App

Google Play  
Google Play  

 ** For Sale / Te Koop: De zeer ervaren FEI Pony Mystery Dancer **

milou misty

Naam: Mystery Dancer (Misty)
Ras: Welsh (NWR)
Geboortedatum: 14 juni 2005
Afstamming : Veenstra’s Promise x Bokkesprong Czardas
Geslacht: merrie
Stokmaat: 1.46m
Vraagprijs: 50-60.000 euro

Mystery Dancer is een zeer ervaren FEI dressuurpony, die prachtige resultaten heeft behaald op zowel internationale als nationale wedstrijden. Ze loopt solide scores tussen 68 en ruim 71% en heeft zeker potentie om nog meer te bereiken. Deze prachtige schimmelmerrie heeft succesvol aan internationale concoursen in Drachten, Hickstead, Odense, Le Mans, Lier, Nieuw en Sint Joosland, Saumur, Roosendaal en Diepenbeek meegedaan.

Mystery Dancer werd in januari 2016 opgenomen in het B-kader team van Nederland en heeft alle kadertrainingen gevolgd. Mystery Dancer, die liefdevol Misty wordt genoemd, heeft drie uitstekende gangen en veel souplesse. Ze heeft een meer dan fantastische stap! Mystery Dancer is een prachtige, sensitieve pony met een geweldig karakter, die graag wil werken. Ze voelt zich thuis in de wedstrijdring, maar vindt het ook leuk om een buitenrit (bos of strand) te maken ter afwisseling. Ze is gemakkelijk in de omgang, lief voor kinderen, gewend aan honden/katten, heeft geen stal- en/of andere gebreken, is makkelijk te laden en gewend om te reizen, ook lange afstanden zijn voor haar geen probleem. Mystery Dancer is altijd zorgvuldig getraind en verzorgd. Ze is klinisch en rontgenologisch gekeurd in 2013.

Mystery Dancer wordt te koop aangeboden, omdat de huidige amazone haar is ontgroeid en de overstap naar de paarden maakt.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met :
Marieke Dees
06 18226547 / [Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.]

 

 

TopTalent Dressage Amazone Milou Dees CDI Roosendaal 2016

Een video die is geplaatst door TopTalent Dressage (@toptalentdressage) op

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn