Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Puck de Vries

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1999-06-03
 • Over mijn

  Hallo!

  Ik ben Puck de Vries en ik ben 17 jaar oud. Ik kom uit het Noord-Hollandse Purmerend en studeer in Amsterdam aan de opleiding Media, Informatie en Communicatie.
  Ik ben op 8 jarige leeftijd begonnen met paardrijden bij Manege De Drie Merrien in Broek in Waterland. Ik kwam daar terecht door een kinderfeestje van een klasgenootje van mij. Na dat feestje was ik helemaal verkocht en wilde ik zelf ook heel graag op paardrijden.
  Al snel waren mijn ouders aan het nadenken over een eigen pony, ondanks dat we er veel voor moeten laten, kreeg ik in 2009 mijn eigen pony. Mijn eerste pony heet Elvenhof's Avada (v.Anjershof Rocky). Zij is een D-pony en was net 5 jaar toen wij haar kochten. Iedereen op de manege verklaarde ons voor gek dat we zo'n jonge pony gekocht hadden, een groene amazone en een groene pony dat kan nooit goed gaan. Maar het ging toch goed! Helaas door jaren lang de verkeerde begeleiding werd Avada veel te sterk voor mij en stopte ik met wedstrijden rijden.
  Op een gegeven moment kwamen mijn benen onder mijn pony uit, dus zijn wij op zoek gegaan naar een paard. In februari 2013 kreeg ik mijn eerste paard, Cocu (Rhodium X Balzflug) van bijna 6 jaar. Via iemand van stal zijn wij bij Cocu terecht gekomen. Toen wij hem voor het eerst zagen was hij erg dun en zat er geen spier meer op, hij werd bijna nooit gereden. Cocu gaf mij een heel goed gevoel, dus wij hebben besloten hem te kopen. Cocu was super braaf ondanks zijn leeftijd, we maakten in april 2013 ons B debuut dit ging meteen al heel goed.
  In de zomer van 2013 is Avada verkocht naar Duitsland. Ze heeft een super goed tehuis gekregen en de nieuwe eigenaren zijn nog steeds erg blij met haar.
  In november dat jaar wilde wij het serieuzer aanpakken, daarom zijn wij met Cocu verhuisd naar Dressuurstal Sander Marijnissen in Wijdewormer. Bij Sander leerde ik al meteen dingen waarvan ik nog nooit gehoord had. En nog steeds leer ik erg veel bij Sander!
  Op dit moment rijd ik M2 dressuur met Cocu.
  Ik hoop met Cocu nog vele successen te behalen. Ik ben hard aan het werk om mijn droom waar te maken!

  Groetjes,
  Puck
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
dinsdag 17 september 2013 15:29
Laatst online
5 jaren