Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Leden met Geslacht : female

 • Laura oosting

  Laura oosting

  Al een hele poos niet meer online geweest. maar wat pakt Wladivostok (pierrot x Jazz ) de training allemaal toch goed op! Komende twee weken hard trainen voor de kringkampioenschappen in het M2!
  23 vrienden
 • amber kooiman

  amber kooiman

  Schandalig lang niks van me laten horen door de drukte en blessure ! Sinds een maand ongeveer weer volop aan het trainen en alles steeds meer bevestigd aan het krijgen, de 1e wedstrijd van dit jaar was al super succesvol dus nu de verzameling verder aan het ontwikkelen! Zo zijn we weer lekker bezig
  14 vrienden
 • maaike de wijs

  maaike de wijs

  0 vrienden
 • Bibi Waterval

  Bibi Waterval

  Afgelopen zondag zijn we 2e en 3e geworden in de klasse L2 in Asten-Heusden! Super blij met na lange tijd weer eens zo'n goed resultaat!
  1 vriend
 • Danni

  Danni

  0 vrienden
 • Stephanie

  Stephanie

  0 vrienden
 • Charon Klink

  Charon Klink

  0 vrienden
 • Nienke Lammers

  Nienke Lammers

  2 vrienden
 • Vera van Verre

  Vera van Verre

  Gister voor de laatste keer Z1 gestart met Winston. Super afgesloten met 220 en 214 punten. Nu door trainen voor het Z2 en de Felix juristen cup
  31 vrienden
 • Sandra de Jong

  Sandra de Jong

  7 vrienden
 • Debbie O.

  Debbie O.

  Aaah stem allemaal op mij! Ik ben genomineerd door Emily Wiskerke om kaarten van Beachboom te winnen. Hierbij de link! www.facebook.com/hallojoost/photos/a.968961099791928.1073741830.717505544937486/968961483125223/ Super bedankt allemaal!!!!
  15 vrienden
 • Kirsten hoogerwerf

  Kirsten hoogerwerf

  zo trots nog steeds op me paardje heb hem sinds 10 mei en heb nu b+13 maar dat ging niet zoner pech! ik ben eerst met hem op stage geweest bij arjen teeuwissen daar was die zo super stout! toen ik terug kwam ben ik na 2 weken voor het eerst op wedstrijd gegaan ik had toen geen winst maar hij deed het super voor de eerste keer hij had nog nooit een wedstrijd gelopen! maar helaas in de week erna kreeg die een blinden darm infarct hij heeft toen een week op zware medicijnen in utrecht gestaan ik mocht daarna een maand niks met hem doen behalve 10 minutjes rustig aan de longe laten draven! na die maand had ik een wedstrijd staan ik heb die toen gereden had er toen pas weer 2x opgezeten die liep die zo goed had toen 194 en 195 me eerste winstpunten dus.
  daarna ben ik bij danielle van mierlo gaan lessen! en het ging steeds beter! ik ging de mr ed compentitie meer rijden ik had me eerste proef goed gereden alleen hij deed steeds bokken in me rechter galop en in me 2e proef deed die dit ook alleen dan nog een tikje erger! ik had toen me eerste proef 194 en de 2e proef 183! ik heb toen het zadel van danielle van mierlo geprobeerd en hij deed niks meer hij liep super braaf die mocht ik een week lenen en als die braaf bleef mocht ik hem over kopen dit heb ik ook gedaan want had de week erna 2e wedstrijd van de mr ed die liep die zo fijn! toen had ik 1e proef 206 en 2e proef 199 punten en was dus ook mr ed kampioen in de klasse B ik was super trots op hem! ik had daarna naaldwijk ingeschreven en hij was heel erg stout met inrijden! maar het is bij hem fijn als ik me proef in rijd doet die het super! hij vond het super eng maar na een paar ronjes te hebben gereden deed die het super ! ik had dan ook me eerst proef 208 en 2e proef 201 ik had dit nooit kunnen halen zonder de super hulp van daniele van mierlo!! nu op naar 27 october de herfst meeting en 3 en 24 november de kringselecties!
  6 vrienden
 • Deborah Vroegindeweij

  Deborah Vroegindeweij

  Zin in zaterdag! Zz zwaar debuut met Upje tijdens Masters of Dressage!
  16 vrienden
 • Ilsa Derks

  Ilsa Derks

  0 vrienden