Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Yvette Vergeer

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1996-05-29
 • Over mijn

  Yvette // 18 jaar // HBO Facility Management
  Pepper (Oosteind's Pascal) // v. Coelenhage's Promise // 9 jaar // M1 dressuur // B springen
  Wedgwood // v. Painted Black // 11 jaar // L2 dressuur
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
maandag 07 april 2014 11:02
Laatst online
5 jaren
 • Yvette Vergeer Deel een foto in Pepper album

  Even een tijdje niks gepost op TTD maar we hebben ondertussen niet stil gezeten. Twee weken geleden zijn we na een lange tijd weer op wedstrijd geweest en jammer genoeg pakte het niet zo uit als we hoopte. Pep sloot zich weer totaal van me af en daardoor de proeven niet kunnen rijden zoals we hoopten. Thuis zijn we dus hard aan de slag geweest om hem beter voor m'n been te krijgen en heb ik m'n zweepje bu helemaal weggelegd, omdat het zonder ook moet lukken. Dit leverde ons veel bloed, zweet en tranen momenten op, maar het gaat steeds iets beter. Gisteren zijn we met Pepper wezen oefenen op vreemd terrein en heeft eerst Milou Dees hem gereden om even aan te voelen en te kijken hoe hij een proef zou lopen en daarna zelf nog een proef gereden, wat alweer een stuk beter ging en op zich best fijn kunnen rijden. Zonder alle steun en hulp hadden we natuurlijk nooit zover gekomen, dus daar ben ik alweer super blij mee. Vanavond hebben we weer les dus we gaan lekker verder oefenen en toch binnenkort weer starten! Vandaag heb ik Pepper ook alweer 7 jaar in mijn bezit, wat vliegt de tijd. Al zoveel mooie momenten gehad en hoop in de toekomst nog meer mooie momenten toe te kunnen voegen!

  Milou Dees Ik help jullie graag hoor! Het is zo'n leuke pony, hij kan meer dan hij zelf weet haha
  6 jaren Bewerk Verwijder
 • Yvette Vergeer

  Vandaag een lekkere spa dag voor pepper. Vanochtend vroeg al in de molen geweest. Uit m'n stage gelijk door naar stal en de paardjes in de paddock gezet want het was heerlijk weer! Daarna z'n beentjes opgeschoren en hem van top tot teen gewassen. Daarna wou ik hem in de stapmolen zetten alleen kreeg hij het voorjaar in z'n bol, waardoor hij aan het stuiteren was over het terrein heen. Haha gekke pony is het ook, zo raar zie ik hem maar weinig doen. Na 10 min aan de hand stappen was hij weer wat rustiger dus toch maar in de molen gezet. Daarna even met mama al onze spullen weer opgeruimd en vanavond gewerkt. Morgen weer trainen met Milou d'r hulp en nog even de laatste puntjes op de i zetten.

 • Yvette Vergeer

  Vandaag weer fijn getraind met Pepper. Hij stond er alweer een stuk beter aan als gister. Heel erg proefgericht gereden en echt ervoor gezorgd om de laatste dingetjes nog net iets scherper te krijgen. Morgen lekker een rustdag voor Pepper en mag gaat hij sochtends al in de stapmolen en smiddags als het weer goed is nog even in de paddock. Hopen dat het zonnetje gaat schijnen, want dan kan ik hem even helemaal wassen. Vandaag was het echt zulk verschrikkelijk weer! Zaterdag nog even samen met Milou de puntjes op de i zetten en dan hopelijk weer genieten zondag!

  Milou Dees We gaan ervoor!
  6 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Yvette Vergeer

  Maandag avond weer super fijn gelest. Ik merk gewoon echt dat hij nu vooruit gaat en dat hij veel sterker word in zijn lijf! Bijou was wat later, dus ik had hem al helemaal losgereden en we konden zo beginnen aan de proeven. Het eerste proefje zonder zweep gereden en het enigste moment dat ik hem even kwijt was was naar de contragalop, maar verder echt super tevreden! Tweede proef ging ook echt heel goed! De travers begint hij steeds beter te doen en het word allemaal wat constanter, dus daar ben ik ook heel blij mee! Gister hem even lang en laag aan de bijzet gelongeerd en wat was hij weer stout!! Haha hij heeft weer iets nieuws dat hij zich constant gaat omdraaien en dan heel gek doen, maar na 15 minuten was dar eindelijk over.. vandaag even een kort dagje op stage en lekker op tijd naar stal vanmiddag om Pep weer te rijden!

  Milou Dees Klinkt goed Yv! Relaxed doorgaan zo!
  6 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Yvette Vergeer

  Gistermiddag heerlijk in het zonnetje gereden. Denk dat ik al bijna een jaar niet meer in de buitenbaan had gereden, omdat ik daar toch niet lekker rij altijd. Toch de knop om gezet en met mama mee gegaan, want die ging ook buiten rijden. Heel fijn kunnen rijden en Pep liep heerlijk. Hij was wel iets minder aan de hulp, maar we hebben toch iets rustiger aan gedaan dus dat was niet zo erg. Hij had het wel super warm en was heel erg aan het zweten dus niet te lang gereden. Vanmiddag ook weer lekker trainen en even m'n proeven oefenen. Hopen dat het zonnetje weer gaat schijnen en dat het zulk lekker weer blijft!

  Milou Dees Het was ook best warm in een keer gisteren (lekker hoor), wel wennen natuurlijk. Goed dat je buiten hebt gereden, toen ik pas buiten met pepper reed ging het ook top en je hebt lekker de ruimte! Tot zaterdag!
  6 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Yvette Vergeer

  Gisteravond weer gelest met Pep. Wat eed hij het toch onwijs goed.meerst even gewerkt aan de stap, want de keertwendingen gaan nog niet helemaal lekker. Daarna allebei m'n proeven gereden. Eerste proef ging erg goed, zo goed als foutloos, dus nu de puntjes op de i gaan zetten. Tweede proef even m'n andere spoortjes omgedaan, die ik altijd met de wedstrijd om hebt, om te kijken hoe die reageert want dat was alweer een tijdje geleden. Maar Wauw wat liep die perfect! Echt een super proef kunnen rijden, heel mooi constant in tempo en aanleunend en zelfs de travers ging hartstikke goed. Pep werd in de galop iets te heet, maar dat is alleen maar goed. Echt zo fijn als het allemaal zo goed gaat, alles valt nu op z'n plaats en dat gevoel is echt fantastisch! Vandaag een lekkere vrije dag voor Pepper, als ik zo klaar ben op stage gelijk door naar stal en hem even aan het halster longeren. #hardworkspaysoff

 • Yvette Vergeer heeft een nieuw evenement toegevoegd
  6 jaren
 • Yvette Vergeer

  Zaterdag is Milou weer geweest en heeft Pep gereden. Het was spits uur in de baan, dus dat vond Pepper wel moeilijk, maar hij ging erg goed. Daarna zelf nog gereden en wauw wat gaat hij vooruit de laatste tijd! Gister hadden we iets rustiger gepland en in het begin wat lang en laag gereden. Daarna heb ik hem nog opgepakt en wat gaat hij goed zeg! Zoveel verbetering in de draf, waardoor hij veel ruimer en losser door z'n lijf loopt. Ook de galop wordt weer steeds iets beter en kunnen we weer wat meer uit gaan breiden. Vandaag naar school tot 3 uur en vanavond weer lessen met Pep!

  Milou Dees Toppers! Fijne les vanavond en tot zaterdag weer!
  6 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Yvette Vergeer

  Woensdag middag onwijs fijn getraind. Veel geoefend met de travers en dat gaat steeds beter. Ook de galopoefeningen gaan steeds wat makkelijker en ik kan hem steeds meer bij elkaar rijden. Met een erg fijn gevoel afgestapt. Gistermiddag zijn allebei de paardjes geënt, dus konden we niks doen. Mama heeft ze in de molen gezet en in de paddock. sochtends waren ze ook al in de paddock geweest, dus zijn er in ieder geval genoeg uitgeweest. Vandaag maar rustig aan doen en een korte rit maken, omdat ze niet teveel mogen doen na het enten.

  Milou Dees Morgen weer even knallen!
  6 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Yvette Vergeer

  Maandag erg fijn gereden in de les. Pepper deed weer goed zijn best en weer een proefje door kunnen rijden. Ze gaan steeds alweer wat makkelijker. Gister een vrije dag voor Pep, mama heeft hem aan het halster gelogeerd. Ik heb de eerste dag op m'n stage gister gehad. Leuk bedrijf en een leuk afstudeeronderzoek. Al druk aandeel slag gegaan gister en vandaag, dus dat komt helemaal goed. Nu bijna klaar op stage en dan door naar stal om Pep te rijden.

 • Yvette Vergeer

  Vandaag weer genoten van m'n topper. Hij heeft super gelopen en deed hard z'n best. Beide proeven nog geoefend en het kan nog zoveel beter, maar voor vandaag ben ik echt mega tevreden. Bedankt voor alle super hulp Milou Dees en natuurlijk je moeder! Morgen even een rustige training ingepland en maandag weer lessen en hopen dat we het gevoel van vandaag de komende tijd vast kunnen houden!

  Milou Dees Ging super! Tot volgende week xx
  6 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Yvette Vergeer

  Zaterdag is Milou weer langs geweest en Pep gaat echt met sprongen vooruit. Zeker in de draf word hij steeds wat sterker en sneller. Zondag weer gereden, maar Pep had behoorlijk last van spierpijn waardoor z'n drang naar voren weg was en ik merkte dat hij echt last had van z'n lijf. Alleen maar lang en laag gereden en hierin wat geschakeld maar niet teveel gevraagd. Vanavond weer les gehad van Bijou en dat ging ook erg goed. De spierpijn was er weer aardig uit, dus konden we weer wat meer doen. Aan het eind nog een proef meegenomen. Na 3 maanden geen proef te hebben gereden, viel het nog niet helemaal mee, maar er zit weer genoeg in waar we aan gaan werken deze week. We gaan lekker door oefenen en toch hopelijk eind februari weer een wedstrijdje plannen.

  Milou Dees Komt goed!
  6 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Yvette Vergeer

  Erg leuke en gezellige dag gehad gister op Jumping Amsterdam! Lekker veel geshopt, gekletst en natuurlijke genoten van de mooie sport. Vandaag eerst uitgeslapen want we waren best laat thuis. Niet veel gedaan vanochtend. Vanmiddag naar stal en Pepper gereden. Hij voelde erg fijn aan en deed heel erg goed zijn best. Draf word echt steeds beter en gelukkig begint hij zich in de galop ook steeds meer te ontwikkelen, waardoor hij steeds ruimer en groter in zijn gangen wordt. Vanavond nog gewerkt en nu weer snel slapen, want morgen hebben we ook weer een drukke dag.

 • Yvette Vergeer

  Wat ging Pepper goed vandaag. We hadden niet zoveel tijd, omdat we ook nog een begrafenis hadden vanmiddag, dus niet erg lang gereden, maar hij liep wel echt waanzinnig goed. Veel bezig geweest om hem goed op de buitenteugel te krijgen en op beide kanten een goede lengtebuiging en dit gaat erg goed. In draf hadden we eindelijk dat waanzinnige gevoel weer terug dat we pas geleden ook hadden en wat gaat hij dan fijn. Alleen maar zitten en genieten, heerlijk! Vanavond nog even gewerkt, morgen ochtend weer werken en smiddags Pep weer rijden. Hopen dat we iets meer tijd hebben en dat we dit gevoel uit kunnen breiden. - feeling happy

  Milou Dees Joehoe toppers!
  6 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Yvette Vergeer

  Zaterdag super fijn gereden met dank aan alle hulp van Milou Dees! Deze week mogen we ook haar singel van Kingsley even uitproberen om te kijken hoe hij daar op loopt, tot nu toe erg positief resultaat! Gister een lekkere dag vrij voor Pepper. Savonds zelf naar de Vrienden van Amstel Live geweest, echt super gaaf!! Vanavond weer hard getraind met Pepper in de les. M'n gevoel zelf was niet helemaal fijn, omdat hij zich nog een beetje vast hield, maar het beeld zag er wel erg goed uit. Morgen middag weer lekker met hem verder trainen en hopelijk weer wat onderdelen van m'n proef meenemen. Donderdag met mama samen naar Jumping Amsterdam, waar ik ook echt onwijs veel zin in heb!

