Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Milou Dees

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  2000-07-21
 • Over mijn

  Ik ben Milou Dees, 18 jaar en woon in de Krimpenerwaard.

  De welsh-pony Mystery Dancer (Misty) is sinds eind maart 2013 van mij. Ze is een schimmel v. Veenstra's Promise uit 2005. We maakten in 2013, 2014 en 2015 deel uit van het TTC Dressuur Talententeam Zuid-Holland, een initiatief van de KNHS en Rotterdam Topsport, voor 2016 heb ik zelf besloten niet meer aan de trainingen mee te doen omdat we toen ook in het B kader zaten. In het seizoen 2014/2015 waren we opgenomen als belofte in het Landelijke Rabo Talentenplan. De Rabo Beloftetrainingen heb ik gevolgd bij Coby van Baalen. Vanaf januari 2016 hebben Mystery Dancer deel uitgemaakt van het nationale B-kader Ponyteam. We hebben de kadertrainingen gevolgd bij Coby en Marlies van Baalen. Mijn lieve Misty staat te koop!

  Ik word gesponsord / ondersteund door Topfithorseshop/Acb Dressuur, Bremas Ruitersport, Stalkist, TTDSports en Toptalentdressage !

  Sinds 14 september 2014 maak ik deel uit van het TTD-team, echt een eer dat ik hiervoor ben uitgekozen. Heel erg leuk en fijn om deel uit te mogen maken van zo'n leuk team!

  Behalve van de dressuursport, hou ik van winkelen en muziek. Ook vind ik het leuk om beauty-blogs te volgen.

  Internationale concoursen met Mystery Dancer:
  2015
  Drachten (jan) internationaal debuut
  Hickstead (juli)
  Odense (augustus)
  Le Mans (oktober)
  Lier (november)
  2016
  Drachten (januari)
  Nieuw en Sint Joosland (april)
  Saumur (april)
  Roosendaal (juni) - A kaderscore gereden!
  Diepenbeek (augustus) - A kaderscore gereden! (Internationale afscheidswedstrijd)

  We hebben in 2015 op het NK indoor en de Hippiade mogen rijden en ook in 2016 waren we er op de Hippiade weer bij, nadat we reservekampioen zijn geworden van Zuid-Holland.

  Sinds 18 december 2015 is de knappe ruin Francesco uit 2010 van Florencio x Krack C van mij. Op 28/5/2016 hebben we ons Z1 debuut gemaakt. Toen hij bij me kwam had hij maar een paar wedstrijden in de benen. We hebben ons Z2 debuut gereden op 8/4/2017, ZZL-debuut op 23/9 en inmiddels meer dan 10 winstpunten, dus ZZZ startgerechtigd.

  Op 24/6/2017 reden we samen ons juniorendebuut!

  Internationale concoursen met Francesco:
  CDIJ Waregem/Belgie (september 2017 - 1e in individuele proef met ruim 71%)
  CDIJ Exloo/Nederland
  (oktober 2017 - 2e in de teamtest met ruim 70% - B kaderscore)

  Onze 2e kaderscore (A) reden we eind december 2017 in Nieuw en Sint Joosland tijdens de Greenpoint Kostendrukkerscup, tijdens de EK observatie in Delft reden we weer een a kaderscore. Als kers op de taart mochten we naar het EK Junioren in Fontainbleau, waar ons team een gouden medaille behaalde!

  Inmiddels zijn we twee keer Young Riders gestart en hebben onze scores behaald om internationaal YR te mogen starten. Ik heb besloten hier nog mee te wachten. Ik wil alles. Of net weer meer bevestigd hebben. Voor Ces is dit weer een heel nieuw niveau en uiteraard ook voor mij, dus we nemen er samen de tijd voor. Ik mag tenslotte nog ruim drie jaar in deze klasse starten.

  Verder heb ik een prachtige grote merrie uit 2015, genaamd Kiss uit Governor x Santano x Cabochon. Zij staat nog bij haar fokker Anne-Claire Bongers in Woudenberg, waar ze heel goed verzorgd wordt. Haar rij ik nu 1 a 2 keer per week en dat gaat super!

  Ook rij ik af en toe wat pony's bij en geef ik een aantal ponycombinaties les en begeleid ze op wedstrijd. Dit vind ik heel leuk om te doen!

