Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Britt van Gelder

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  2003-08-30
 • Over mijn

  Ik ben Britt, ik ben klein voor mn leeftijd maar wel fijn. Ik heb een super pony genaamd Candoe. Simpele naam maar hij is niet zo simpel hoor! We staan en trainen bij dressuurstal Bernoski. Top kwaliteit daar! Candoe en ik rijden M1, het gaat super goed. Misschien dat we ooit bij de TTD kunnen rijden. Het is een droom maar dromen zijn er om uit te komen!
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
maandag 02 maart 2015 21:19
Laatst online
7 jaren
 • Britt van Gelder is vrienden met Sanne
 • Britt van Gelder

  ben een tijdje niet online geweest, had het erg druk met school. met Candoe gaat het heel goed! we mogen inmiddels bijna M2 starten, nog 3 winstpunten. Candoe is van de week ook weer voor t eerst in de wei geweest, hij vond het heerlijk! en ik ben uitgenodigd mee te doen met de selectiedagen van TTC, superveel zin in! Candoe zit de laatste tijd lekker in zijn vel, soms is hij nog wat eigenwijs maar dat gaat ook al beter. ik merk zelf ook dat we in een paar weken enorm vooruit gegaan zijn! vooral met dank aan Natascha Bernoski (m'n trainer) !

 • Britt van Gelder

  Gisteren heerlijk getraind. M'n proefje geoefend voor morgen, het ging heel goed! Vandaag weer les en veel oefeningen uit de proeven rijden!

 • Britt van Gelder

  Wat een dag vandaag zeg... Vanochtend wakker geworden met hoge koorts. Niet naar school gegaan, wat best jammer is want we zijn aan het oefenen voor de cito binnenkort. Dat is natuurlijk niet leuk, maar ik kan beter nu alvast de vragen snappen. De hele dag op bank gehangen en tv gekeken. M'n proef van gisteren ook nog een paar keer doorgekeken en gezien waar ik de volgende keer weer op moest letten. Het ging best wel goed gister tijdens de TTD Challenge, ondanks dat ik wel ziekerig was. Uiteindelijk toch m'n protocol gevraagd en eerder naar huis gegaan. Ik was echt niet lekker. Omdat ik eerder naar huis was gegaan weet ik niet precies wat ik ben geworden, maar volgens mij 6de. Ik ben er wel tevreden mee. Ik voelde me toch al niet zo lekker en de volgende keer kom ik vast hoger. Ik was wel tevreden met m'n commentaar! Candoe vandaag in de molen gezet. Morgen nog ff lekker rusten en dan om 2 uur toch weer met Candoe aan de bak bij Natascha. Hopelijk ben ik morgen weer beter!

 • Britt van Gelder

  Yes! Morgen is de TTD Challenge!! Ik heb er echt zoo veel zin in! Vandaag nog les gehad en Candoe eerst losgemaakt en daarna vooral oefeningen uit de proef gereden. We zijn er helemaal klaar voor! Ik was al bang dat ik Candoe niet goed zou kunnen rijden, omdat ik hem 4 dagen niet kon trainen in verband met kamp. Maar ik weet zeker dat het helemaal goed gaat komen. Ik moet vandaag op tijd naar bed, want ik heb een
  beetje koorts. Ik kon vannacht al niet slapen, omdat ik echt alleen maar moest hoesten... Hopelijk ben ik morgen weer helemaal fit. En anders slik ik gewoon wat paracetamollen, maar ik ga hoe dan ook mijn proef rijden! - feeling happy

 • Britt van Gelder

  Van de week hard getraind en vandaag nog ff de puntjes op de i gezet. Candoe heeft wel weer een periode dat hij me uitprobeert, maar dat gaat wel weer over.. Morgen onze laatste wedstrijd in de L2, bij Hippisch Centrum Nootdorp. De finale.. Ik heb een mooie tijd om te starten, namelijk rond 13.15.. Alles is al klaar voor morgen, en ik eindelijk waren vandaag m'n bestelde laarzen binnen bij Van Rijs.. Ben er super blij mee! Mijn croco/leren laarzen zijn binnen! Morgen dus helemaal top beginnen!