  Janine Bos Veel plezier op Jumping Amsterdam!
  6 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Yvette Vergeer

  Gister is Hans de Haas van Kingsley weer langs geweest om het zadel na te kijken. Hij is weer helemaal aangepast en ligt weer op en top, zulke fijne service! Daarna gelijk weer naar huis want ik ben nog steeds ziek. Vandaag ook weer in bed doorgebracht, echt verschrikkelijk het schiet gewoon nog niet op. Vanmiddag wel even naar stal geweest om pepper toch te rijden, want ik heb sinds zaterdag al niet meer kunnen rijden. Hij was in het begin behoorlijk druk, maar naarmate we aan het rijden waren werd het beter. Even al m'n oefeningen door gereden om te kijken hoe hij hierin aanvoelt, maar hij doet het fantastisch!!! Nu kunnen we weer alles uit onze trainingen halen en weer echt naar het proefgerichte gaan trainen, zo blij!

  Milou Dees Joehoe superrrrrrrr!
  6 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Yvette Vergeer

  Zaterdag avond toen ik op m'n werk was werd ik uit het niets opeens heel beroerd. Zondag ochtend was het over, alleen smiddags kwam het 10x zo erg terug. Met flinke griep al 2 dagen op bed en het word jammer genoeg niet beter.. vanavond m'n les af moeten zeggen omdat m'n lichaam te veel pijn doet om te rijden. Wel even met mama mee naar stal geweest, die heeft pepper gelukkig voor me gelongeerd aan de bijzet. Hopelijk ben ik morgen weer beter, want dat is de laatste dag van m'n minor. Nog een paar verslagen afmaken en dan gaan starten met afstuderen en stage lopen! Smiddags naar stal en dan eerst wachten op de zadelmaker en hopelijk daarna Pepper nog even rijden, als ik me beter voel.

  Milou Dees Bah... niet fijn.
  6 jaren Bewerk Verwijder
 • Yvette Vergeer

  Hele drukke week achter de rug, dus vandaag een verdiend dagje vrij. Gister na m'n werk eerst Wedg gereden. Elke keer als ik haar rij deze week is het mega druk in de baan, dus dan kan je niet zoveel doen jammer genoeg, maar het ging wel erg fijn. Daarna kwam Milou Dees om op Pep te rijden en me te helpen. Pep ging erg goed, dus al vrij snel zelf opgestapt. In het begin nog even wat moeite, maar daarna liep hij als een zonnetje, zo fijn! Vandaag weer een dagje vrij voor hem, omdat ik niet teveel dagen achter elkaar wil rijden met m'n zadel. Maar morgenavond hebben we weer les, dinsdag de zadelmaker, dus dan kunnen we weer heerlijk gaan trainen en hopelijk binnenkort de ring weer in!

  Milou Dees Jullie gaan steeds fijner samen, als Pepper z'n zadel goed is toch maar weer eens denken aan een wedstrijdje inderdaad en ik kom je helpen hoor!
  6 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Yvette Vergeer

  Vandaag weer onwijs fijn getraind met Pepper. Hij deed weer heel goed z'n best en we konden in draf weer die verzameling opzoeken. Maar lekker op tijd geëindigd, want m'n gevoel was erg goed. Wedg had een dagje vrij dus die heeft in de stapmolen gestaan en daarna heb ik ze nog even in de paddock gezet. Het stormde best hard, dus dat kon ook niet erg lang. Vanavond weer gewerkt en net nog even aan wat dingen voor school gewerkt. Morgen weer een drukke dag met veel werken en tussendoor allebei de paarden rijden.