Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Caroline Klaassen

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1990-03-20
 • Over mijn

  Even voorstellen! Ik ben Caroline Klaassen en 25 jaar oud. Ik ben begonnen met paardrijden toen ik 10 was, zoals velen op een manege en met verzorgpony's etc. Toen ik wat ouder was ging ik een aantal paarden voor andere mensen rijden. En van veel verschillende (goede) paarden rijden leer je echt het meeste! Helaas ben ik later in korte tijd bijna al 'mijn' paarden kwijt geraakt doordat deze werden verkocht, verhuist etc.

  Van mijn ouders heb ik toen mijn eerste paard gekregen. Dolgelukkig was ik met Vladimir, een net 5 jarige donkerbruine ruin van Diamond Hit. Vladimir was nog erg groen onder het zadel en samen hebben we L1 dressuur gereden. Helaas moest Vladimir door omstandigheden met vervroegd pensioen maar staat hij nu al jaren heerlijk te genieten in de wei als grasmaaier.

  Toen zijn we op zoek gegaan naar een nieuw paard. Dit is Barichello geworden, een toen 4 jarige ruin van Matterhorn x Marlon die net zadelmak was. In de beginperiode hebben we heel veel meegemaakt onder andere een koliekoperatie met de nodige gevolgen van dien. In die periode heeft Barichello wel laten zien dat het een paard is met een vechtersmentaliteit en een ontzettend sterk karakter. Ik heb heb heel wat met hem te stellen gehad maar dat heeft de band tussen ons wel sterker gemaakt. Nadat Barichello helemaal was hersteld zijn we rustig aan gaan trainen en begonnen met de wedstrijden.
  Update: helaas heeft Barichello in de zomer 2014 nogmaals een koliekoperatie ondergaan. Bit Magazine heeft ons verhaal gepubliceerd in de rubriek wonderpaarden en kun je hier lezen -> http://www.bitmagazine.nl/artikelen/wonderpaard-barichello/37581/

  Nadat we alle klassen zijn doorgevlogen zijn we inmiddels M2 startgerechtigd. We trainen met heel veel plezier bij Sander Marijnissen en Patrice Zuidema. Met Barichello wil ik proberen om zo ver mogelijk te komen in de dressuursport!
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Onderwijs

Lid sinds
maandag 09 september 2013 18:30
Laatst online
7 jaren
 • Janine Bos is vrienden met Caroline Klaassen
 • Caroline Klaassen Heeft zijn omslag foto veranderd

  7 jaren

 • Caroline Klaassen Heeft zijn omslag foto veranderd

  7 jaren

 • Caroline Klaassen Heeft zijn omslag foto veranderd

  7 jaren

 • Nynke is vrienden met Caroline Klaassen
 • Tara is vrienden met Caroline Klaassen
 • Caroline Klaassen is vrienden met anouk daris
 • Caroline Klaassen is vrienden met Yoeki Bos
 • Caroline Klaassen

  **Voor een paardenfotografie meeting op 22 september in de Soesterduinen zijn we nog op zoek naar modellen!**

  Inmiddels hebben we nu 6 modellen en zijn er nog 2 plaatsen vrij. Hiervoor zijn wij op zoek naar iets speciaals!
  Enkele voorbeelden:
  - Een paard met een bijzondere kleur/aftekeningen/behang
  - Een paard van een apart ras
  - Dressuurpaard (minstens M2)
  - Een paard wat vrijheidsdressuur kan
  - Westernpaard

  Wat houdt de meeting precies in?
  Er zullen foto's worden gemaakt door verschillende fotografen. Een selectie van deze foto's zul je ontvangen met copyright en er is eventueel een mogelijkheid tot nabestellen bij de fotografen (kosten hiervan verschillen per fotograaf). Verder is deelname aan de fotomeeting geheel gratis!! Er zullen voornamelijk portretfoto's en eventueel rijfoto's of foto's in vrije beweging worden gemaakt.

  Denk jij dat je voldoet aan deze wensen en lijkt het je leuk om prachtige foto's te ontvangen van (jou en) je paard? Meld je dan nu aan!

  Stuur een bericht met een korte omschrijving en een goede foto van jouw paard. Het bericht kun je achterlaten door te reageren op het bericht op mijn facebookpagina: www.facebook.com/…
  De fotografen zullen een keuze maken uit de aanmeldingen.

  (Er is eventueel ook nog 1 plek vrij voor een fotograaf!! Lijkt het je leuk om een dag te oefenen met het fotograferen van paarden meld je dan nu aan!)