Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

Verjaardagen

 


cover photo

Mijke Veenendaal van der Meijden

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1996-01-07
 • Over mijn

  gek op paarden. hard werken en Symphonie :)
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
zaterdag 05 april 2014 19:03
Laatst online
7 jaren
 • Mijke Veenendaal van der Meijden

  lang niet meer op TTD geweest. ontzettend veel veranderd in mijn leven en wonen. sym en ik zijn naar haarlem verhuisd. ofnaja ik naar haarlem zij staat op een super stal in aalsmeer. ik ben zo blij dat ik haar weg heb gehaald bij mijn oude werk. ze voelt nu pas echt van mij! en we gaan met sprongen vooruit. drie keer in de week les. en ze ziet er super uit. haar heb ik nog nooit zo vrolijk gezien. maar na elk diep dal komt weer een lichtere tijd. en daar zitten we nu in. HAPPY

  Rowi Pille Wat fijn dat het nu zo lekker gaat!
  7 jaren Bewerk Verwijder
 • Mijke Veenendaal van der Meijden

  jeetje wat een draak heb ik haha! ik denk dat ze maar om wil switchen naar rodeo paard inplaats van dressuur paard haha. ze kent alles al ( ze heeft bij haar vorige eigenaar Z1 gelopen) en nu als ik door vraag komt ze er achter dat ik echt wil doorgaan dus dat het geen geflierenfluit meer is voor haar dus komt ze maar elke keer omhoog als ze er bijna door heen is. zelfs als ik op dat moment ontspan komt ze omhoog. maar ook door deze fase komen we wel weer doorheen haha

 • Mijke Veenendaal van der Meijden heeft een nieuw evenement toegevoegd
  7 jaren
 • Mijke Veenendaal van der Meijden

  vandaag heerlijk gereden in soest bij Laseur. twee keer eerste geworden met 191 en 197!! zo trots op mn aapje nu in 4 wedstrijden al weer 8 winstpunten.

 • Mijke Veenendaal van der Meijden

  super fijne locatie vergeleken vorige week. deze keer RSC henschoten in Maarn. voelde stuk beter dan afgelopen week te hebben gereden. en deze keer beide proeven redelijk gelijk. qua punten hellemaal gelijk, en dat is voor het eerst. normaal zit er groot verschil in eerste proef die ik altijd beter rijdt dan mijn tweede proef. deze keer twee keer 182 punten. weer 2 winstpuntjes. dat houdt in dat ik nu 5 winstpunten heb in het L2 van 3 winstrijden!!

  trots op mn lieve sym!

 • Mijke Veenendaal van der Meijden

  oeps haha, weekje te laat maar Rhenen ging niet heel goed. locatie vond ik ook niet top. sym liep niet super maar wel door alle omstandigheden nog prima. eerste proef was 170 en tweede 181. dus toch nog 1 winsptuntje haha!

  vandaag wedstrijd in Maarn. 16.15 eerste proef en 16.45 uur de tweede. kijken of we het nu beter gaan doen haha

 • Mijke Veenendaal van der Meijden

  Morgen wedstrijd in Rhenen. tweede wedstrijd in het L2. bij de Blauwendraad om 18.45 en 19.00 uur.
  vandaag super lekker gereden met andere sporen die beter voor sym werken. gaat super! ben benieuwd naar morgen. het is zn schatje! ik moet maar gaan wennen dat ze vaker gaat liggen om gewoon te ontspannen en niet meteen koliek heeft zoals anders, vandaag had ze lekker een snoezel dagje en lag ze lekker te slapen haha. de schat! morgen lekker uitslapen!

 • Mijke Veenendaal van der Meijden

  nou! de spits is er af!! heerlijk gereden voor de eerste keer L2. best prima! eerste proef 2e geworden met 190 punten en tweede proef geen prijs maar wel nog winstpunt; 189 punten.
  braaf paard na een slechte week training haha. kreeg al te horen van mn instructeur dat ze maar beter op wedstrijd terrein les kan komen geven dan thuis, thuis gaat het voor geen meter haha

 • Mijke Veenendaal van der Meijden

  pff deze week ging voor geen meter met rijden. terwijl we vandaag onze eerste L2 wedstrijd hebben. gelukkig ging het gister weer wat beter. sym maakte het wel nog even spannend door opeens komiekerige krampjes te krijgen. gelukkig was dat snel over!! toch was het even spannend. vandaag een vroegertje!

  ik start om 09.08 mn eerste proef op leusden-centrum manege de vierhoeven.

  ben benieuwd hoe het gaat!

 • Mijke Veenendaal van der Meijden

  donderdag lekker gereden en lesgegeven bij de Orun. Sym ging goed. 1,5 uur er op gezeten en ook het springen ging wel goed. vrijdag lekker les gehad. ging veeeeel beter dan vorige week. zaterdag was sym soort van vrij. even los laten lopen in de binnenbak en los longeren. haar mooie bewegingen bekijken is zoo leuk haha. knap beesie. vandaag ook weer heerlijk gereden. ze werkte echt goed voor me en de oefeningen gingen lekker. zin in 1 Maart als we weer op wedstrijd gaan!!

 • Mijke Veenendaal van der Meijden Deel een foto in Mijke Veenendaal van der Meijden's fotos album

  gister gereden op de opendag van mijn school. ging wel goed ook al was ze die dag ervoor bij de tandarts geweest. vanmiddag maar weer even rijden

  Symphonie
 • Mijke Veenendaal van der Meijden

  hoop zooo dat die sneeuw niet meer word en het morgen niet te glad is! ik wil zo graag naar de opendag met mn paardje haha.

 • Mijke Veenendaal van der Meijden

  vanavond had ik weer de Orun. dit keer niet mn paardje mee maar moest ik les geven. vorige week klapte ik dicht en durfde ik niks (lees: stond te trillen en te janken aan de kant van de bak haha) en nu had ik mij over de drempel heen gesleept en mn volume aangezet. HOPPA! ging lekker! ook hier kom ik wel ergens haha. elke stapje is een stapje

  Mijke Veenendaal van der Meijden dankjewel Romy Verhoeven! klopt nu steeds vooruit gaan en dan ben ik blij haha
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Mijke Veenendaal van der Meijden heeft een nieuw evenement toegevoegd
  8 jaren
 • Mijke Veenendaal van der Meijden

  gaat TTD eigenlijk alleen naar grote wedstrijden of ook naar de kleinere wedstrijden? #durftevragen haha rijden ging vandaag weer super!

  Mijke Veenendaal van der Meijden dankjewel voor het antwoordenTopTalent DressageTopTalent Dressage ! zo leer ik weer wat!
  8 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Mijke Veenendaal van der Meijden heeft een nieuw evenement toegevoegd
  8 jaren