Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Dana Aarnink

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1999-07-28
 • Over mijn

  Ik rijd op dit moment L2 met mijn paard gefokte E-pony. Ik heb Felicity helemaal zelf opgeleid tot waar ze nu is. Ze is 6 jaar oud en haar vader is de welbekende Lord-Leatherdale. Ze staat bij ons aan huis met nog meer paarden, pony's en veulentjes. Mijn zusje en moeder rijden ook. Mijn moeder fokt elk jaar veulentjes. Mijn zusje rijd nu op mijn vorige c pony Eikenhorst's Sandy. Sandy heb ik ook helemaal zelf beleerd en ik was met haar m2 dressuur en L springen. Helaas werd ik toch echt te groot voor haar en heeft mijn zusje haar overgenomen. Nu spring ik niet meer omdat Felicity helemaal dressuur gefokt is. Ik ben nu 17 en heb al een aantal mooie titels op mijn naam staan. O.a een aantal kringkampioentitels, Regiokampioentitels en ik heb 4 keer mogen starten op de Nederlandse kampioenschappen! Ook staat er alweer een nieuwe topper op mij te wachten. We hebben haar zelf gefokt. L'Amour A is nog maar een jaar oud en heeft de zelfde vader als Felicity (Lord-Leatherdale).
  Dit jaar mag ik met mijn moeders paard bij de paarden starten en als ik 18 word wil ik ook met Felicity bij de paarden gaan starten. Ze is misschien een E-pony, maar ze zou prima tussen de paarden staan. En als L'amour A zover is zal ik haar ook gaan uitbrengen.
  Zie mijn Facebook (Dana Aarnink), Youtube (Dana Aarnink) en Instagram (dana_aarnink & danahorses) voor meer foto's en filmpjes!
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
woensdag 21 september 2016 10:31
Laatst online
4 jaren