Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Leden met Profieltype : Familie/Vrienden

 • stephanie prins

  stephanie prins

  Naar lang wikke en wegen heb ik besloten hoe moeilijk ik het ook vind om mijn ontzettende leuk en lieve fjord Fjodor te verkopen wegens toch overgang naar paard.
  Fjodor is een ruin van 5 jaar van 1,49 groot!
  Het is een ontzettende knuffelkont en houdt van alle aandacht.
  Ik heb hem nu meer dan 2 jaar in me bezit en heeft nog nooit een stap verkeerd gezet, bokken steigeren of op hol slaan staat niet in zijn woordenboek.
  Hij is makkelijk te rijden en loopt makkelijk aan de teugel.
  Zelf heb ik hem altijd dressuurmatig gereden en zijn we bijna L geklasseerd en heeft potentie en de werklust voor het hogere niveau.
  Hij is super braaf op vreemd terrein en mocht iets engs vinden loopt ie er met een boogje om heen en daarna als je aanspoort dat het goed is loopt ie er gewoon langs!
  Bosritten is er ook al met hem gedaan, groot verkeer vind ie nog wel wat spannend, maar goed hij is 5 en ik rij niet echt buitenritten met hem.
  een sprongetje kan ie ook maken, maar dit heb ik niet veel met hem gedaan omdat ik een dressuur amazone ben
  verder is ie super braaf bij tandarts en hoefsmid, staat nu rondom ijzer ivm wedstrijden, maar kan ook gewoon zonder hij heeft sterke hoeven.
  ik laat hem nu om de 6 a 7 week bekappen ivm dat anders ze knie op slot kan komen te staan(komt vaak bij jonge paarden voor) groeien er meestal overheen.
  ik ben opzoek naar iemand waar ie lekker 24/7 buiten kan staan en in winter een warme stal heeft en die recreatief/dressuurmatig met hem wil rijden en zo af en toe eens een wedstrijdje wil rijden of hem misschien voor de kar wil beleren.
  Ben of ken jij iemand die zo leukerd zoekt, pb me dan
  Vind het heel erg moeilijk en wil een ontzettend leuk huisje voor hem vinden.
  vp is €3000 incl zadel en hoofdstel.
  17 vrienden
 • Edith

  Edith

  gister de 2e wedstrijde gereden om de Esperado cup. Ging super 1x 1e met 203 en 1x 2e met 205 punten in de M2. Tussenstand staat Sambucco bovenaan regio Zeeland. super blij!!!
  1 vriend
 • Jose van eijk

  Jose van eijk

  Zondag fotoshoot in de soesterduinen.. Ben benieuwd!!
  6 vrienden
 • Annet Koning-van der Velde

  Annet Koning-van der Velde

  Afgelopen weekend weer ZZ-zwaar gestart. Met 60,74% en een 2e prijs dik tevreden. Ook weer genoeg huiswerk!!
  6 vrienden
 • Nicole

  Nicole

  0 vrienden
 • Anne Schouten

  Anne Schouten

  0 vrienden
 • Danielle van der Heijden

  Danielle van der Heijden

  Gisteren heeft Cilanto zijn eerste officiele B-proeven gelopen. De eerste proef kwam al een heel eind in de buurt van hoe we het graag willen zien, hij was goed te rijden, had alleen iets spanning (kennelijk zijn deuren erg spannend). Tweede proef was meneer helaas al erg moe van alle indrukken en was dan ook niet meer fijn te rijden, de galop was hier helaas een drama. Uiteindelijk gingen we wel naar huis met 183 punten en een oranje lint voor de eerste proef en 172 punten en een vijfde plaats voor de tweede proef. al met al super trots op hem!
  6 vrienden
 • Sandra Hage

  Sandra Hage

  3 vrienden
 • Cindy Ostolani

  Cindy Ostolani

  2 vrienden
 • Naomi Roos

  Naomi Roos

  17 vrienden
 • Nynke Postma

  Nynke Postma

  0 vrienden
 • Jessica

  Jessica

  2 vrienden
 • Annemieke Koster

  Annemieke Koster

  Gisteren hebben Anouk en Eef mee gedaan aan de herfstmeeting voor pony's in Oud Beijerland. Helaas viel een van de vier combinaties de dag voor de wedstrijd uit, dus de meiden moesten rjiden voor wat ze waard waren. En dat hebben ze gedaan! Met 5 bekers en een mooie 3e plaats met de equipe gingen Fleur, Fabienne en Anouk tevreden naar huis!
  3 vrienden