Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Sharon Muller

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1994-04-22
 • Over mijn

  Mijn naam is Sharon Muller, 19 jaar oud en wonend in Groningen. Om toch een goede basis voor de toekomst op te bouwen, ben ik student Marketing en Communicatie Sport aan het Johan Cruyff College.

  Wanneer ik thuis kom van school en mijn tas in de hoek van de kamer smijt, begint mijn dag pas echt. Ik omschrijf mijzelf namelijk als een zeer fanatieke dressuur amazone die elke vrije minuut in haar passie steekt, namelijk de dressuursport. Momenteel heb ik beschikking over drie fantastische paarden.

  Eén daarvan is sinds 2006 in mijn bezit, E-pony Sjaron (v. Sjapoer Ox), een NRPS ruin met 88% Arabische bloed. Hem start ik momenteel in het Z1. We hebben samen een enorm succesvolle pony tijd beleefd die we nu voortzetten tussen de paarden. Ik ben o.a. in 2011 met hem regionaal kampioen geworden.

  Sinds 2010 heb ik beschikking gekregen over Don Matcho (Don Larino X World Cup II). Een grote zwartbruine ruin die is geboren in 2004, een echte eyecatcher. Op concoursen draaien we meestal met de top mee, zo zijn wij afgelopen zomer op een mooie 4e plaats geëindigd tijdens de regionale kampioenschappen. Op dit moment wordt hij nog uitgebracht in het M2 maar zeer binnenkort gaan we de overstap maken naar het Z1.

  Een topper in de dop! De 4 jarige ster merrie Eline (v. Painted Black). Sinds 5 augustus dit jaar is zij bij ons op stal gekomen. Op dit moment word zij klaar gemaakt om binnenkort uitgebracht te worden in de sport.

 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
maandag 09 september 2013 17:59
Laatst online
9 jaren