Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Soumaya Oueslati

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Over mijn

  Ik ben Soumaya Oueslati, 14 jaar en woon in Puth, Limburg.
  Op dit moment rijd ik:
  Bon Nochi Delight (Hilckens black Delight x Ismaël): Een 5-jarig merrie. In mei 2014 heeft zij voor het eerst het zadel op haar rug gekregen en sindsdien zijn we lekker samen aan de slag. Het is een hele brave en leergierige pony, ze is van Mascha Kort. In een korte tijd zijn wij geselecteerd voor de MacRider in Assen, hier zijn we tot de kwart finale gekomen. Inmiddels is Bon Nochi een jaar en drie maanden onder het zadel en won zij de Subli Cup in het M1! Bovendien hebben deel mogen nemen aan de finale van de Divoza Cup!
  Casimir de Luxe (V.Champion de Luxe) een prachtige 6 jarige Valk. We zijn pas een klein jaartje aant rijden samen, maar wat is Cas talentvol! Ook Cas is van Mascha Kort. We hebben zelfs de MacRider Cup gewonnen! Onze eerste twee wedstrijden in het Z samen hebben we ook gewonnen. Daarna werden we reserve regio kampioen in het Z1 en 2de tijdens de Subli Cup. Ik ben zoooo blij dat ik deze topper mag rijden!
  Ulani (v. United), sinds kort mijn eigen paard.
  Een vier jarige vos merrie die pas zadelmak was toen ik haar kreeg! Een schatje wat enorm snel leert maar ook heel pittig is! Hoop heel snel met haar op wedstrijd te kunnen.
  Thinker: Rijd ik al een flink aantal jaren, een ondeugende en mooie 19 jarige pony, hij heeft Z2 gelopen en ik mag hem nu nog zijn training geven. Van hem leerde ik alle Z oefeningen. Thinker is van Familie Wilms.
  In Juni 2015 heb ik PP Good Looking kort gereden en op wedstrijd uitgebracht in het L2. Een 4 jarige ruin van Power en Paint. Deze pony staat te koop en is door door onze start samen L2 geklasseerd.
  In September 2015 heb ik Steegh's Eagle in het L2 uitgebracht, knappe 6 jarige valk die direct 2de en 4de werd. Ook Eagle is te koop!
  Tot 2014 reed ik Neyo van de Beekerheide (V. Neptune van de Beekerheide) een knappe hengst van Stal Beekerheide. Neyo en ik startte in juni 2013 in de B en we hebben binnen een jaar de winstpunten voor het M2 bij elkaar gehaald. In de outdoor 2013 werden we reservekampioen in de D-B.
  Voorheen heb ik met Citation (v. Condor) gestart op wedstrijd, we werden kampioen in het L1 en het L2 en vierde op De Hippiade! Citon was mijn eerste en enige eigen pony, hij geniet nu lekker van zijn rust.
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Onderwijs

Lid sinds
dinsdag 20 mei 2014 15:55
Laatst online
1 Jaar