Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Inez Vereecken

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1997-09-20
 • Over mijn

  Hallo
  Ik ben Inez en op 8jarige leeftijd begon ik met paardrijlessen op manege St-Hubert. Na enkele jaren was mijn passie al snel gegroeid en vond ik als snel een verzorgpaard genaamd Djoeke. Zij was een Friese merrie van 7jaar. Jammer genoeg had de eigenaar er geen oog meer voor en uiteindelijk kwam ze te koop. Mijn ouders vonden het niet geschikt om haar te kopen maar gelukkig vonden we toffe nieuwe eigenaars waar Djoeke het zeer goed bij doet.
  Na deze verkoop besloten mijn ouders en ik dan toch om op zoek te gaan naar een eigen pony. Deze vonden we na een lange zoektocht en enkele afkeuringen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver.
  Een voskleurige New Forest Merrie geboren in het jaar 2003 was de uitverkorene: A Little Princess (Berkhof’s Benefit x Royale Princess) Samen met haar zette ik mijn eerste dressuurpassen en groeiden we in de trainingen tot FEI niveau. Met haar kende ik ook enkele mooie overwinningen en we vormde een combinatie die voor elkaar door het vuur ging. Jammer genoeg gaat de tijd snel als je plezier maakt en na 5 mooie succesvolle jaren werd het tijd voor een paard. Gelukkig vonden we snel een nieuwe eigenaresse
  Als 17e verjaardagscadeau keurde onze dierenarts in september2014 mijn nieuwe paard goed. Een donkerbruine KWPN ruin geboren in 2007. Dankzij de combinatie Florencio x Witte Wendy kwam Cats Present in mijn verhaal. Ondertussen ben ik met hem een training gestart en waar we zullen uitkomen, ondervinden we wel in de toekomst.
 • Klasse

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
zondag 17 november 2013 15:27
Laatst online
2 jaren