Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Leden met Klasse : Z1

 • Roxanne Hermans

  Roxanne Hermans

  Een jaar geleden dat ik iets heb gepost... #Oeps! Miss Awinsky is in het voorjaar verkocht, ik kreeg de kans om mijn eigen paard te kopen! Guilio, een 4jarige Bojengel X Jazz! Hij moet nog ontzettend veel leren, maar toch heeft hij al zijn eerste winstpuntjes gehaald! Afgelopen voorjaar was tevens een hele moeilijke tijd... Op 17 maart 2015 heb ik afscheid moeten nemen van mijn Mister Strawinsky .. Wat een verdriet was dat en blijft dat nog steeds! Hij kon door zijn blessures niet meer genieten van zijn pensioen bij mij op stal, dus heb ik de meest moeilijkste beslissing ooit moeten maken om hem in te laten slapen... Wat doet zoiets pijn! Je allerbeste vriend vasthouden tot het laatst en vervolgens zelf naar zijn laatste plek gebracht! Hij heeft zoveel voor mij betekend die tijd dat ik hem heb kunnen rijden.. Ik hoop dat ik met Guilio toch weer op hetzelfde pad terecht ga komen als het pad dat ik met Mister Strawinsky bereed...
  13 vrienden
 • Iris Houweling

  Iris Houweling

  Gister getraind en spullen gepoetst. Vandaag nog even Ab wassen en om 17:15 de ring in bij de Junioren. Wat kleine opstart problemen, maar dat ligt gelukkig niet aan ons. Het slot van de hotelkamerdeur was kapot dus konden we de kamer niet in.. Haha
  8 vrienden
 • Pien Hogervorst

  Pien Hogervorst

  Ppppfff... Toen was het alweer oktober, wat gaat de tijd snel!!
  Af en toe iets te weinig uren in een dag, dus daarom weer eens een update
  Sinds augustus begonnen aan een hele leuke opleiding Small Business en Retail Management op de HAN in Nijmegen.
  Ook in de ring ben ik weer te vinden. Afgelopen maand meerdere malen fijn kunnen rijden en al winstpunten mee kunnen pakken. We gaan voor een succesvol indoor seizoen!
  Vandaag nog eventjes met me kereltje, Wobelisk, uitgewaaid op de Ginkelse Heide voor dat de echte winter gaat beginnen.

  P.S. momenteel heb ik voor mijn school een blog gestart. Neem een kijkje en volg de Facebook pagina en het Instagram account van Beautician for Guys (www.beauticianforguys.tk)
  8 vrienden
 • Bonny kraakman

  Bonny kraakman

  2 vrienden
 • Marie Kleinepier

  Marie Kleinepier

  Super veel zin in het NK morgen ! Equestricons Defilee de Mode helemaal geïnstalleerd in haar stal op de KNHS. Net al even een rondje baan gestapt. Morgen start ik om 19:56, alles is live te volgen via www.clipmyhorse.nl
  80 vrienden
 • Judith van Gennip

  Judith van Gennip

  Brabants kampioen DEZ1 met 70,59% Hopelijk gaat het op de Nederlandse kampioenschappen net zo goed ! Ring 5 ,09:34 uur
  20 vrienden
 • Romy Oudshoorn

  Romy Oudshoorn

  Long time no see op Top Talent Dressage! Hoog tijd om even een update te geven en mijn profiel heeeeel goed bij te gaan houden!

  Met Sjaan ben ik nu bijna ZZ-licht, nog 1 winspuntje te gaan! Komende maanden hebben wij veel leuks op de planning staan. Proeven, maar ook de kur op muziek waar ik heel veel zin in heb. De kur is niet zo heel professioneel, maar goed het is dan ook de eerste keer dat wij kur gaan starten, heel spannend! Wij starten onder andere komend weekend op CHBOZ (Bergen op Zoom), daarna op Outdoor Zuid Holland 2 juli (Strijen) en vlak daarna op Zeeland Outdoor 9 juli (Nieuw en Sint Joosland). Allemaal kur op muziek, zin in!

