Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Leden met Klasse : M1

 • Inge Kersten

  Inge Kersten

  Heel hard getraind de afgelopen week, dus hopen op resultaat vandaag in Helden! #knalllennn
  4 vrienden
 • Laurien Davids

  Laurien Davids

  Gisteren met Sans Doute (Jazz) gestart in Vijfhuizen met 2x 1e plaats en 192 en 193 punten! #proudofmyhorse
  6 vrienden
 • Felicia

  Felicia

  7 vrienden
 • Clair Verstraeten

  Clair Verstraeten

  Gisteren de tweede selectie in dongen gereden. In de M1 met Ferrari 1e met 205 en met Lionel 3e met 199, schilde maar 1 puntje van de nummer twee! In de avond met Captain mijn eerste wedstrijd gestart in de L2 en 7e geworden met 191 ! Trots op m'n 3 toppers !!
  26 vrienden
 • Romy Borghouts

  Romy Borghouts

  morgen wedstrijd heb er zin in!
  8 vrienden
 • Nienke Lammers

  Nienke Lammers

  2 vrienden
 • Demy de Graaf

  Demy de Graaf

  Het nieuwe jaar goed begonnen!

  2 weken terug kür op muziek gereden bij de nieuwjaarsborrel van de vereniging. Echt heel gaaf en wat was Dallas braaf met de muziek, het publiek en het applaus om zich heen!

  Afgelopen weekend weer een wedstrijdje in het M1 gereden en 2 winstpunten en een 1e plaats binnen gesleept! teller staat nu op M1 +9 dus we hopen volgende week donderdag dan ons laatste puntje erbij te scoren!

  en over 3 weken begint mijn stage bij ACB dressuur en Topfit Horseshop. Vorig jaar mocht ik de zaterdag van de TTD-Challenge schrijven bij Anne-Claire en ze vertelde me toen over haar bedrijf en zo ontstond het idee om misschien bij haar stage te gaan lopen en nu is het dan zover! ik heb er zin in!
  5 vrienden
 • Maudi Baas

  Maudi Baas

  2018 wat was je een top jaar Ik heb zoveel leuke en mooie dingen kunnen en mogen doen, Ik hoop dat 2019 net zo succes vol mag worden Voor iedereen een heel gelukkig ,sportief en vooral gezond 2019
  144 vrienden
 • Ilsa Derks

  Ilsa Derks

  0 vrienden
 • Jesse Vedder

  Jesse Vedder

  aanstaande zondag weer onze eerste wedstrijdje rijden, na een halfjaar niet op wedstrijd te zijn geweest. Eye catcher is nu helemaal hersteld van zijn blessure, dus we gaan kijken wat we er weer voor de eerste keer van kunnen maken! Om 13:14 starten we D-E/M1 bij het Ruitersportweekend in Sevenum, we hebben er zin in!
  15 vrienden
 • Indy Oostrom

  Indy Oostrom

  Vandaag naar Florus gegaan! Lekker gepoetst en geknuffeld Ukkie. Nieuwsgierig is hij zeker, maar zo lief en knuffelig Toen ze een paar paarden naar buiten zette blies hij helemaal op en was het weer dat hengstje dat hij ook goed kan zijn haha
  Daarna weer Latano getrained, ging weer super goed, travers in een keer, galop-stap-galop ging ook super en de keertwendingen perfect
  17 vrienden
 • Anne oskam

  Anne oskam

  Zaterdag onze 2e wedstrijd in het l1, hopen dat we hoe die nu met de trainingen loopt vast kunnen houden, om half 10 de baan in.
  10 vrienden
 • Lisanne Ekkel

  Lisanne Ekkel

  Gisteren gestart in Hardenberg leuke proef gereden foutje in de galop en het mocht nog wel iets opvallender. We hadden 189 punten behaald en een 5de prijs. De punten vond ik en andere wat aan de lage kant maarja.. het is en blijft een jury sport De volgende keer starten we een klasse hoger
  40 vrienden
 • esther van der aa

  esther van der aa

  Zo, dat is al weer even geleden haha.. In de tussentijd is er veel gebeurd, de wedstrijden zijn slechter en slechter gegaan dit seizoen, we zaten samen in een flinke dip, maar we zijn er nu weer uit aan het komen. Ze blijft er eentje met een apart karakter, zo'n schatje, maar zo'n bitch tegelijkertijd, daar zijn we nu weer even aan herinnert haha. Ook op ponykamp geweest, en ze heeft zich super gedragen met al die kleine drukke kindjes om dr heen, toch wel spannend voor zo'n druktemakertje altijd . Zondag gaan we voor de tweede keer naar de spring-schriktraining, wat echt super leuk was! over opblaaskrokodillen, zeiltjes, ballonnen etc gesprongen en onder hekjes met lint doorgereden, ze deed het echt super! Benieuwd wat we er zondag van gaan bakken.
  8 vrienden
 • Juul Tan

  Juul Tan

  2 vrienden
 • Daphne Plaisier

  Daphne Plaisier

  Vandaag I Am The Birthday Girl! Ik heb 2 prachtige nieuwe hoofdstellen gekregen, ze zij echt super mooi. Voor Nicolai één met een lak neusriem en parelmoer diamanten frontriem en voor Anysha één met roze diamantjes in de frontriem en van heel zacht leer omdat zij zo'n gevoelige huid heeft. Binnenkort volgt een foto. Zondag met Nicolai op wedstrijd in Rotterdam morgenavond weer les van mijn instructrice Jet! Ik kijk er zo naar uit!
  92 vrienden
 • Esther Balfoort

  Esther Balfoort

  Wat was het vandaag een geweldige wedstrijd, idem liep na een kleine wedstrijdpauze en weinig getraind te hebben omdat hij ziek is geweest weer 2 fijne proeven met 201 en 196,behaalde ik 2 maal een 1e plaats, tevens van de ochtend de hoogste dag score en won ik een mooi dekje, 'smiddags kwam ik met bigboy aan de start, wat liep boy fijn. Met 218.5 en 219 behaalde ik ook met boy 2 maal een 1e plaats, Ook met boy de hoogste dag score en won ik ook een mooi dekje, kortom met 2 pony, 's 10 winstpunten behaal op een dag, op naar het M2 en L2, zo trots op mijn toppertjes
  4 vrienden