App

Google Play  
Google Play  

 || Te koop / For Sale - Jay Jay (Charmeur x Ampere)

jay jay

De drie jarige hengst Jay Jay (Charmeur x Ampere) is een zeer ijverige, bewerkbare en betrouwbare hengst. Jay Jay is nu drie maanden onder het zadel en is geschikt voor zowel gevorderde als meer de beginnende ruiter of amzone. Deze drie jarige KWPN'er is 1.64 M.

Deze zoon van Charmeur heeft een goede stap, een tactmatige draf en een uitstekende galop. Daarnaast heeft Jay Jay een hele fijne aanleuning.  Jay Jay heeft geen stal gebreken en is 100% gezond hij is klinisch en rontgroligisch goedgekeurd.

Prijs: 18.000,00 Euro

Bij interesse kunt u contact opnemen met Robin Bernoski (0031-6-52367384) of Robin[@]bernoskiquint.com

 Video: 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

** VERKOCHT ** For sale/ Te koop Denzel (Wynton x Havidoff) **

denzel2

Een mooie donkerbruine ruin van 1.72 cm groot. Denzel is acht jaar en loopt momenteel op Z2 niveau. Denzel heeft zeker potentie voor het hogere werk! Hij is net door het KWPN gekeurd en dat werd beloond met predicaat STER. In September is hij klinisch en röntgenologisch helemaal goedgekeurd (incl. hals en rug)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stephanie Kooijman 06-22134619.

dendel

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

** For Sale / Te Koop FEI Pony Ico van de Beekerheide **

ico

Internationally competed 10-year old FEI Dressage Pony. Ico van de Beekerheide is a Dutch B-squad listed pony with consistent scores in the seventy percentage range. Name: Ico van de Beekerheide Breed: NRPS Date of Birth: 7 April 2006 Sire: Icoon Dam Sire: Kooihuster Folkert Gender: gelding Height: 1.48 m Asking price: high price level Ico van de Beekerheide is a gorgeous liver chestnut Dutch bred sport pony. He was initially licensed as a stallion with the NRPS society in 2010 and was proclaimed "Stallion with the Best Trot". Later on he was gelded to be successfully focused on a sport career. In March 2015 his current rider Kim Noordijk began riding the pony and has been able to get promoted to the Dutch B-team with two A-team scores already achieved.

At his first international show in Roosendaal he won the small freestyle final. At the 2015 CDI Nice he scored 68.74% in the team test, 71.42% (2nd) in the individual and 74.53% in the Kur (2nd). At the CDI Le Mans he was third in the team test (70.68%), 2nd in the individual (73.01%) and 5th in the Kur (72.63%). At the 2016 CDI Roosendaal he finished fourth in the freestyle finals with 72.48%. On a national level he was fifth at the 2015 Dutch Pony Championships and sixth in the Kur at the 2016 Dutch Pony Championships (74.375%). He also achieved marks of 73.21% at the national show in Beek and 74.51% at the national show in Oosteind. Ico has three very good basic gaits and an amazing temperament. He is always willing to work. No stable vices


Contact: [Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.]
+31 (0)6 53172479

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (1 Reacties)

** Te Koop/For Sale FEI Pony Hendi's Bolero **

Wij zoeken voor deze fantastische eyecatcher de FEI pony Hendi's Bolero een nieuwe ruiter die met hem verder de wereld gaat ontdekken!

Bolero is een 10 jarige ruin afkomstig uit Nederland.
Hij meet 148cm. Bolero is een beeldschone pony en trekt altijd de aandacht in de ring. Met zijn hoge witte sokken is hij een hele elegante pony. Bolero is toen hij 4 jaar was door ons gekocht. Wij hebben hem opgeleid tot het FEI niveau. Bolero zijn oefeningen zijn zeer goed bevestigd. Hij voert ze simpel en heel correct uit. Hij heeft met geen enkele oefening last. Hij is simpel te rijden en heeft een zachte mond. Hij is zeer alert en leert graag bij. Pony zit op dit moment zeker nog niet op zijn limiet.

