Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Chaneequa Dam

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1991-06-27
 • Over mijn

  Dressuur ruiter die werkzaam is bij Academy Bartels. Ik heb junioren en Youngriders gereden en ben opgenomen geweest in het B kader Youngriders. Momenteel ben ik opgenomen in het Rabobank talentenplan U25 kader en krijg ik trainingen van bondscoach Wim Ernes. Mijn vaste trainer is Tineke Bartels en Sjef op 't Hoog voor wedstrijd gerichtte trainingen. Ik heb mijn eerste Grandprix wedstrijd in augustus 2015 gereden en ben sinds die datum Grandprix want we hadden meteen een winstpunt. Ik geef privélessen in Haarlem en omgeving en in Brabant. Ook bij Academy Bartels geef ik les aan buitenlandse klanten.
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
vrijdag 12 juli 2013 14:03
Laatst online
5 jaren
 • Chaneequa Dam Deelt 4 foto's in Chaneequa Dam's fotos album

  1ste observatie wedstrijden voor het EK in Odense.
  1ste dag super gereden( op wat kleine dingentjes na) en 69,211 met een 4de plek en 3de nederlander. 2de dag jammer genoeg fouten maar toch nog 67,5 en een 5de plaats en weer 3de nederlander. Laatste dag de kur. Deze telde niet mee voor de observatie maar toch nog redelijk kunnen rijden ondanks de vermoeiheid van mijn prins. Met een score van 68,900 werden we 4de nederlander dus we zijn tevreden over deze week. Hopen dat hij de komende weken na zijn rust dagen weer opgeladen kan worden voor Roosendaal

 • Chaneequa Dam

  Drukke tijd gehad met allerlei dingen. Nieuw veulen erbij en maar jammer genoeg me fokmerrie verkocht. Ik heb nu nl 2 jonge merrie's dus daar gaan we mee verder. Hard getraint voor Odense en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Goede resultaten gehaald en hopelijk gaat Roosendaal ook goed over 2 weken

  Lisette Born Super gereden in Odense!!
  6 jaren Bewerk Verwijder
 • TopTalent Dressage Chaneequa Dam
  6 jaren

  Super gereden!! Terechte score van 69.211%! Top!!

 • Chaneequa Dam Deel een foto in Chaneequa Dam's fotos album

  3 april om 14.15 werd mijn nieuwe aanwinst geboren. Een super mooi merrie veulen die precies qua uiterlijk op haar moeder lijkt. Hopen dat ze net zo goed loopt als haar vader maar dat wordt afwachten de komende jaren. Ik noem haar La bonne vie.

 • Chaneequa Dam

  Na mijn werk vanmiddag les gehad van Tineke. IDtje liep super dus we gaan rustig door met trainen. Daarna even bij me nieuwe wondertje langs geweest. Zondag 3 april is mijn merrie bevallen van een super mooi veulen. Weer een merrie en ik noem haar La bonne vie

 • Chaneequa Dam Deel een foto in Chaneequa Dam's fotos album

  Zenna haar laatste loodjes. Aankomend weekend is ze uitgerekend dus het is een spannende tijd. Hoop dat ze niet te lang doorloopt en ons in spanning laat!!!

  Lisette Born Spannend!!!!!
  6 jaren Bewerk Verwijder
 • Chaneequa Dam

  Me prins heeft heerlijk een weekje vrij gehad waarbij hij lekker op het land stond en buitenritjes gemaakt heeft. Heerlijk even zijn hoofd leeg maken en zijn lichaam even laten aansterken want hij was flink moe van het drukke schema. Nu weer rustig ritme opbouwen en werken naar de wedstrijden die komen in mei en juni. Nu even een rustig wedstrijd ritme tot half mei.

 • Chaneequa Dam

  Gister les gehad van Tineke. Vandaag even de basis doornemen en dan zijn we klaar voor morgen. Op naar de Rabo U25 Cup op Indoor Brabant!!

 • Chaneequa Dam

  Vandaag even lekker buiten gereden met mijn prins! Even iets anders en zorgen dat hij lekker fris in zijn hoofd blijft!!!

