Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

Verjaardagen

 


cover photo

Claudia Krijgsman

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  2000-02-11
 • Over mijn

  Mijn naam is Claudia Krijgsman. Ik zit in de 5e klas van het gymnasium. Ik heb van kleins af aan heel fanatiek op hoog niveau geturnd. Toen ik 10 jaar was kwam daar paardrijden bij op de manege en kreeg ik een verzorg shetlander Ilse. Met haar heb ik heerlijk kunnen knuffelen en poetsen. Ik heb haar zadelmak gemaakt zodat ik kon rijden en later ook kon springen.
  Omdat ik een natuurlijk rijtalent bleek te zijn mocht ik rijden op Dream Team's Kadance, een welsh schimmel. Van hem heb ik veel geleerd en samen hebbben we de groei van de B naar de M dresuuur doorgemaakt en sprongen we in de L. We hebbben vele prijzen en kampioenstitels te hebben gewonnen, zijn we in 2013 kringkampioen, Overijssels Kampioen en Nederlands Kampioen Welsh Ponys geworden!
  In oktober 2013 kreeg ik Saffir, een fantastische, lieve, knappe en leergierige Duitse rijpony met welshbloed. We zijn aan elkaar gewaagd en vormen een super combinatie. Omdat we samen echt een team zijn en ik met veel gevoel rijd, heb ik Saffir van groen naar Z1 dressuur kunnen opleiden in 2,5 jaar. Omdat Saffir erg houdt van leren, wil hij ook graag uitgedaagd blijven worden en daarom springen we ook samen. We springen M en zijn Z startgerechtigd. Naast de dressuur, vallen we met springen ook vaak in de prijzen.
  Ook met Saffir heb ik al vele titels op mijn naam kunnen schrijven, waaronder kringkampioenschappen en we zijn twee keer Overijssels Kampioen dressuur geworden. Ook zijn we ex aequo alround sportpony geworden op de nationale welsh sportdag afgelopen jaar.
  Wij hebben veel potentie en we zijn voor het vierde jaar geselecteerd voor het Talentenplan Overijssel van de KNHS, in zowel de dressuur als het springen in de Z. Hier werden we gescout met de beoordeling zeer goed op alle onderdelen van rijtechnische kwaliteiten, potentie van de combinatie en instelling van de amazone. Saffir train ik dagelijks om zo hoog mogelijk samen te kunnen komen!
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
donderdag 10 maart 2016 17:16
Laatst online
4 jaren