Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

Verjaardagen

 


cover photo

Katinka de Haan

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1993-02-16
 • Over mijn

  Ik ben Katinka en ben 20 jaar. Ik heb Armani sinds 3 en een half jaar en we zijn in het einde van de zomer van 2010 begonnen met wedstrijden in de B, we mogen nu ZZ zwaar gaan starten. Hiervoor heb ik een springpaardje gehad waar ik M1 dressuur mee reed. Ik ben van beroep basis en cosmetisch pedicure in ons familie bedrijf in Amsterdam en daarnaast train ik meerdere paarden op de stal waar ik sta in Oostzaan, Taams. Ook doe ik vaak zadelmak maken.
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
vrijdag 13 september 2013 14:11
Laatst online
8 jaren
 • Nynke is vrienden met Katinka de Haan
 • TopTalent Dressage Katinka de Haan
  8 jaren

  Wat een punten verschil zeg tussen jury B en C 6% verschil. Jammer van je serie je mag tevreden zijn hoor.

 • Katinka de Haan

  Morgen komen Armani en ik aan de start in Papendal tijdens outdoor Gelderland, waar we voor uitgenodigd zijn. We moeten de landenproef van de young riders rijden en het is live te zien op www.clipmyhorse.tv! Super veel zin in!

  TopTalent Dressage Wij gaan kijken via de livestream, heel veel succes!
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Katinka de Haan

  Het houdt niet meer op. Ik ben door de bondscoach geselecteerd om mee te rijden in de observatiewedstrijd van outdoor Gelderland op het nationale sportcentrum Papendal! Ik mag volgende week donderdag de landenproef van de young riders rijden! Ik heb er onwijs veel zin in!

 • Katinka de Haan

  Armani en ik zijn geselecteerd om mee te rijden in de finale van de CHIO cup young riders in Rotterdam! Zo ontzettend blij met deze kans, word absoluut een hele mooie ervaring! Super stoer en heel veel zin in! Vandaag weer even trainen voor de ZZ zwaar selecties morgen in Ermelo!

 • Katinka de Haan

  Gistermiddag de laatste selectie wedstrijd gestart voor de CHIO cup Rotterdam in Bunschoten, het ging erg goed, hij stond goed aan de hulpen en was erg scherp, soms zelfs te scherp dus vele kleine foutjes, maar wel goed voor een 10e plaats met 64,12%! We gaan elke wedstrijd hoger scoren! Super trots en nu duimen dat we bij de eerste 12 geëindigd zijn en door mogen naar de finale op CHIO Rotterdam! Super spannend!!

 • Katinka de Haan is vrienden met Danny Zechiel
 • Katinka de Haan is vrienden met Lisette Born
 • Katinka de Haan

  Afgelopen weekend of all places in Almelo gestart, eerste selectie van het ZZ zwaar. Eerste proef was goed, kon er goed aan rijden, maar was nog lang niet tevreden en de tweede proef was wel wat sterker en flitsender, maar niet het gevoel dat ik goed doorkwam in mijn hulpen. In de eerste proef net geen 60% gereden en 15e en in de tweede proef 63,45% en zelfs 7e geworden, niet verwacht in zo'n groot en sterk deelnemersveld! Volgend weekend geen wedstrijd dus kan weer lekker twee weken trainen voor de young riders proeven!

 • Nikita Cheung is vrienden met Katinka de Haan
 • Katinka de Haan

  Zo jammer vorig jaar kon ik niet meedoen aan de Rabobank regionale selectiedagen en was ik wel uitgenodigd en dit jaar zit ik er precies tussen in.. Omdat ik 21 ben kan ik niet meedoen met de gewone dressuur selectie en omdat ik ZZ zwaar rijdt en geen lichte tour kan ik ook niet mee doen met de subtop selectie. Best wel jammer. Dan maar de observatiewedstrijden, NK selecties en CHIO cup selecties meerijden!!

 • Katinka de Haan

  Na de selectie wedstrijd van de CHIO cup young riders in Uden even een weekend geen wedstrijd voor ons, ook eens lekker. In Uden ging het draf gedeelte erg goed, hij deed zn zijgangen erg netjes en liet deze keer geen steekjes vallen, in de uitgestrekte gangen kon hij beter. Veel 7ens en 8en in de draf, helaas werd hij erg heet in de galop en maakte we erg veel fouten, zn series waren scheef en ongecontroleerd. Toch nog ruim in de 61% gereden.

  Aanstaande zondag kunnen we eindelijk weer ZZ zwaar rijden, in Almelo voor de eerste selecties voor de KNHS kampioenschappen. Nu al twee weken hard getraind en het begint er echt op te lijken, als hij zn spanning kan houden in galop moet het zeker goed komen.

  Ook steeds meer paarden aangeboden gekregen om bij te scholen, misschien binnenkort zelfs over schakelen om overdag er bij te rijden, aangezien het er nu 9 tot 11 per dag worden.

 • Katinka de Haan

  Gisteren in Emmeloord selectie voor CHIO cup young riders gereden en echt lekker kunnen rijden weer. Beloond met een 11e plaats van de 29 combinaties met ruim 61% en nog genoeg om te kunnen verbeteren dus erg tevreden. Volgende week in Dordrecht weer young riders rijden en nu al erg veel zin in!

 • Katinka de Haan

  Lekker paardendagje zo! In de ochtend gewerkt. In de middag les gehad van Frans Poel met Armani en mn moeder met haar paard Fernando. Daarna gelijk door naar stal om een paardje zadelmak te maken. Toen de twee super pony's getraind voor het M en eentje gelongeert. Armani gestapt, gewassen en gevlochten. Spullen klaar gelegd! Ik zeg klaar voor morgen om in Emmeloord vroeg aan de start te komen in het ZZ zwaar jammer dat er wel anderhalf uur tussen de proeven zit.. Iedereen die morgen moet starten, heel veel succes en plezier! Geniet er vooral van!!

  Katinka de Haan Dankjewel! Ga mn best doen
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Katinka de Haan

  Leuk nieuw project erbij! Een new forest pony om te trainen voor de M. Super veel zin in! Ook de 4 jarige armani van mn moeder binnenkort klaar maken voor de L en de pavo cup. Dat wordt ook een toppertje! Nu bijna drie paarden in de sport helemaal leuk!

  Katinka de Haan Dankjewel! Wel jammer dat ik jullie altijd mis loop op wedstrijden.
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Katinka de Haan

  Onderweg naar Liempde voor de tweede keer landenproef young riders! Super veel zin in!

 • Katinka de Haan

  Afgelopen zaterdag young riders kur op muziek gereden bij de Zaanse muziek awards in Wormerveer! Was erg goed gegaan en had veel leuke supporters mee! Helaas wel wat foutjes in de kur, maar toch 61,8% gereden en hele hoge scores op het artestieke gedeelte, moest dus wel wachten op het einde voor de prijsuitreiking helaas op het laatste moment toch iemand boven mij geplaatst en een nieuwe kur van Theo Holstein gewonnen! Toen Theo het hoorde en wist dat ik die dag erna 21 zou worden heb ik voor mn verjaardag een nieuwe kur gekregen! Super blij mee! Erg veel zin in zondag, young riders landenproef in Liempde rijden als voorbereiding van de CHIO cup selectie in maart!

 • Katinka de Haan

  Vanmorgen tv-opnames gehad op het werk, trouwens erg leuk om te doen! Nu nog wel heel even door werken en vanmiddag dan eindelijk mn kür oefenen! Super veel zin in zaterdag!