Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

**2015 European Junior/Young Riders Championships Allocated to Vidauban**

De FEI Bureau hield een in-persoon vergadering bij de FEI hoofdkwartier in Lausanne (SUI) op dinsdag 2 juli. Het Bureau toegewezen de 2015 Europese Junior en Young Riders Kampioenschappen te Vidauban. Het evenement zal hoogstwaarschijnlijk plaatsvinden in de tweede weekvan juli.

Het Bureau beslist om de toewijzing van de 2015 Europese Kampioenschappen Pony naar Malmo (SWE) en 2016 World Cup Dressuur Finale naar Göteborg (SWE) in het licht van de huidige Zweedse Dierenwelzijn Wetten in relatie tot concurrentie met paarden uit te stellen. Deze wetgeving verbiedt bepaalde behandelingen en benaderingen te ondersteunen paarden die concurreren op FEI evenementen die worden toegestaan ​​door de FEI veterinaire reglement

De FEI en de Zweedse NF zijn in contact met de Zweedse autoriteiten, die hebben erkend dat hun aanpak staat haaks op de FEI regels en richtlijnen en zijn bezig met een volledige beoordeling die naar verwachting nieuwe wetgeving voor de beoordeling tijdens 2014 te produceren. De uitkomst van het proces kan niet worden voorspeld op dit moment, maar de FEI en de Zweedse NF zijn betrokken bij het overleg met de bevoegde Zweedse autoriteiten. De FEI neemt deze zaak zeer serieus en zal actief samenwerken met de autoriteiten en de NF om een ​​passende oplossing te vinden.

Minna Telde

Informatie http://www.eurodressage.com/ Amazone op de foto de Talentvolle Minna Telde uit Zweden

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn