Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

|| Tweede dag Jeugd tijdens het CDI4* Lier ||

Amber Hennes en Alegro v/h Trichelhof winnen Team Test Children.

Het tweede onderdeel de Team Test voor de Children is zojuist gewonnen door Amber Hennes, de Belgisch Kampioene Children van 2021 reed met Alegro v/h Trichelhof naar een score van 75.250%. De tweede plaats vandaag was er voor Sophie van Norel en Itrina, de combinatie werd beloond met een score van 73.450%. Sophie van Iwaarden en hermes Mithras de winnares van gisteren zien we vandaag terug op de derde plaats met een score van 72.500%.

 

Amber Hennes Allegro vh Trichelhof LIER22L71846

Rose Oatley en Daddy Moon(GER) winnen ook de Individuele Test bij de Pony’s.77.117% was vandaag de winnende score van Rose Oatley en Daddy Moon tijdens de Individuele Test bij de Pony’s. Dit betreft haar vierde overwinning tijdens het CDI4* Lier.Liezel Everars en FS Capelli De Niro reden vandaag naar de tweede plaats, haar score voor de Individuele test kwam uit op 73.288%. Hiermee was zij ook vandaag de beste Belgische combinatie.Op de derde plaats zien wij terug Lilly Marie Colling zij reed met Cosmo Callidus NRW naar een score van 72.162% .

73099

Rose Oatley en Rock Revolution (GER) winnen ook de Individuele proef bij de Junioren.

Een derde overwinning voor Rose Oatley tijdens het CDI4* Lier, na eerder de Team Test bij de Ponys en de Junioren gewonnen te hebben was er vandaag de overwinning bij de Individuele proef bij de Junioren, met Rock Revolution was er vandaag een score van 74.118%.

De tweede plaats was er voor Rowena Weggelaar en Don Quishot (NL) vandaag kwam de score uit op 71.961%. Rowenna "Dit is mijn tweede Internationale wedstrijd met Don Quishot, ik heb hem sinds eind November onder het zadel. Na gisteren al een zesde plaats waar ik al heel tevreden mee was en tevens mijn laatste B score heb behaald was vandaag de tweede plaats echt geweldig. Ik kijk uit naar morgen dan kan ik mijn Kür op muziek rijden waar ik heel veel zin in heb".

De derde plaats was vandaag voor Anna Leandra Timm met Foxfire2 (GER) kwam haar score vandaag uit op 71.618%.Lana de Caluwe en Elfenranke waren de beste Belgische combinatie vandaag (67.255%). Laura "Ik was heel tevreden vandaag over mijn proef. Elfenranke was eigenlijk aangekocht als recreatie paard voor mijn moeder en nu rijdt ik haar nationaal en internationaal".

Rose Oatley Rock Revolution LIER22L71295

 

Jana Lang wint ook de Individuele proef bij de Young Riders tijdens het CDI4* Lier

Eind vorig jaar maakte Jana Lang (GER) de overstap met Baron naar de Young Riders na zeer succesvol te zijn geweest bij de Junioren. Het succes zet zich voort na eerder al de winst in de Team test bij de Youngriders was er vanavond de overwinning in de Individuele proef. De score van vandaag kwam uit op 76.226%.

Belgisch Kampioen 2021 Amber van der Steen en Fame reden ook vandaag naar de tweede plaats in het klassement, met 74.020% kwam de score hoger uit dan in de verreden Team Test.

De Britse amazone Sophie Taylor reed vandaag met Jerrydale naar de derde plaats de combinatie werd beloond met een score van 70.882%. Brand Bos (NED) en Florett W reden vandaag ook nog naar een score van boven de 70%, 70.147% wat goed was voor de vierde plaats.

Jana Lang Baron LIER22L74082

Foto's © Digishots

Bron: TopTalent Dressage, overname zonder brons vermelding is niet toegestaan

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn