Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

Verjaardagen

 


cover photo

Annette van Bemmel

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1996-08-22
 • Over mijn

  Hallo allemaal, ik ben Annette van Bemmel, 18 jaar oud.
  Mijn paard Eurostar (v. Sir Heino) is sinds mei 2014 van mij en is een zwarte ruin van 5 jaar oud. Het is een onwijs lief knuffel paard die altijd zijn best doet!
  Ik heb hem rechtstreeks bij de fokker vandaag gekocht (dit is TTD lid Sanne Vos en haar moeder Carla Goesten).
  Toen ik Eurostar kocht was hij door Sanne opgeleid tot L niveau, maar hij had nog geen ervaring op vreemd terrein. Ongeveer 1,5 maand nadat Eurostar bij mij was zijn we gestart in de klasse B. Dit ging goed en vooral het jury commentaar dat we veelbelovend zijn vloog ons om de oren! Ook de selecties voor de Zuid-Hollandse kampioenschappen mochten niet ontbreken in onze wedstrijdkalender en we waren ook nog eens door!
  Uiteindelijk reden we naar een 12e plaats op het kampioenschap, het ging niet zoals gehoopt maar het was een hele goede ervaring.
  Een week na het Zuid-Hollandse kampioenschap maakte we ons debuut in het L1 met twee dikke winstpunten en prachtig jurycommentaar.
  Het is mijn doel om van de zomer M1 te mogen starten, en uiteindelijk wil ik zo hoog mogelijk komen met Eurostar maar mijn doel/droom is om Young Riders te gaan starten.


 • Klasse

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
zaterdag 06 december 2014 17:44
Laatst online
7 jaren
 • Annette van Bemmel

  Echt heel lang niet op TTD geweest. Heel de vakantie al veel gewerkt, lange dagen van 9,5 uur en dan 's avonds nog Eurostar trainen waardoor ik nauwelijks nog tijd heb voor iets leuks! Naja in iedergeval veel verdienen en soms heb ik een dagje tussendoor vrij die dan al snel is vol gepland!
  Ondertussen met Eurostar hard aan het trainen voor het L2 en 29 augustus nadat ik op vakantie ben geweest ons debuut, heel leuk!
  Afgelopen zondag zijn we naar het bos geweest. Voor Eurostar was dit zijn aller eerste keer en hij heeft zich echt heel keurig gedragen! Een keer schrok ie heel erg van een hond (die eruit zag als een kalf en ik zelfs erg vreemd vond) maar we hebben even flink gas erop gezet, echt genoten!!

 • Janine Bos is vrienden met Annette van Bemmel
 • Annette van Bemmel

  Echt flink balen dit... toen ik zondag Eurostar uit het land haalde had hij een behoorlijk dik been. Heel vaak gekoeld maar het wilde nog niet dunner worden dus vanmorgen de DA laten komen. Hij heeft z'n been RA flink verdraaid/verzwikt. Vochtafdrijvers gehad en 3 dagen pijnstillers... Dit betekent dus ook geen selectie wedstrijd zaterdag. Wat een pech, in de zomer gaat de selectie voor de regiokampioenschappen bij onze kring d.m.v. maar 1 selectie wedstrijd dus dit jaar geen outdoorkampioenschappen voor ons.
  Het belangrijkste is dat Eurostar nu weer snel de oude is!!
  Zondag ga ik trouwens schrijven bij de regiokampioenschappen van Utrecht in het Z2 dus dat is wel heel leuk!

 • Annette van Bemmel

  Vanavond les gehad ipv maandagavond.
  Eurostar was een beetje stout in het begin, m'n instructrice zei als ik niet beter wist dan zou ik zeggen dat het een hengstige merrie is haha! Maar na een aantal keer even duidelijk laten merken wie er de baas is liep hij daarna toch heel fijn, pittig maar goede les!
  Hier in de omgeving worden veel wedstrijden en oefenwedstrijden afgelast ivm de hitte maar de selectie zaterdag willen ze door laten gaan... Vandaag equana gehaald want dat mag niet ontbreken deze dagen en zaterdag zie ik wel of ik daadwerkelijk ga starten, het welzijn van Eurostar staat echt voorop en ze geven wel 37 graden op! We gaan het meemaken!

  Annette van Bemmel Ze hebben het gelukkig toch afgelast en verplaatst naar volgende week! Dan zullen de temperaturen hopelijk beter te doen zijn!
  7 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Annette van Bemmel heeft een nieuwe foto geupload
 • Annette van Bemmel heeft een nieuwe foto geupload
 • Annette van Bemmel

  Vanochtend getraind met Eurostar, hij liep echt mega fijn!!!
  Morgen hebben we weer les bij Monique, even de punten op de i zetten voor a.s. zaterdag want dan hebben wij namelijk de selectie/kringkampioenschap.
  Deze week dus hard trainen maar wel al 's morgens om 7 uur want het word echt heel warm! Zaterdag moeten we om 16.45 & 17.05 de ring in, we nemen in iedergeval heel veel water mee en na de proeven ook lekker even met een spons afspoelen. Verder geef ik hem van de week een Himalaya zoutliksteen.
  Heeft verder iemand nog tips voor zaterdag zodat de warmte voor Eurostar misschien nog beter te doen is?

 • Annette van Bemmel

  De hele week niet op TTD geweest, dus even weer een update.
  Vorig weekend zou ik zondag nog aan de start komen in Krimpen a/s IJssel maar van zaterdag naar zondag nacht is helaas mijn opa overleden
  Hele moeilijke en emotionele dagen achter de rug. Afgelopen vrijdag is hij begraven en dat was wel echt een zware dag...
  Ook de broer van mijn opa is terminaal en ligt sinds vrijdag in een hospice, heel dubbel want hij is ook een soort 2e opa voor ons.
  Afgelopen week wel fijn kunnen rijden en ook een hele fijne les gereden bij Monique!
  Over 2 weken zijn de selecties/kringkampioenschap dus daar gaan we ons nu op concentreren en hard voor trainen!!

 • Annette van Bemmel

  Wat een goede ervaring vandaag de wedstrijd in Krimpen a/d IJssel.
  Het begon al met opzadelen, er was een groep kinderen wat op hetzelfde veldje aan het vliegeren waren.
  Losrijden ging fijn en lekker los door z'n lijf!
  Eenmaal buiten in de ring kreeg hij veel spanning door het juryhokje, de harde geluiden van het voetbalveld erachter, de picknicktafels naast de ring met kletsende en bewegende mensen en als klap op de vuurpaal zat er een man op het dak van z'n schuurtje wat net door de bomen te zien was...
  Veel tijd gekregen van de jury met wat aanwijzingen hier en daar. Toen we uiteindelijk begonnen waren schrok Eurostar en riep de jury rijd nog maar een rondje, dus weer opnieuw begonnen...
  Uiteindelijk met hier en daar spanning en ik die dan soms vergeet te ademen 178 & 184 punten gereden...
  Echt wel blij met een wedstrijd erbij zoals deze want hier leren we allebei weer van!
  Trots op Eurostar want wat is hij in dit soort dingen al een stuk gegroeid en al volwassener geworden ten opzichte van een jaar geleden, knap paard !
  Morgen gaan we weer en dan proberen er een schepje boven op te doen!!

 • Annette van Bemmel

  Maandag en dinsdag heb ik redelijk goed kunnen trainen. Eurostar vind namelijk koeien echt eng en sinds zondag staan er 2 koeien in het land naast de bak. Hij ging wel heel gaaf lopen maar wel met z'n hoofd in de lucht en telkens heel hard blazen, gek paard haha!
  Woensdag voor de afwisseling balken mee genomen, en met de grote bal van 120cm gespeeld!
  Vandaag wel weer fijn kunnen trainen met meneer want de koeien lagen verder weg haha.
  Vandaag was ook mijn allerlaatste schooldag, 25 juni hoor ik officeel of ik geslaagd ben voor mijn opleiding, en dan heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker kinderopvang in the pocket!
  Morgen en zondag komen we aan de start bij de zomercompetitie in Krimpen a/d IJssel! Ondanks een minder goede voorbereiding super veel zin in!!

  Milou Dees Veel succes van het weekend!
  7 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Annette van Bemmel

  Afgelopen zaterdag hebben we weer gestart in Berkenwoude. Tijdens het losrijden voelde Eurostar niet zo fijn aan, hij reageerde niet goed genoeg op m'n hulpen en hing erg in m'n hand. Veel overgangen gereden en z'n achterhand actiever gemaakt. Het ging toen al iets beter. Beide proeven gingen niet heel fijn omdat ik niet genoeg actie- reactie kreeg en ik werd licht geïrriteerd omdat ik weet hoe goed hij kan lopen, gelukkig reageer ik dit dan nooit af op hem maar ben ik snel afgeleid. Maar we hadden nog wel 187 & 175 punten, dat viel dus mee!
  De jury zei bij de prijsuitreiking nog wel dat het echt een super leuk paard is en wilde ook van alles over hem weten van de afstamming enzo...
  Het was een goed leermoment en aanstaand weekend komen we 2 dagen aan de start in Krimpen a/d IJssel tijdens de HCK zomercompetitie ! Van de week dus lekker verder trainen en voor de afwisseling ook weer een paar balken mee gaan nemen!

 • Annette van Bemmel

  Lang niet op TTD geweest.
  Inmiddels is de zadelmaker langs geweest en ligt het zadel nu weer top, met een andere singel en wat opvullen was het weer goed!
  Maandag heb ik weer les gehad van Monique, lekker getraind en we kunnen nu weer hard verder trainen.
  Omdat het vandaag heel warm word ben ik vanmorgen om 6.30 uur m'n bed uit gegaan en heb ik al lekker gelijk getraind
  Heerlijk om zo vroeg te rijden als het nog niet zo warm is, daarna Eurostar lekker gewassen en klaargemaakt voor deze warme dag, veel vliegenspray en vliegenmasker op!
  Morgen hebben we weer wedstrijd in Berkenwoude, om 12.03 de baan in! Ik heb er weer zin in

  Milou Dees Succes met je wedstrijd!
  7 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Annette van Bemmel Win het enige echte TTD Sjabrak
  7 jaren

  Wauw super tof dat TTD 5.000 leden heeft, gefeliciteerd Danny & Lisette!
  Ik heb een TTD profiel, uiteraard!
  Hier kan ik tenminste alles op kwijt omdat hier iedereen alles met elkaar deelt.
  Het is super leuk om van iedereen te zien en lezen wat zij allemaal meemaken met onze trouwe viervoeters!
  En ook de minder leuke dingen kan je altijd delen. Ik hoop dat ik TTD een keer tegen mag komen op een wedstrijd, en met een TTD sjabrak zou dat helemaal super gaaf en vet zijn!!

 • Annette van Bemmel

  Gisteravond de avond wedstrijd gereden in Nootdorp. Tijdens het losrijden voelde ik dat Eurostar niet helemaal goed liep. Even iemand laten kijken en zij zei dat hij niet echt onzuiver liep maar ook niet goed.
  Wel verder gaan losrijden, vooral laag en rond over z'n rug zodat hij goed los werd en toen werd het al veel beter. Net voor m'n eerste proef voelde ik niets bijzonders meer dus gewoon allebei m'n proeven gereden. Alleen gingen ze beide echt bagger helaas... Ik was toch telkens geconcentreerd of ik iets raars voelde waardoor mn aandacht veel minder bij de proef was...
  Punten vielen nog mee met wat ik had verwacht 176 & 175 punten...
  Vandaag heeft hij lekker een dagje vrij gehad, wel even gekeken met hoe hij nu liep en zag nu niets geks meer. Morgen weer rijden en kijken of het dan nog goed is!

 • Annette van Bemmel

  Afgelopen maandag een hele fijne les gereden met Eurostar bij Monique. Hij liep super fijn en gaf mij echt een wow-gevoel!
  De dagen erna ook super fijn gereden. We zijn heel hard aan het trainen voor de L2.
  Nu 2,5 week bezig met het achterwaarts en hij doet al 4/5 passen, nog lang niet vloeiend genoeg maar de knapperd pakt het wel super op terwijl hij het vooral in het begin erg spannend vond!
  Kringkampioenschap/selectie vandaag opgegeven in het L1 maar even kijken hoe het gaat met trainen en dan toch misschien in het L2 rijden!
  Woensdag avond hebben we weer wedstrijd in Nootdorp en moeten we pas om 21.20 & 21.35 dus lekker laat haha maar wel weer veel zin in!!

  Annette van Bemmel Dankjewel! Haha jaa ik houd m'n ogen open
  7 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Annette van Bemmel

  Vandaag helaas de wedstrijd in Boskoop niet kunnen rijden. Heel de week was ik al niet lekker en wilde ik er niet aan toe geven tot dat sinds donderdag alles eruit komt en 39 graden koorts heb.
  Vandaag voelde ik mij al iets beter maar was ik nog steeds heel slap en veel hoofdpijn en rugpijn dus besloten om maar niet te starten.
  Hopelijk kan ik morgen nog even trainen want maandag hebben we ook weer les bij Monique!

  Annette van Bemmel Dankjewel Lisette Born! Vandaag heb ik gelukkig weer fijn kunnen trainen
  7 jaren Bewerk Verwijder
 • Annette van Bemmel

  Gisteren is de DA geweest om te enten en gelijk de jaarlijkse gebitscontrole. Hij heeft bij Eurostar een wolfstand verwijderd waar hij dus last van had. Nu viel ook gelijk weer alles op z'n plek want hij was de laatste tijd niet meer fijn in z'n rechterkaak en de wolfstand zat ook aan de rechterkant, de DA zei dus dat hij hier last van heeft gehad met rijden, arm
  paard! Nu mag hij 3 dagen geen bit in zodat het plekje waar de wolfstand zat gaat genezen. Ben nu super benieuwd hoe hij aanvoelt als ik weer met bit mag rijden!!