Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Leden met Afstudeerjaar : 2015

 • Kim Huizer

  Kim Huizer

  1 vriend
 • sharissa visser

  sharissa visser

  Wauw wat ben ik onwijs trots op bailey. Zondag hadden we ons wedstrijd debuut. Ze was zoooooo braaf had ik echt nooit verwacht. Ook omdat ze super hengstig was. Ben zo onwijs trots op der. Maandag had ze der wel verdiende dagje vrij. En vandaag ondanks de warmte weer heerlijk getraind. Zoo trots op bailey
  26 vrienden
 • Leonie van der Eijk

  Leonie van der Eijk

  Gisteren had de organisatie besloten om de wedstrijd naar binnen te verplaatsen waardoor er maar een mogelijkheid was voor één proef. Wat ik natuurlijk niet erg vond gezien we lekker droog konden rijden. Wat een debuut in het L2 gereden vandaag zeg! Met twee storingen en de rest van de proef nagenoeg foutloos een mooie 3e plaats met 194 punten. Dit biedt heel veel perspectief voor de toekomst!
  8 vrienden
 • Arianne

  Arianne

  0 vrienden
 • Danielle van der Heijden

  Danielle van der Heijden

  Gisteren heeft Cilanto zijn eerste officiele B-proeven gelopen. De eerste proef kwam al een heel eind in de buurt van hoe we het graag willen zien, hij was goed te rijden, had alleen iets spanning (kennelijk zijn deuren erg spannend). Tweede proef was meneer helaas al erg moe van alle indrukken en was dan ook niet meer fijn te rijden, de galop was hier helaas een drama. Uiteindelijk gingen we wel naar huis met 183 punten en een oranje lint voor de eerste proef en 172 punten en een vijfde plaats voor de tweede proef. al met al super trots op hem!
  6 vrienden
 • Sanne Gouwenberg

  Sanne Gouwenberg

  Helaas heb ik een hele moeilijk beslissing moeten nemen.. Mijn topper diesel staat te koop! Ik hoop dat we een heel goed huisje voor hem kunnen vinden! Diesel staat op sporthorses en op marktplaats.  www.marktplaats.nl/a/dieren-en-toebehoren/pony-s/…
  17 vrienden
 • Loes Keunen

  Loes Keunen

  0 vrienden
 • Febe

  Febe

  2 vrienden
 • Pien Hogervorst

  Pien Hogervorst

  Ppppfff... Toen was het alweer oktober, wat gaat de tijd snel!!
  Af en toe iets te weinig uren in een dag, dus daarom weer eens een update
  Sinds augustus begonnen aan een hele leuke opleiding Small Business en Retail Management op de HAN in Nijmegen.
  Ook in de ring ben ik weer te vinden. Afgelopen maand meerdere malen fijn kunnen rijden en al winstpunten mee kunnen pakken. We gaan voor een succesvol indoor seizoen!
  Vandaag nog eventjes met me kereltje, Wobelisk, uitgewaaid op de Ginkelse Heide voor dat de echte winter gaat beginnen.

  P.S. momenteel heb ik voor mijn school een blog gestart. Neem een kijkje en volg de Facebook pagina en het Instagram account van Beautician for Guys (www.beauticianforguys.tk)
  8 vrienden
 • Susanna van Raamsdonk

  Susanna van Raamsdonk

  Weet iemand een leuke klein honden ras?
  4 vrienden
 • Melanie Mulder

  Melanie Mulder

  0 vrienden
 • kim groen

  kim groen

  2 vrienden
 • Kristel

  Kristel

  Heerlijk weertje. Nog een uurtje school en dan lekker naar de paardjes! Eerst Waratasja trainen en dan nog even lekker naar buiten met Ilona. Zondag na 3 maanden eindelijk weer op wedstrijd!
  6 vrienden
 • Mijke Veenendaal van der Meijden

  Mijke Veenendaal van der Meijden

  lang niet meer op TTD geweest. ontzettend veel veranderd in mijn leven en wonen. sym en ik zijn naar haarlem verhuisd. ofnaja ik naar haarlem zij staat op een super stal in aalsmeer. ik ben zo blij dat ik haar weg heb gehaald bij mijn oude werk. ze voelt nu pas echt van mij! en we gaan met sprongen vooruit. drie keer in de week les. en ze ziet er super uit. haar heb ik nog nooit zo vrolijk gezien. maar na elk diep dal komt weer een lichtere tijd. en daar zitten we nu in. HAPPY
  4 vrienden
 • Inge

  Inge

  0 vrienden
 • Lotte van der Hoek

  Lotte van der Hoek

  gisteren heb ik een hele leuke dag gehad op het Pinksterconcours in Hoogland! Met 4 vriendinnen van de vereniging deden we allemaal mee. Ik was best tevreden over beide proeven ondanks het warme weer. 204 en 206 punten gehaald. die scores moeten nog wel wat omhoog.
  Het springen heb ik op het laatste moment nog afgezegd omdat Zantos er echt geen zin meer in had met die hitte.
  Volgend weekend Vrijdag Zaterdag en Zondag naar de Almelose ruiterdagen! heeeel erg veel zin in!
  4 vrienden
 • Leila Sticker

  Leila Sticker

  2 vrienden