 • Chaneequa Dam Deel een foto in Chaneequa Dam's fotos album

  Nadat we zaterdag een wat moeilijke start hadden (ik was mijn paarden paspoort vergeten) mochten we gelukkig toch starten zondag. We stonden nl op een 5de plaats dus we wilden graag laten zien dat we meer konden dan we hadden laten zien. Zondag hebben we een super proef gereden. Ook al vielen de punten tegen (66,94%) waren we blij met onze proef. En met de 4de plaats die we die dag hadden. Overal zijn we 4de geworden op het NK U25. Een goede voorbereiding voor de internationale wedstrijd woensdag t/m vrijdag in Lier Belgie!!

  Anouk Verstappen Super!! Gefeliciteerd !
  6 jaren Bewerk Verwijder
 • Chaneequa Dam heeft een nieuw evenement toegevoegd
  6 jaren
 • Chaneequa Dam heeft een nieuw evenement toegevoegd
  6 jaren
 • Chaneequa Dam heeft een nieuw evenement toegevoegd
  6 jaren
 • Chaneequa Dam Deel een foto in Chaneequa Dam's fotos album

  We hebben er alles aan gedaan om een goede voorbereiding te hebben voor de drukke weken die komen. Dit weekend eerst het kampioenschap U25 in Ermelo. De week later vertrekken we naar Lier in Belgie voor U25 internationaal en als toetje magen we rijden in de Rabobank U25 cup op Indoor Brabant!! Super tijden dus!

 • Chaneequa Dam

  Emerio's Ureka is helemaal fit en super alert. Morgen vertrekken we naar de KNHS in Ermelo voor het indoor kampioenschap U25.

 • Chaneequa Dam

  Vandaag een drukke dag vol met lessen. De regiokampioenschappen zijn dit weekend dus ik hoop dat mijn leerlingen goede resultaten zullen rijden. Net nog even mijn prins gelongeerd waar ik morgen zelf weer les mee heb. Het zijn drukke en volle dagen dus om fit te blijven vroeg naar bed vandaag.

 • Chaneequa Dam Deel een foto in Chaneequa Dam's fotos album

  Zenna ruim 9 maanden drachtig. Nog 7 weken en dan hoop ik een gezond, mooi en super goed paard erbij te hebben. Spannend!!!!

  Lisette Born Heeeeeel spannend!!
  7 jaren Bewerk Verwijder
 • Chaneequa Dam

  Drukke week waarin Chaneequa Dam Dressage (naast mijn parttime baan bij Academy Bartels) een feit is. We hopen op mooie wedstrijden dit laatste kaar bij de U25 als lid van het kader U25. Emerio's Ureka wordt rustig doorgetraint voor het NK eind februari.

  Yvette Vergeer Gefeliciteerd met je eigen bedrijfje, hopelijk wordt het een groot succes!
  7 jaren Bewerk Verwijder
 • Chaneequa Dam

  Drukke week waarin Chaneequa Dam Dressage (naast mijn parttime baan bij Academy Bartels) een feit is. We hopen op mooie dit laatste kaar bij de U25 als lid van het kader U25. Emerio's Ureka wordt rustig doorgetraint voor het NK eind februari.

 • Chaneequa Dam Deel een foto in Chaneequa Dam's fotos album

  Zondag 17 januari 3de geworden bij de Kader wedstrijd bij Nieuw en sintjoostland. Had gehoopt dat ik nu een plaats zou krijgen voor Jumping Amsterdam maar helaas niet. Jammer omdat dit ons laatste jaar is bij de U25 maar zo gaat het af en toe in de dressuur sport. We gaan gewoon door en hopen dat we voor andere mooie wedstrijden wel in aanmerking komen.
  Deze week ook officieel ingeschreven vij de KvK.
  Chaneequa Dam Dressage is (naast mijn parttime baan bij Academy Bartels) een feit.
  Dus mocht jij iemand zoeken (omgeving Brabant en Noord Holland maar eigenlijk rij ik door heel Nederland) dan kan je mijn gegeven vinden op de foto of bezoek mijn website www.chaneequadam.nl

  TopTalent Dressage Gefeliciteerd! Heel veel succes met je eigen bedrijf.
  7 jaren Bewerk Verwijder