Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Isa van Os

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  2001-07-03
 • Over mijn

  Hallo ik ben Isa 15 jaar.
  Ik ben begonnen met rijden toen ik 6 jaar was. Toen ik 8 jaar was kwam ik King tegen, eerst was hij nog een beetje te stoer voor mij, maar intussen zijn we echte maatjes geworden.
  King is op 20 december 2014 verhuisd naar een kleinere amazone.
  Onze eindstand is M1 + 7
  En springen B + 4
  Op 1-11-2014 heb ik een hele mooie lieve D pony gekregen, ze heet Chanel en is pas 3.5 jaar. Ben er zoo blij mee!!


  We zijn druk bezig haar te trainen en ik hoop met haar het Z te bereiken :-)

  We zijn nu M2 +1

  Naast Chanel rijd ik nog een eventingpaard en 2 andere pony's. De ene pony is net 4 en die ga ik waarschijnlijk ook uitbrengen in de dressuur,
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
zaterdag 12 oktober 2013 20:02
Laatst online
5 jaren
 • Isa van Os

  FF 2 weekjes geen wedstrijden gereden. We hebben intussen ons M2 debuut gehad en meteen 1 winstpunt binnengesleept. Helaas reed ik in de eerste proef verkeerd en net geen winst, maar in de tweede proef 191 punten, dus daar was ik heel blij mee!
  We zijn nu dus echt M2! Haha nog 9 wisntpunten en dan mogen we Z .
  Ondertussen is mijn zusje Tamar ook begonnen met wedstrijd rijden op Chanel en ze heeft in 3 wedstrijden 8 winstpunten gereden in de B!

 • Isa van Os Deel een foto in Isa van Os's fotos album

  Even voorstellen, met deze knapperd ga ik dit jaar ook starten; Deepani's Indigo NWR Heb mn wedstrijdpakje nog aan omdat ik die ochtend met Chanel naar de kringkampioenscahppen was (3 winstpunten en een 2e plaats)

 • Isa van Os

  Zo dat is alweer een tijdje geleden dat ik hier was..
  Heb nog veel leuke dingen mogen meemaken zoals een priveles van niemand minder dan Diederik van Silfhout, die ik had gewonnen via een Facebook actie van NAF Nederland, dat was echt zo gaaf! Heb er weer veel dingen bijgeleerd.
  Chanel en ik zijn intussen M1 + 8 dus dat gaat ook lekker.
  We zijn 2e geworden op het Kringkampioenschap in Bodegraven.
  Bij ons op stal staat een heel mooi groot eventing paard Vizenca en die rijd ik ook af en toe, kan van haar heel veel leren, echt een gave kans!
  En ik mag vanaf januari een 2e pony gaan uitbrengen op wedstrijd. Hij heet Deepani's Indigo en is 4 jaar, (in april) dus een echte puppy nog, we gaan 22 januari ons wedstrijddebuut maken in de B.

  Lekker druk dus!
  Ik hoop dit jaar met Chanel in elk geval M2 te worden, maar het zou helemaal gaaf zijn als we misschien ons Z debuut kunnen gaan maken, gelukkig is het pas januari ;-)

 • Isa van Os heeft een nieuw evenement toegevoegd
  6 jaren
 • Isa van Os heeft een nieuw evenement toegevoegd
  6 jaren
 • Isa van Os heeft een nieuw evenement toegevoegd
  6 jaren
 • Isa van Os Deel een foto in Isa van Os's fotos album

  Gisteren bij de Rotterdamse Manege - feeling happy

 • Isa van Os

  Gisteren hele gave avond gehad, ik mocht voorrijden bij "Rondje instructie jong KNHS Zuid-Holland van B naar ZZ Zwaar" met Barbara Koot en Mattie Boomaars. Chanel vond het wel erg spannend, een tribune met mensen erop, speakers waar stemmen uit kwamen, en durfde eerst de bak niet in, daarna gingen we als een raket naar binnen. Eerst een stukje losrijden met Barbara Koot en daarna reden we een L2 proefje, pff ging niet zo netjes als we kunnen maar ach dan had het publiek ook wat te zien, alles was eng, rare witte hekjes, gekke pony.
  Mattie Boomaars jureerde de proef en gaf meteen de cijfers en uitleg.
  Het was heel gaaf en leerzaam en aan het eind kreeg ik een bos bloemen en Chanel een appel.