  #nohorsesnolife!
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
vrijdag 20 september 2013 23:08
Laatst online
4 jaren
 • Milou Dees

  Afgelopen zondag met Ces na een aantal weken wedstrijdvrij weer eens zzl gestart. Ces liep heel fijn en onze proeven werden beloond met ruim 72 en ruim 69 procent. De tweede proef was hij wat moe, dus het scherpe was er net af. Maar meer dan tevreden met zijn optreden. Tess en Denver ook nog even geholpen met losrijden. Vandaag les met Ces van Bob en daarna door naar Kiss. Het wordt weer een leuke paardendag.

 • Milou Dees

  En het is alweer maandag.... afgelopen zaterdag eerst smorgens Misty gereden en daarna met Ces les van Bob. Smiddags vertrokken naar fam de Man, met zn allen naar de Sell Veulenveiling bij manege Heijligers om daar te werken. Was heel leuk om te doen. Mooie veulens en bekenden gezien. Bij fam de Man (Marlotte) blijven slapen en zondag meteen door naar stal om Ces te rijden. Misty zou ik longeren, maar het regende heel hard, dus heb ik haar lekker in de binnenbaan gestapt en wat gedraaft zonder zadel. Thuis gegeten en door om Pepper te rijden en daarna nog naar Tess om haar en Denver les te geven. Vanmorgen even wat langer kunnen slapen en straks weer naar stal. Vandaag is een redelijk relaxed dagje. Misty en Ces mogen allebei aan de longe werken. Ces wordt behandeld door de fysio en ik ga Pepper weer rijden voor Yvette.
  O ja... ik heb ook nog een superleuk kado voor mn verjaardag gekregen van Marlotte en Sophie.... een mooie vergroting voor aan de wand van een ek foto van Ces en mij....heel gaaf!

 • Milou Dees

  Maandag heb ik Ces, Misty, Twinkel en Pepper gereden. Nu ben ik een paar dagen naar Londen. Vanmorgen vroeg vertrokken en donderdagavond weer thuis. Mama zorgt voor Ces en Misty, samen met Solange die Ces fijn laat werken aan de longe. Als ik vrijdag weer op stal kom ga ik Ces en Misty rijden, daarna door naar Acb dressuur om Kiss te rijden en Pepper sluit de rij. Savonds ga ik samen met Eveline Dees naar Marie Kleinepier om haar verjaardag te vieren, zin in !

 • Milou Dees

  Vrijdag heeft mama Misty gelongeerd en ik Ces gereden. Hij liep fijn, maar de aanleuning mocht iets vanzelfsprekender. Na een vrije dag heeft hij dat weleens, geen probleem morgen weer een dag. Daarna met Isa (8 jaar), haar moeder en kleine Bonny naar Acb Dressuur afgereisd. Eerst heb ik Kiss gelongeerd en gereden, ze liep erg fijn ! Het is zo’n schat van een paard. Daarna heeft Isa een proefgerichte clinic gereden bij Anne Claire, superleuk! Ze had 190 punten voor haar proef en met goede tips weer naar huis. Was heel gezellig.
  Zaterdag Misty gelongeerd aan de bijzet en met Ces een fotoshoot voor Stalkist. Echt leuk! Ces was super braaf en hopelijk is het eindresultaat mooi. Daarna Isabelle en Cammie nog les gegeven. Vandaag (zondag) ga ik Misty rijden en hebben Ces en ik einde middag les van Kim!

 • Milou Dees

  Vandaag had Ces een vrije dag. Lekker even gelongeerd om zn benen te strekken en daarna in de paddock en met hem gaan grazen. Misty gereden in de zonnige buitenbaan en ze liep fijn. Daarna heeft ze zeker twee uur mogen zonnen in de paddock. Yvette en Pepper les geven en vanavond Twinkel rijden. De driejarige ga ik niet rijden, ze was echt nog veel te rillerig/groen, jammer maar ik neem geen onnodig risico.

 • Milou Dees

  Gisteren eerst naar Kiss gegaan om haar te trainen. Er stond heel veel wind, dus ze was erg wakker. Het fijne is dan dat ze zich al prima laat bewerken, zodat ik toch volledige controle kan houden. Ze deed het weer super. Daaarna les van Bob met Ces, wauw wat ging Ces gaaf door de baan, echt heel fijn. Het sluitwerk gaat hij steeds beter doen en hij doet altijd zijn best. Daarna Misty gereden, ze was net als de rest van de merries op stal flink hengstig. Veel galoppeerwerk gedaan want ze had energie voor tien. Vandaag Misty en Ces rijden, Tess en Denver les geven en bij een driejarige kijken of ik die misschien kan gaan bijrijden.

