochten worden in Europa. Het was echt spannend maar dat het door mag gaan daar zijn wij heel fier op ook al zal het een editie worden waar strikte regels van toepassing zijn.” 

Op de Facebook pagina van het CDI Sint Truiden worden alle belangrijke mededelingen vermeld.(https://www.facebook.com/CDI-Sint-Truiden-1818695765013748)

Op de website van Stal Gravenhof staan alle belangrijke zaken vermeld met betrekking tot het CDI, alle regels waar men zich aan dient te houden. Hier zullen tijdens het CDI Sint Truiden ook startlijsten en uitslagen verwerkt worden.

(https://www.stalgravenhof.com/cdi-april-2021) 

Deze editie van het CDI Sint Truiden mag er een publiek aanwezig zijn, u kunt wel alle dagen live mee genieten ook dit jaar wordt de live stream verzorgd door Equideo. (https://www.equideo.be/)

De  fotograaf aanwezig op het CDI Sint Truiden is https://melibre.be/ zowel op het evenement als via de website kunt u daar de foto's bekijken / bestellen.

Pers foto

Foto© Melibre Fotografie

Media op het evenement wordt verzorgd door TopTalent Dressage 

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| BK 2021 Suraya Hendrikx aan het woord ||

De ervaren jeugd amazone Suraya Hendrikx heeft al aan maar liefst 6 BK’s meegedaan. Twee jaar bij de pony’s en de andere vier jaren bij de paarden. Bij de pony’s was haar beste jaar 2014 waar zij een 5e plaats behaalde op het BK. In 2017 en 2018 werd zij Belgisch Kampioen met Dear Friend in 2017 bij de Junioren en 2018 bij de Young Riders. In 2019 won Suraya een zilveren medaille met Black Beauty, in 2020 was er wederom een zilveren medaille met Dear Friend en wonnen zij het goud in de Tour B met Benicia.

Mijn planning is om dit jaar zeker weer mee te doen aan het BK, in de lichte tour met Dear Friend en in de GP U25 met Black Beauty.

Knipsel

De beperkingen/maatregelen door corona en het Rhino virus hoe ben je daar mee om gegaan?“Fijn is iets anders. Net wanneer je terug aan het seizoen gestart bent, door wat Nationale wedstrijden te rijden, valt het weer stil. Dat is wel even weer een domper voor je motivatie. De eerste Nationale van het seizoen was echt weer even opstarten daarna ging het meteen goed en wanneer je dan net de flow terug te pakken hebt, valt alles weer stil... Ik hoop nog aan 2 Internationale mee te kunnen doen voor het BK. Ik rij met beide paarden een hoger niveau en voel dat ik echt nog wel wat ervaring in de ring nodig heb op dit niveau. “

Mijn verwachting over dit BK is lastig in te schatten, ik hoop met beide paarden een goede prestatie neer te zetten en wie weet een podium plaats maar gewoon al eens beginnen met goed rijden is de boodschap, de resultaten zullen dan wel volgen.

 

Foto© Digihots

Tekst: TopTalent Dressage

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)