Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Esther van den Bogaerdt

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1996-09-05
 • Over mijn

  Ik ben Esther en ik ben op dit moment 18 jaar. Ik ben in het bezit van een E-pony Rubio. Rubio is een 14 jarige palomino ruin met 2 licht bruine ogen. Hij is in ons bezit sinds 2010.

  Rubio is een erg veelzijdige pony en ik rijd er dan ook heel veelzijdig mee. Op dit moment vooral dressuur, maar ik spring ook met hem (geen officiële wedstrijden gestart) en we hebben al een paar keer een oefencross gereden. Ook gaat hij regelmatig mee naar het strand of rijden we door het bos.

  Ik start op dit moment L2 met hem en we hebben de punten voor het M1 bijna binnen. We zijn hier hard voor aan het trainen. Ik ben met Rubio in de B begonnen. Ik had nog nooit KNHS wedstrijden gereden en Rubio had enkele wedstrijden in de B dressuur gelopen tussen de paarden. Samen leren we erg veel en ik hoop dat we nog verder kunnen komen.

  Ik ben al van jongs af aan helemaal fan van paarden en pony's. Ik was anderhalf toen ik voor het eerst op een pony werd gezet bij familie van mij. Ik wilde altijd ponyritjes maken op de kermis of kinderboerderij en toen ik 6 was kreeg ik mijn eerste lessen op een Shetlander. Toen ik 8 was ben ik op een manege begonnen op de pony's en ik reed af en toe op een paard. Ik reed met de manegepony's FNRS wedstrijden op de manege. In 2010 hebben we Rubio gekocht nadat we een jaar een half eigen paard hebben gehad.
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Onderwijs

Lid sinds
vrijdag 14 februari 2014 17:56
Laatst online
7 jaren