 • Milou Dees

  Ik ben de laatste tijd heerlijk thuis aan het trainen met Ces. Hij krijgt wat meer rust tussendoor en verder werken we veel aan het verbeteren van de verzameling en pirouettes. We zullen nog even niet op wedstrijd gaan, maar zo verder trainen richting yr/psg. We mogen officieel al internationaal yr starten, maar ik wil alles nog beter bevestigd hebben voordat we dat daadwerkelijk gaan doen. De yr periode is. Nog meer dan drie jaar, dus volop tijd! Ook Kiss gaat heel fijn met rijden en het is echt een braaf paard ook in de omgang. Ik rij haar nu zelf 1 a 2 x per week en dat gaat echt boven verwachting. Ze heeft sterke gangen en al veel balans voor haar leeftijd. Zin om volgend voorjaar met haar de wedstrijdring in te gaan. Misty doet ook nog steeds erg haar best, in afwachting van een nieuw baasje heeft ze het best naar haar zin bij ons. Alleen drie pensionpaardjes is best pittig financieel per maand een flink bedrag, dus ze moet toch echt wel verkocht worden. Verder geef ik wekelijks een aantal combinaties les, rij twee pony's bij en begeleid op wedstrijd als ik tijd heb. Ik heb nog plek om paarden/pony's bij te rijden omgeving Gouda/Krimpenerwaard. Stuur me ajb eeen berichtje als je hier meer over wilt weten.

  Milou Dees Ja klopt Inge Nieuwenhuis dat loopt snel op allemaal
  4 jaren Bewerk Verwijder
 • Milou Dees

  Gisteren weer YR gestart met Ces in Werkendam bij de Seleviahoeve. Met losrijden voelde hij al niet helemaal fit aan en in de ring kon ik hem daardoor niet zo mooi "bij elkaar" rijden. De pirouettes zijn dan niet goed en dat zijn dubbeltellers, wel heel blij met twee mooie wisselseries om de vier en om de drie zonder fouten! We weten na twee wedstrijden waar we aan moeten werken en gaan daar rustig de tijd voor nemen thuis, misschien gecombineerd met af en toe een zz-zwaar wedstrijd ivm het wedstrijdritme.

 • Milou Dees

  Vandaag ons Young Riders debuut gereden in Houten. Dit was de eerste keer dat we de proef helemaal reden, thuis had ik alleen stukjes uit de proef geoefend. Een nieuwe proef en meteen uit m'n hoofd natuurlijk, maar gelukkig zit de teamtest yr er wel goed in. Het liep allemaal wat uit waardoor Ces wat vermoeid aanvoelde, want eigenlijk was hij er al na 10 minuten losrijden helemaal klaar voor, dat zal je altijd zien. Nadat we een paar achter de baan schommelde kinderen hadden weggestuurd konden we beginnen. Doordat Ces wat moe was ontstonden er zo hier en daar slordigheidjes en wat fouten die normaal gezien niet nodig zijn. Het beeld op zich was fijn en ontspannen en daar kreeg ik ook mooie complimenten voor. Gelukkig zaten er ook hele goede stukken tussen en weten we nu waar we staan en waar we aan moeten werken binnen deze rubriek. Vandaag waren wij de enige yr start, de rubriek werd verreden met het zzz en we hebben gewonnen met 65,6%. Ik ben erg blij, trots en gemotiveerd om lekker door te gaan met Cessie binnen de yr!

  Maudi Baas gefeliciteerd
  4 jaren Bewerk Verwijder
 • Milou Dees

  Gisteren en vandaag Misty en Ces gereden. Ze deden weer super hun best! Vandaag ook Twinkel gereden, omdat Femke met vakantie is. Natuurlijk ook alles gevolgd van het EK pony's in Engeland de afgelopen dagen. De Nederlandse meiden hebben een bronzen teammedaille en allemaal supergave scores gereden. Morgen Misty longeren, Ces rijden en Yvette helpen met haar pony Pepper. Genoeg paardjes weer haha.

  Maudi Baas Ook ik vond het leuk om het pony ek te volgen, jammer dat niet alles via de live stream te volgen was,
  4 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Melissa Ruelens is vrienden met Milou Dees
 • Milou Dees

  Zondag: Misty gereden, voor het eerst weer na m'n vakantie. Dat ging goed! Savonds met ces les van Kim en hem daarna weer lekker mee naar huis genomen. Hij heeft het super gehad bij kim tijdens m'n vakantie. Kim heeft hem ook getraind en vooral gewerkt aan meer verzameling in de galop zonder de snelheid te verliezen. Ik kon het meteen merken en heb super gelest. Maandag: Ces lekker een vrije dag, beetje grazen aan de hand en longeren aan het halster. Misty gereden en liep erg goed. Ook zij mocht daarna van de grasjes genieten. Dinsdag: Ces nog een vrije dag met longeren aan het halster. Misty longeren aan de bijzet, verder rustig aan want het is erg warm! Een keertje extra afspuiten vinden ze wel fijn. Ook nog mee geweest naar Apeldoorn om een paard voor/met iemand uit te proberen, heel leuk om te doen.

