Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Joyce van Zonsbeek

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1994-11-14
 • Over mijn

  Hee, mijn naam is Joyce van Zonsbeek. Ik studeer rechten aan de universiteit van Nijmegen. Naast mijn studie draait mijn leven om mijn twee paarden en de paardensport. Zelf heb ik een D pony van Ismar, waar ik M2 dressuur mee ben, B springen en B cross. Naast deze leuke pony heb ik sinds november (toen mijn pony op 21 jarige leeftijd overleed) een 4 jarig paard van Wynton. Met Enzo ben ik na 7 b proeven en 17 winstpunten rijker op de Gelderlse kampioenschappen geweest. Toen hadden we na 10 L1 proeven alweer te veel winstpunten. Toen zijn we over gegaan naar het L2. Ook dit pakt hij allemaal super op en we zijn al weer een eind in het L2, de outdoor selecties gaan we in deze klasse rijden en van de winter gaan we proberen M1 te starten. Ik krijg met mijn jonge paard 1x in de 2 weken dressuurles van Marlies van Baalen in Brakel, daarnaast krijg ik 1x in de week dressuurles van John Tijssen bij de Uytert, gaan we 1x in de week crossen voor de ontspanning en de rest train ik hem dressuurmatig. Met mijn D pony krijg ik 2x in de week les waarvan 1x dressuurmatig en 1x spring/crossles en thuis trainen we dressuurmatig en ook 1x in de week ter ontspanning buiten. Naast mijn eigen paarden rijd ik voor andere mensen wel eens op eigenwijze pony's en heb ik afgelopen zomer een jonge fries voor iemand ingereden. Al met al ben ik altijd druk bezig met de paarden en hoop ik zo ver mogelijk te gaan komen!
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Lid sinds
zondag 08 september 2013 19:16
Laatst online
8 jaren
 • Joyce van Zonsbeek

  Jeep ons m1 debuut was super! De eerste proef had hij aan het begin nog wat spanning, vooral omdat we de ring niet van te voren mochten verkennen. Daar 5de geworden van het m1/m2 (3de van het m1) met 182 punten. De tweede proef ging veel beter, hij zweefde gewoon en die dan ook gewonnen met maar liefst 214 punten =) =) =) Zo trots op Enzo, hij is nog maar 5 en dan de eerste m1 wedstrijd even super dikke punten lopen!

  Anouk Verstappen Wauw wat goed!! Al meteen 4 winstpunten, knap zeg!
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Joyce van Zonsbeek

  Alweer lekker samen aan het trainen. Vooral op het schouderbinnenwaarts en de contragalop. Omdat Enzo nog zo jong is vindt hij het lastig om van de hoefslag af te komen en om kort te trainen in de contragalop, dus daar zijn we extra op aan het trainen. Volgende week zaterdag onze aller eerste M1 wedstrijd samen, ik ben benieuwd!

 • Joyce van Zonsbeek

  Afgelopen zaterdag onze laatste l2 wedstrijd mooi afgesloten met een derde plaats en 207 punten! Binnenkor m1 starten =)

 • Joyce van Zonsbeek

  Gisteren weer op concours geweest met Enzo. Net ging eigenlijk heel goed, alleen mocht het naar mijn mening wat actiever. Jammer genoeg hadden we een 6jes jury dus daarom waren we met 189 punten 1ste en met 188 3de. De jury na afloop nog even gesproken en ze was erg te spreken over mijn jonge paard en ze gaf zelf ook toe dat de punten over het algemeen wat hoger hadden gemogen, dus toch zeer tevreden. Nu deze week lekker rustig aan doen met de paarden, omdat ik zelf een weekje op vakantie ga maar daarna gaan wee weer volop trainen om binnenkort m1 te kunnen starten.

 • Joyce van Zonsbeek

  Vandaag weer met Enzo op concours geweest. In de eerste proef was hij iets te vrolijk en dat resulteerde in wat lollige bokkensprongentjes Desondanks toch tweede geworden met 188 punten. De tweede proef ging super, op een klein foutje met de middengalop na maar deze proef dan ook gewonnen met 207 punten! Nog een paar wedstrijdjes in het L2 starten en dan maken we alweer de overstap naar het M1. Toch wel trots op de pas 5 jarige Enzo die ik nu paseen jaartje rijd!

