Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Iemke Bens

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Over mijn

  Hoi! Ik ben Iemke Bens, ik ben 14 jaar en zit in het 3e jaar van het tweetalig-vwo.

  Ik ben begonnen met pony rijden toen ik 7 jaar was, bij manege Kerkers. Na 2 jaar ging ik rijden op een verzorgpony, op een gegeven moment wilde ik meer uitdaging en zo ben ik terecht gekomen bij ponyclub Saxe Gotha en heb ik de kans gekregen om op een jonge, NRPS pony te rijden.

  Op dit moment rijdt ik de 6-jarige NRPS stermerrie Dailonka (v.FS Don't Worry), 2 jaar geleden hebben we haar zadelmak gemaakt en heb ik haar doorgereden. Bij de Brabantse Kampioenschappen behaalde we in ons eerste seizoen het zilver in de DE-B en een seizoen later het brons in de DE-L2. Daarna werden we Nederlands Kampioen bij de Hippiade in Ermelo in de klasse DE-L2! Toen zijn we over gegaan naar de DE-M1, daarin wonnen we bijna al onze proeven. We werden weer kringkampioen & Brabants Kampioen. Nu breng ik Dailonka uit in de DE/M2, we werden kringkampioen en wonnen Brons bij de brabantse kampioenschappen.
  Nu starten we in de klasse DE/Z1.
  Ik vind het vooral leuk om jonge pony's alles vanaf het begin aan te kunnen leren.

  Ik hoop later nog ver te kunnen komen in de dressuursport en nog veel jonge pony's en paarden op te kunnen leiden en uit te brengen!
 • Klasse

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
zaterdag 16 november 2013 22:30
Laatst online
7 jaren