 • Milou Dees

  Genoten van een heerlijke vakantie op Santorini/Kreta. Gisteren thuis gekomen en van orgen weer naar stal gegaan. Misty gelongeerd aan de bijzet en met haar gaan grazen. Ze is in m'n vakantie gelongeerd door de stalhulp Corine, in de stapmolen geweest en door stalgenootjes Adinda en Isabelle in het weiland gezet en gewassen. Dus....ze is zeker niks tekort gekomen. Ces is nog bij Kim, hem ga ik morgen ophalen en dan hebben we meteen les. Vandaag heb ik Tess geholpen op de regiokampioenschappen Zuid Holland in Heerjansdam. Ze mag samen met haar pony Denver naar de Hippiade, uitkomend in de klasse Z2 D.

 • Milou Dees Deel een foto in Milou 's fotos album

  Francesco de liefste!

  Misty ..... My love, my life
 • Milou Dees Heeft zijn omslag foto veranderd

  4 jaren

 • Milou Dees

  Gisterenavond weer thuis gekomen van een intense EK week. Wat een belevenis. Zelf heb ik niet helemaal kunnen rijden zoals ik in m'n hoofd had, maar wat ben ik trots op Cessie. Zijn 4e internationale wedstrijd was "gewoon" het EK ! Supertrots op ons juniorenteam en de GOUDEN medaille, zo gaaf. Ook trots op de children en young riders die super hebben gepresteerd. Het was een leerzame week, met prachtige momenten. Ces mag het deze week rustig aan doen, ik ga hem lekker longeren en ontspannen rijden. Eind volgende week mag hij een weekje bij Kim logeren, want dan ga ik lekker met vakantie en daarna..... op naar de Young Riders!

 • Milou Dees

  Volg het EK in Fontainebleau ook via de SNAPCHAT van TTD, ik ga m'n best doen om jullie van leuke beelden te voorzien !

 • Milou Dees

  Super trainingskamp voor het EK gehad op stal Seren in Vorden. Fijn getraind en ook gezelligheid. Gisterenavond even tussendoor m'n vwo diploma opgehaald, mooi een fase afgerond. En vandaag en morgen de laatste voorbereidingen voor het vertrek zondag vroeg naar Fontainebleau voor het EK dressuur. Ik probeer m'n profiel bij te houden als ik daar ben, maar geen idee of dat helemaal gaat lukken.

  Roos Mol Zo gaaf! Geniet ontzettend van deze mooie ervaring, en zet 'm op!
  4 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Milou Dees

  Bijna alles ingepakt voor het EK trainingskamp in Vorden. Morgenochtend een les met Ces van Bob, Misty even longeren, paardjes laten grazen en lekker afspuiten en dan met Ces richting Vorden. Daar ga ik samen met mama heen. Woensdagochtend proefgerichte training van de teamtest, gezamenlijke lunch met de EK children, junioren en youngriders. Diner en teambuilding meeting met Sanne Beijerman. Donderdagochtend nog een training van Alex v. Silfhout en Monique Peutz en een check van de teamveterinair. Daarna weer richting huis, Misty longeren en savonds mijn diploma uitreiking! Als mama en ik weg zijn wordt Misty prima verzorgd door het stalpersoneel en Isabelle Kleijn die haar lekker nog even op het land zet.

  Janine Bos Succes en veel plezier op het trainingskamp!
  4 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Milou Dees

  Vandaag Misty aan de bijzet gelongeerd en Ces op ontspanning en reactie op m'n been getraind. Hij sjouwde fijn door de buitenbaan. Inmiddels al flink verwend door verschillende sponsoren voor het EK... Custom, topfithorseshop, Pharmahorse, Naf BEDANKT!
  Trots op Tess Verkade en Denver die kringkampioen in het Z zijn geworden vandaag!
  Vanavond gezellig met Marlotte uit eten en examenfeest van school.
  Gisteren ook nog een gezellige lunch met Felice Blaauw en de mama's gehad in Rotterdam.
  Morgen heeft Ces een relaxdagje en ga ik Misty rijden.