  Rowi Pille Super hoor, dat gaat lekker.
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Nynke is vrienden met Joyce van Zonsbeek
 • Joyce van Zonsbeek

  Wauw wat lopen mijn paardjes deze week al super fijn !!!

 • Joyce van Zonsbeek

  Vanmorgen al lekker vroeg enzo en itzart gereden. Nu leren en als de zon nog gaat schijnen lekker varen vanmiddag!

 • Joyce van Zonsbeek

  Vanmorgen al heel vroeg met Itzart getraind, daarna naar de rijvereniging en alles mee opgebouwd voor het concours van maandag. Daarna stallen schoongemaakt, bak gesleept en gesproeid en dadelijk lekker naar mijn instructrice Marlies van Baalen kijken op outdoor Gelderland =)

 • Joyce van Zonsbeek

  Net weer super lekker getraind met beide paarden. Itzart lekker thuis en lekker laag en rond voor de ontspanning en daarna nog een lekker stuk op straat gestapt. Met Enzo weer in het weiland getraind. Aan het begin had hij was spanning, omdat er best wat water in het grasveld lag. Uiteindelijk een super fijn proefje gereden. Uit het hoofd gereden, zodat papa kon filmen en dan kan ik thuis nog even zien waar de puntjes nog op de i moeten voor de selectie maandag!

  Joyce van Zonsbeek Bedankt Rowi!
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Joyce van Zonsbeek

  Vandaag had izart een rustdagje, het was toch slecht weer en ik moest veel leren. enzo is mee naar de clubles geweest. Hij deed het goed, maar wat minder flitsend als normaal. Kan natuurlijk altijd een keer, morgen heeft hij lekker vrij en dan in de avond met itzart naar de crosles dus hopelijk is het morgenavond droog.

 • Joyce van Zonsbeek

  Vandaag heerlijk getraind met beide paarden op het gras! Enzo vond de koeien in het naastgelegen weiland wat eng, maar verder deed hij het super! Itzart deed het ook top!

 • Joyce van Zonsbeek

  Top proefgericht lesje gehad bij DVB met enzo, ook nog lekker met itzart gereden!

 • Joyce van Zonsbeek

  Heerlijk beide paarden gereden in het zonnetje! Enzo ging echt super, hoe warmer het is, hoe beter hij het doet! Met itzart gewoon lekker ontspannen alle oefeningen gedaan. Nu al weer zin in de training van morgen en maandag weer lekker naar van Baalen

 • Joyce van Zonsbeek

  heerlijke buitenrit gemaakt met papa, itzart en de hondjes! Enzo vandaag lekker een dagje vrij. Morgen gezellig naar amsterdam en in de avond de paardjes trainen!

 • Fabienna is vrienden met Joyce van Zonsbeek
 • Joyce van Zonsbeek

  Vandaag weer heerlijk getraind met beide paarden. Met itzart vooral aan de activiteit in de oefeningen gewerkt, met enzo aan de nageeflijkheid. Allebei liepen super!

 • Joyce van Zonsbeek

  Heerlijk met de paarden gereden in de grote binnenbak. Ze deden het allebij super en een binnenbak is toch wel fijn met dit weer. Nu de hele middag leren voor de tentamens..

  Joyce van Zonsbeek Dankjewel Rowi!!
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Joyce van Zonsbeek

  Vandaag de eerste selectie gehad. Met losrijden liep hij echt super! De proef was op een ander terrein en daar was de bodem erg slecht.waardoor we voorzichtig hebben gereden. Daarom ook maar 184 punten en 5de voor de selectie. Volgende selectie hopelijk wel alles eruit halen wat erin zit. Daarna met itzart nog een lekkere buitenrit gemaakt. Alleen net toen ik ze ging binnen zetten schrok enzo van iets en sprong opzij, waardoor mijn arm langs de muur schuurde en het vel een beetje van mijn arm ligt, maarja kleinigheidje houdt je toch haha..

  Joyce van Zonsbeek Bedankt Milou!
  8 jaren Bewerk Verwijder