 • Britt van Gelder

  Vandaag weer getraind. Ik moet deze week hard trainen omdat ik volgende week op schoolkamp ga. Vandaag eerst wat lager en ronder gereden, hij mocht vandaag eerst loskomen om hierna goed de moeilijke oefeningen te trainen. Ik weet nu eindelijk waar ons probleem zit. Ik moet op de rechterhand meer mijn buitenteugel erbij houden. Voor de rest gaat het goed, maar als Candoe niet rond genoeg is mislukken natuurlijk ook de andere oefeningen. Verder moet ik Candoe maar blijven rijden en rijden, want als hij zich ergens anders mee bezighoud dan het trainen is hij gelijk zijn concentratie kwijt. Veel figuren rijden dus en hem contstant bezig houden. Morgen weer les bij Natascha Bernoski. Ik let de laatste tijd meer op mijn houding en zit en ik merk dat er echt verbeteringen in komen! mijn benen en rug waren op 1 lijn. Ik kan nu eindelijk mijn benen stilhouden, hakken uitgedrukt en tenen naar binnen. Daar ben ik superblij mee!

 • Nynke is vrienden met Britt van Gelder
 • Britt van Gelder is vrienden met Kim Alting
 • Britt van Gelder is vrienden met Liset Bakker
 • Britt van Gelder

  Lekkere vrije dag vandaag. Candoe eerst gelongeerd en daarna nog even los gegooid in de paddock. Zonder deken.. Hij ging rollen en zat helemaal onder. Eerst geprobeerd met de borstel, maar dat lukte niet want het zand bleef gewoon in z'n vacht zitten. Dus maar gewassen. Hij mocht daarna nog ff onder t solarium, hij vond dat heerlijk. Morgen weer lekker rijden..

 • Britt van Gelder

  Van de week lekker getraind.. Maandag m'n proef geoefend en geklokt, we kwamen uit op precies 5 min.. Helemaal goed dus. Dinsdag weer les gehad bij Natascha Bernoski en dat ging goed, maar het probleem is dat we nu Candoe zo op de achterhand trainen, dat hij z'n hals minder los laat waardoor hij sterker wordt. Woensdag ook gereden.. Het was mooi weer dus we wouden buiten rijden, maar die deugniet van een Candoe vondt dat zo leuk buiten, dat hij steeds maar een bok gaf en wilde rennen.. Toen ben ik maar weer binnen gaan rijden en uiteindelijk wel lekker gereden.. Toen we klaar waren ging ik met m'n vriendin van stal buiten in het bos stappen. Dat was en gezellig en wel ff lekker. Donderdag weer les gehad maar die Doet van mij, deed steeds z'n hoofd omhoog en ging er toen keihard vandoor.. Het was moeilijk, maar na veel overgangen rijden en op de volte links en rechts stellen is het uiteindelijk wel een goede les geweest. Gisteren gewoon lekker gereden.. En vandaag helemaal kapot van de les van Shirti Derickx. Had zit les gehad. Pff ik ben helemaal kapot.. En dan op weg naar morgen waar Doetje lekker vrij krijgt. Volgende week zondag de finale van Hippisch Centrum Nootdorp rijden. De 21ste op kamp! Spannend

 • Britt van Gelder is vrienden met Lisanne
 • Britt van Gelder vindt leuk Britt van Gelder's Profiel

 • Britt van Gelder

  Weer een leuke dag vandaag! Mee op wedstrijd van Emma Luersman en ze heeft echt heel goed gereden! Het was dr eerste M1 wedstrijd en al gelijk 4 winstpunten!! Daarna lekker met onze ponytjes gewandeld in t bos. Het was trouwens echt lekker weer vandaag! Het bos was op sommige stukken wat modderig, dus Candoe zn beentjes zaten helemaal onder de modder. Dus, ik had hem lekker gewassen en had hem in de stapmolen gedaan. Hij was binnen een kwartiertje al droog! Morgen eindelijk mijn TTD proef oefenen en klokken. We hadden nog geen tijd gehad de laatste tijd. Candoe had lekker vrij vandaag.. Hij had er ook echt van genoten.

 • Britt van Gelder

  Vandaag een top dag gehad! eerst rijden op mn Doetje, ging super trouwens! Daarna naar Duitsland gereden voor de laarzen van Emma Luersman. Toen naar t NK Ermelo gegaan. T was super leuk en er liepen hele leuke paardjes! Nu logeren bij mn bestie Emma Luersman en t is super gezellig! Morgen mee met dr eerste wedstrijd in t M!

 • Lisette Born is vrienden met Britt van Gelder