Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Marit Golsteijn

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1996-03-17
 • Over mijn

  Ik ben Marit, 18 jaar oud en studeer rechten aan de RUG in Groningen.

  Ik rijd sinds mijn 6e paard. Eerst op mijn A-pony Jesse waarmee ik tot de L2 ben gekomen. Toen kwam de C-pony Quirida, met haar heb ik M1 gereden, helaas was ze toen te oud en hebben we besloten om haar met pensioen te doen.
  Toen ik 11 jaar oud was kwam Bo, een C-pony die nog helemaal niets kende. Samen zijn we alle klassen doorlopen. Sinds zijn 6e gaat Bo als D-pony door het leven. We hebben alle klassen doorlopen tot en met de Z2! Met als hoogte punten 3 keer Overijsselskampioen en Nederlandskampioen in de Z1 op de hippiade 2012!
  In 2010 hebben we mijn andere pony Viktor gekocht. Hij was toen 5 jaar. Ik ben met hem in de B begonnen en we zijn ook tot de Z2 gekomen met als hoogtepunten 2 maal Overijsselskampioen!
  Sinds juni 2014 heb ik mijn paard Dido ( Flemmingh x Goodtimes). In het begin was hij nog best wel groen maar inmiddels zijn we echt een combinatie geworden! Het is een super lief en heel leergierig paard! In december zijn we L1 gestart en op onze derde wedstrijd zijn we meteen Overijsselskampioen geworden!
 • Klasse

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
zondag 02 juni 2013 20:40
Laatst online
7 jaren