Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Leden met Afstudeerjaar : 2016

 • Kim van Zadelhoff

  Kim van Zadelhoff

  Gister dagje Amsterdam, vandaag dagje Efteling! Super en super leuk allemaal! Alleen geen tijd voor de pony gehad. Morgenochtend maar een lekker strandritje maken ook effe lekker voor hem! En die week erna ben ik weer op stal te vinden!
  31 vrienden
 • Guusje van Heeswijk

  Guusje van Heeswijk

  morgen Ben ik jarig!!! eindelijk 14!! morgen verder alles nog inpakken en de vrachtwagen doen, en dan morgen avond vertrekken naar saumur!! met Majos en Crak! als we maandag ochtend terug komen, meteen door met deze 2 toppers naar Roosendaal! hopelijk gaan het 2 super leuke en goede weken worden! heb er nu al helemaal zin in!!
  61 vrienden
 • elske

  elske

  0 vrienden
 • Julie Vendrig

  Julie Vendrig

  Afgelopen zondag de laatste wedstrijd voor de Limburgse kampioenschappen gehad. Ging helaas niet zoals gehoopt, eerste proef 204 pnt. en een 5e plaats. En in de tweede proef een keer fout gereden en daarna concentratie probleempjes, 193 pnt. Volgend weekend knallen op het LK en daarna over naar het M1. Net zo goed super trots op m'n paardje die ik net 1 jaartje heb en pas 5 jaartjes jong is.♡♡
  6 vrienden
 • Esther Balfoort

  Esther Balfoort

  Wat was het vandaag een geweldige wedstrijd, idem liep na een kleine wedstrijdpauze en weinig getraind te hebben omdat hij ziek is geweest weer 2 fijne proeven met 201 en 196,behaalde ik 2 maal een 1e plaats, tevens van de ochtend de hoogste dag score en won ik een mooi dekje, 'smiddags kwam ik met bigboy aan de start, wat liep boy fijn. Met 218.5 en 219 behaalde ik ook met boy 2 maal een 1e plaats, Ook met boy de hoogste dag score en won ik ook een mooi dekje, kortom met 2 pony, 's 10 winstpunten behaal op een dag, op naar het M2 en L2, zo trots op mijn toppertjes
  4 vrienden
 • Christel Jansen van de Sligte

  Christel Jansen van de Sligte

  Balaine flikt het weeeer! De 1e proef gewonnen met 185 punten en de 2e proef 180 punten! Ze liep ook 2 goede proeven, wel wat braafjes, maar liever dat dan stuiterend de baan door! Lieeef dier is het toch, altijd maar hard willen werken. ♥ M2+17!!! Tijd voor de Z? Hmm..
  20 vrienden
 • Jet van ´t Zelfden

  Jet van ´t Zelfden

  Zo zie je maar weer, leren van je fouten doet wonderen!! Ik ben een hele trotse juf!! #happy
  4 vrienden
 • Anne van 't Land

  Anne van 't Land

  Dit weekend in Eerbeek gestart, met Borre 4e met 190 en 192 en daarmee beste dressuurruiter van de club geworden bij de pony's! Met Promise nog een rondje BB gesprongen en daarmee 2e!
  Vandaag ook nog te horen gekregen dat ik met Borre ben afgevaardigd naar de Gelderse kampioenschappen in de L1 en Promise gaat ook mee naar het GK met het viertal! Yesyess!! Op naar de Gelderse kampioenschappen!
  6 vrienden
 • Gaby Verhoeven

  Gaby Verhoeven

  Wow! Super gaaf verjaardagskado gehad! Zo naar academy Bartels voor 'n les van Imke met Asjan!!
  15 vrienden
 • Laura Verhagen

  Laura Verhagen

  Al 3 dagen ziekjes op bed, hopelijk morgen opgeknapt voor de TTC Training van Barbara Koot. Zondag wedstrijd in maasland, heel veel zin om weer lekker op pad te zijn.
  29 vrienden
 • Britt Meersma

  Britt Meersma

  Morgen om 13.45 rijden Chica en ik in de klasse Z1 op het CHIO! We doen mee aan de CHIO Zuid-Holland cup voor de vereniging 's Gravenhof!
  2 vrienden
 • Sharon Rooth

  Sharon Rooth

  Een weekend geen wedstrijd, dat betekende lekker een rondje bos met de paarden! Heerlijk gereden en genoten!
  7 vrienden
 • Maaike Smits

  Maaike Smits

  Mooi wedstrijddebuut met Cadeau in het M1. Top gelopen en met drie wp weer naar huis! Heel blij voor nog maar zo kort een combinatie te zijn!
  3 vrienden
 • Mégan

  Mégan

  0 vrienden