Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Robin Visser

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1998-07-22
 • Over mijn

  Ik ben Robin Vosser, ik ben 15 jaar en zit in 4vwo, ik rijd een e pony Tory. Ik rijd nog niet zo lang. Ik ben 4 jaar geleden begonnen met paardrijden op de manege. Een jaar daarna hebben wij Tory gekregen, Tory is een e pony merrie, ze is een kwpn. Tory en ik hebben het in het begin erg moeilijk gehad. Ik was nog een beginner toen ik Tory ging rijden en tory was toch heel erg pittig. Ze bleef net zo lang bokken totdat ik er af lag. Maar met de hulp van Danique van den Akkerveken mijn instructrice ( zij heeft onder andere Chigali DVB waar marrigje van Baalen succes vol mee uitkomt opgeleid.) we zijn steeds meer een combinatie geworden en we komen nu succesvol uit in er M1. Mijn doel is om de junioren mee te gaan rijden met mn e pony dat lijkt me heel gaaf! En als het dan even kan zou ik ook graag internationaal gaan rijden, maar we zien wel hoe ver we komen. Ik wil vooral genieten van de paardensport!
 • Klasse

Onderwijs

Lid sinds
zondag 25 augustus 2013 17:11
Laatst online
5 jaren
 • Britt is vrienden met Robin Visser
 • Janine Bos is vrienden met Robin Visser
 • Jeroen Hendrix is vrienden met Robin Visser
 • Robin Visser

  Zou iemand mij kunnen vertellen wat het gemiddeld kost om een kür op muziek te laten maken?

  Rachelle Seijbel je heb al hele goedkope vanaf 50 euro dacht ik. Wil je wel iets moois ben je zeker al 200 minimaal kwijt.
  7 jaren Bewerk Verwijder
 • Robin Visser

  Al weer een hele tijd niet online geweest. Ondertussen is er veel veranderd. Tory start ik inmiddels in het Z1 wat niet altijd even makkelijk is gegaan. De oefeningen gaan nu thuis erg goed maar op wedstrijd kakt ze eigenlijk een beetje in waardoor het er allemaal niet meer uitkomt. Bovendien is het algemene beeld nogal onrustig. Tory blijft namelijk erg onrustig met haar mond, we hebben verschillende bitten uitgeprobeerd, ook bij mezelf naar de oorzaak gezocht, maar ook bij mijn instructrice die haar handen toch net wat stiller heeft is ze nog erg onrustig. Iemand misschien een idee? We komen er wel maar we moeten gewoon iets langer de tijd nemen. Ondertussen start ik de springpony van mijn zusje Heaven Star van de Distelhoeve, deze pony kan naast ontzettend goed springen ook geweldig lopen. Ze heeft alleen erg weinig dressuurervaring want naast een paar keer per week springen werd er niks mee gedaan. Ik zal haar 4 of 5 oktober in het L1 starten. Ook heb ik de kans gekregen om Utah (v. Metall) te gaan rijden waar ik erg naar uit kijk!

 • Tess Visser is vrienden met Robin Visser
 • Robin Visser

  Net super fijn getraind met Tory, morgen haar nog even longeren met de dubbele longe zodat ze lekker los is voor zondag. Zondag starten op Indoor Oosteind rond 11 uur in het DE-M2 heel veel zin in!!

 • Robin Visser

  Weet iemand al waar TTD heen gaat dit weekend???

 • Robin Visser is vrienden met x x
 • Robin Visser

  Al een tijdje niks op TTD gezet door tijd gebrek. Ondertussen ben ik begonnen aan de indoorselecties in het M2 ik sta na twee wedstrijden op een derde plaats van de 9. Ik zit nu in een erg zware groep aangezien ik tegen de Brabanst kampioen en de reserve kampioen moet rijden. Daarom ben ik heel erg blij met mijn voorlopige plaatsing. Zondag is de derde selectie op Indoor Oosteind, het zou super zijn als ttd daar kwam kijken!!!

 • Robin Visser

  Wauwie super trots op die top merrie Tory!!! Gisteren voor het eerst M2 gestart, ik had er eigenlijk geen verwachtingen van maar we gingen het gewoon een keer proberen. Komen we terug met 184 en 192 punten!!!! Super trots! We hadden wel vieren voor de keertwendingen maarja dat wist ik eigenlijk al voordat ik aan de proef ging beginnen. Nu kijk hard door trainen met de punten die we hebben meegekregen en hopen dat de volgende keer ook zo gaat.

 • Robin Visser

  Weer een tijd niet op TTD geweest, omdat ik een ontzettend zware tijd achter de rug heb, een klasgenootje van mij is omgekomen in de vlucht MH17, dit was allemaal vlak voor mijn verjaardag waardoor ik ook niet echt in een feeststemming was. Gelukkig zijn we met de familie op mijn verjaardag naar Eurodisney gegaan en hebben we het vakantie gevoel weer terug gekregen. Tory loopt gelukkig op het moment geweldig!!! Alle oefeningen van het M2 zitten er nu goed in en we gaan morgen in Werkendam debuteren in deze klasse en daar heb ik ontzetten veel zin in!

  Lisette Born Jeetje wat naar gecondoleerd. Heel erg veelsuccrs morgen.
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • TopTalent Dressage Robin Visser
  8 jaren

  Gefeliciteerd Robin fijne dag toegewenst. Groetjes Danny & Lisette

 • Robin Visser

  Al een tijdje niet op toptalent dressage gezeten. Tory en ik zijn hard aan het trainen voor de M2 alle oefeningen zitten er nu op, maar ze moeten nog bevestigd worden, ons debuut staat gepland op 3 augustus in Werkendam! En het zou super leuk zijn om in talent uitgelicht te komen!!!

 • Robin Visser

  Super trots op Tory! Vandaag op de Blom's ponydagen in het M1 3de en 2de geworden van de 13 met twee keer 194 punten, super leuke prijzen ( een foto en een dekje) gewonnen! Nu het M1 goed afgesloten en op naar hef M2. Zondag de Macrider cup rijden op de Brabantse ruiterdagen!!

  Nynke Gefeliciteerd! Succes in het M2 en met de Macrider cup!
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Nynke is vrienden met Robin Visser
 • Romy Verhoeven is vrienden met Robin Visser
 • Robin Visser

  Opgegeven voor de Mac rider cup op de Brabantse Ruiterdagen op 6 juli, kei grote wedstrijd en super om daar te mogen rijden!

 • Robin Visser

  Blij!!! ik mag toch starten op de Blom's Ponydagen!!! Wel in de klasse M1 in plaats van het M2 want daar voor heb ik te weinig kunnen trainen. Het zou super leuk zijn als Toptalent Dressage zou komen! Dus iedereen die daar start meldt je aan voor het evenment