  Met Patriska gaat het heel goed! Ze krijgt steeds meer wedstrijdervaring en de winstpuntjes tikken lekker weg! Met Patriska ben ik al M2 startgerechtigd, maar voorlopig blijven we nog even M1 starten zodat ze nog wat ervaring op kan doen. Met Patriska ga ik ook heel veel leuke (en voor haar hele spannende ) dingen doen. Op 28 mei hebben wij de Zeeuwse Equipe bokaal (Nieuw en Sint Joosland). In een team van 6 combinaties gaan wij strijden voor de titel; beste equipe van Zeeland! Heel benieuwd hoe dit zal gaan. Daarna starten wij op 19 mei op Concours Hippique in Vrouwenpolder, sowieso op 3 juli en misschien ook op 2 jullie Outdoor Zuid Holland (Strijen). De week erna start ik haar ook op Zeeland Outdoor, op 7 en 8 juli (Nieuw en Sint Joosland).

  Tot zover loopt mijn wedstrijdplanning met mijn 2 toppers nu, ik hou jullie op de hoogte van wat er gebeurt! Als je nu dan toch al aan het lezen bent, neem dan even een kijkje op mijn Youtube kanaal! Hier ben ik heel actief op en ik upload regelmatig video's, allemaal over paarden. Ook ben ik sinds kort de vlogger van Bit Magazine, dat kanaal is dus ook zeker een bezoekje waard!

  Romy Oudshoorn:
  www.youtube.com/…
  Bit Magazine:
  www.youtube.com/channel/…
  12 vrienden
 • Melissa

  Melissa

  Vrijdag heeft mama Misty gelongeerd en ik Ces gereden. Hij liep fijn, maar de aanleuning mocht iets vanzelfsprekender. Na een vrije dag heeft hij dat weleens, geen probleem morgen weer een dag. Daarna met Isa (8 jaar), haar moeder en kleine Bonny naar Acb Dressuur afgereisd. Eerst heb ik Kiss gelongeerd en gereden, ze liep erg fijn ! Het is zo’n schat van een paard. Daarna heeft Isa een proefgerichte clinic gereden bij Anne Claire, superleuk! Ze had 190 punten voor haar proef en met goede tips weer naar huis. Was heel gezellig.
  Zaterdag Misty gelongeerd aan de bijzet en met Ces een fotoshoot voor Stalkist. Echt leuk! Ces was super braaf en hopelijk is het eindresultaat mooi. Daarna Isabelle en Cammie nog les gegeven. Vandaag (zondag) ga ik Misty rijden en hebben Ces en ik einde middag les van Kim!
  14 vrienden
 • Amber de Groot

  Amber de Groot

  8 vrienden
 • Lotte van der Hoek

  Lotte van der Hoek

  gisteren heb ik een hele leuke dag gehad op het Pinksterconcours in Hoogland! Met 4 vriendinnen van de vereniging deden we allemaal mee. Ik was best tevreden over beide proeven ondanks het warme weer. 204 en 206 punten gehaald. die scores moeten nog wel wat omhoog.
  Het springen heb ik op het laatste moment nog afgezegd omdat Zantos er echt geen zin meer in had met die hitte.
  Volgend weekend Vrijdag Zaterdag en Zondag naar de Almelose ruiterdagen! heeeel erg veel zin in!
  4 vrienden
 • Leila Sticker

  Leila Sticker

  2 vrienden
 • Jeanny van den hove

  Jeanny van den hove

  wow al heel lang niet meer op mn profiel gezeten! maar ondertussen is lieve honey verkocht en sunlight met pensioen. en heb ik sinds kort een 4 jarige palomino hengst en een 4 jarige new forest hengst. en ze doen het super.
  35 vrienden
 • Gerjanne Bijker

  Gerjanne Bijker

  Morgen een dagje veulenkeuring in Harich met Just dance B en Jelrite B. Ben benieuwd!!
  3 vrienden
 • anna-sophie huisman

  anna-sophie huisman

  Hoi allemaal
  Ik heb mijn debuten gehad in l1 en z1 het was super leuk in had in de l1 203 en 192 en twee keer 1 heel blij en in de z1 had ik 216 en 208 dus weer 2 winstpunten heel blij
  10 vrienden
 • Judith Selder

  Judith Selder

  2 vrienden