Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Sannah Joy van Iterson

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1999-12-16
 • Over mijn

  Mijn naam is Sannah-Joy van Iterson en ik ben 13 jaar. Als baby zat ik al voorop bij mijn moeder op haar Arabische volbloed hengst. Toen ik 3 jaar was kreeg ik mijn 1ste mooie zwarte dartmoor pony Angel. Na een jaar of 4 zand happen kreeg ik een grotere pony. Een D-pony Liberty uit Urk. De meest bijzondere pony ooit. Er was niets wat ik niet met deze pony heb gedaan. Hij heeft mij t/m de L2 gebracht. Sinds ruim 2 jaar heb ik Tigger. De winstpunten vlogen om mijn oren. Pas in de M2 werd het voor mijzelf moeilijker. Eigenlijk sinds een paar maanden ben ik bewuster gaan rijden waardoor Tigger en ik elkaar begrijpen. Nog een paar puntjes dan mag ik naar Z2. Trots op mijn Tigger, degene die mij trainen en bovenal eindelijk ook op mijzelf.
  We hebben ook nog een spring gefokt paard in een pony lichaam. Mijn moeder heeft hem aangereden en zijn wilde streken aangepast. ik rijd hem dressuurmatig en het springen gaat ook steeds beter. Het ligt niet aan Cidane maar dat kan ook niet anders als je papa Wittinger VDL heet. Maar voor mij als dressuurruiter breng ik het er goed vanaf. Mijn jongere zusje rijdt ook. Zij heeft een opvallende Welsh pony Maikel van den Hout. Ze mag al L1 starten maar moet daar voor nog wat trainen.
  Stap voor stap wil ik hogerop in de dressuur komen, en ik weet zeker dat mij dit lukt met de mensen om mij heen. Mijn droom is om bij de Young Riders te komen en internationaal te gaan starten
 • Klasse

Onderwijs

Lid sinds
donderdag 19 september 2013 11:54
Laatst online
8 jaren