 • Isa van Os heeft een nieuw evenement toegevoegd
  6 jaren
 • Isa van Os

  Alweer een tijdje geleden dat ik hier geweest ben..Chanel en ik zijn in augustus 6e geworden in de L2 op de regiokampioenschappen van Zuid Holland. Er mochten er 5 door naar Ermelo, dus dat was ff balen, maar WEL heel trots op mn puppypony. Vorig jaar startten we nog in de B daar en eindigden we ergens onderin .
  Intussen ook ons M1 debuut gemaakt, net geen winst gereden en nog genoeg verbeterpunten waar we de komende tijd aan kunnen werken.

 • Isa van Os

  Heel leuk weekend gehad. Gestart bij de ladies days van de Palensteynruiters in Leidschendam. Zaterdag fijn gereden met 194.5 en 186 punten, de galop was nog een beetje rommelig. Zondag heel fijn gereden, vooral de eerste proef ging goed. We hadden 197.5 en in de 2e proef, waren we allebei een beetje moe en daar hadden we 194 punten. De teller staat nu op L2 + 19 Na de regio willen we de overstap maken naar het M1. Vorig jaar kwam de jury uit de auto om te vragen of we wel les hadden, zo slecht ging het..maar zondag kwam de jurymevrouw naar me toe omte zeggen dat ze genoten had en dat ze met Z ogen naar ons had zitten kijken, echt zo trots op Chanel!!

 • Isa van Os

  Naar Utrecht geweest voor de Welshcup en voorronde Divoza competitie voor jonge dressuurpony's. Welshcup fijn gereden, maar iets spanning door het juryhokje, daar houdt Chanel niet zo van. Punten vielen een beetje tegen, maar bij de Divoza cup zijn we 2e geworden met 70 punten, ben er heel blij mee! Vorig jaar had ik Chanel nog niet zo heel lang en hadden we er 60 ofzo Volgend jaar bij de 6 jarigen weer 10 punten erbij ;-)

 • Isa van Os

  Ben een paar dagen weg geweest met school op survivalkamp, en heb dus niet kunnen rijden. Maar vandaag gelukkig weer! Fijne balkjes les van Roos, bij ons op stal, ze rijdt M eventing en geeft heel fijn les. Chanel liep erg fijn. Aanstaande zaterdag gaan we naar Utrecht, we gaan daar een voorronde voor de Welshcup rijden, heel veel zin in! En ook superleuk om allemaal andere Welshpony's te zien

 • Isa van Os Deel een foto in Isa van Os's fotos album

  Vandaag heb ik een hele gave clinic gereden bij Barbara Koot. Ik heb er veel van geleerd, Chanel liep erg fijn en in de zomervakantie is het de bedoeling dat ik een paar keer bij haar ga trainen Heel veel zin in!

 • Isa van Os

  Gisteravond voor het eerst sinds bijna 2 maanden weer op wedstrijd geweest. Kon wel merken dat het een tijdje geleden was, Chanel vond het errug spannend..Maar we hebben ons laatste winstpunt gehaald en zijn nu officieel M startgerechtigd

 • Isa van Os

  Mn filmpje is klaar Met een beetje hulp van mn moeder..Nu maar dik gaan duimen!

 • Isa van Os

  Durf het bijna niet meer te zeggen, maar het gaat weer beter met Chanel, en we gaan vw weer op wedstrijd om onze laatste punten in de L2 hopelijk te gaan halen. Duimen dat het zo blijft gaan

 • Isa van Os

  Nou eindelijk was haar hoefzweer over, hele fijne les gereden afgelopen zaterdag.
  gaat mevrouw hangen en trekt haar halster kapot, en ze ligt op de grond.. Schrok me rot, haar hakken helemaal geschaafd. Zag er best eng uti, dus hebben de de dokter laten komen. Pijnstiller en zalf gekregen. Met haar wond gaat het alweer beter maar ze heeft haar spieren ook nogal verrekt dus vandaag is de fysio geweest. We moeten nog even rustig aan doen. Helaas weer een wedstrijd af moeten zeggen :-(

 • Isa van Os

  Helaas liepen mijn plannen afgelopen week even anders. Zou het weekend 2 dagen gaan starten in Hazerswoude, om zo te proberen voor 15 mei nog 1 winstpunt in het M te halen zodat ik mee zou kunnen doen met de TTC selectie in Rotterdam. Maar helaas heeft Chanel een hoefzweer gekregen en moesten we alles afzeggen. Gelukkig gaat het alweer wat beter met haar en hoop ik dat ik dit weekend er misschien weer op mag. Belangrijkste is dat ze weer opknapt

  Isa van Os Ja dat snap ik, jammer!
  6 jaren Bewerk Verwijder