Bolero heeft meegedaan aan Internationale wedstrijden zoals, Saumur waar hij in de teamtest een 17de plaats behaalde in een zeer sterk deelnemersveld. Ook nam hij deel aan een Internationale wedstrijd in Spanje waar hij alle dagen een 4de plek behaalde. Bolero is het dus gewend om langere trippen te onder gaan, waar hij geen moeite mee heeft.
Bolero is dus in het bezit van een FEI paspoort dat in 2015 werd aangevraagd.

Hij heeft al enkele mooie A kaderscores gereden en rijd gemiddeld tussen de 66% en de 70%.
Enkele overwinningen;
Vlaams kampioen in 2013 niv L met max aantal punten (pikeur eskadron)
Vlaams Kampioen in 2014 niv M met max aantal punten (J2L trophy)
Interprovenciaal kampioen in 2014 niv 2
Oost-vlaams-kampioen niv M
Mac rider cup (Benelux) 2de plaats niv Z2
CDN overwinningen met scores rond de 67%
6de plek op Belgisch Kampioenschap
4X een 4de plek op CDI Sant Marti Vell (Spanje)

Bolero is altijd mooi op tijd ingeënt en ontwormd en bekapt geweest. Bolero heeft geen medische gebreken en/of stalgebreken. Bolero is meerdere malen zonder problemen door de vetcheck geraakt op internationale wedstrijden. Gaat makkelijk de wagen op en af. Op stal is Bolero de allerliefste pony. Hij is braaf en zal tijdens het rijden nooit bokken of steigeren.

Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde ruiter die opzoek is naar een TOP-pony om hogerop in de sport te komen.

Een thuis is het allerbelangrijkste voor ons.

Reden verkoop : maximale FEI leeftijd bereikt van ruiter.

Voor meer informatie en prijs (hogere prijsklasse) 
- For more information or information in English you can send or call the number (+32 477/46.82.23) 
Berichtje sturen of bellen naar het nummer +32 477/46.82.23

tess2

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

Hier uw advertentie willen plaatsen?

Hier uw advertentie willen plaatsen van uw Dressuur pony en/of paard wat te koop staat? U kunt contact opnemen via {Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.}

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

** For Sale / Te Koop: De zeer ervaren FEI Pony Mystery Dancer **

milou misty

Naam: Mystery Dancer (Misty)
Ras: Welsh (NWR)
Geboortedatum: 14 juni 2005
Afstamming : Veenstra’s Promise x Bokkesprong Czardas
Geslacht: merrie
Stokmaat: 1.46m
Vraagprijs: 50-60.000 euro

Mystery Dancer is een zeer ervaren FEI dressuurpony, die prachtige resultaten heeft behaald op zowel internationale als nationale wedstrijden. Ze loopt solide scores tussen 68 en ruim 71% en heeft zeker potentie om nog meer te bereiken. Deze prachtige schimmelmerrie heeft succesvol aan internationale concoursen in Drachten, Hickstead, Odense, Le Mans, Lier, Nieuw en Sint Joosland, Saumur, Roosendaal en Diepenbeek meegedaan.

Mystery Dancer werd in januari 2016 opgenomen in het B-kader team van Nederland en heeft alle kadertrainingen gevolgd. Mystery Dancer, die liefdevol Misty wordt genoemd, heeft drie uitstekende gangen en veel souplesse. Ze heeft een meer dan fantastische stap! Mystery Dancer is een prachtige, sensitieve pony met een geweldig karakter, die graag wil werken. Ze voelt zich thuis in de wedstrijdring, maar vindt het ook leuk om een buitenrit (bos of strand) te maken ter afwisseling. Ze is gemakkelijk in de omgang, lief voor kinderen, gewend aan honden/katten, heeft geen stal- en/of andere gebreken, is makkelijk te laden en gewend om te reizen, ook lange afstanden zijn voor haar geen probleem. Mystery Dancer is altijd zorgvuldig getraind en verzorgd. Ze is klinisch en rontgenologisch gekeurd in 2013.

Mystery Dancer wordt te koop aangeboden, omdat de huidige amazone haar is ontgroeid en de overstap naar de paarden maakt.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met :
Marieke Dees
06 18226547 / [Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.]

 

 

TopTalent Dressage Amazone Milou Dees CDI Roosendaal 2016

Een video die is geplaatst door TopTalent Dressage (@toptalentdressage) op

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)