Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Antoinette van Houdt

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1990-11-14
 • Over mijn

  Ik ben Antoinette van Houdt. Samen met mijn vader en zusje richt ik me op het zoeken en opleiden van jonge talentvolle paarden. Deze beleren we indien nodig zelf, brengen ze uit op wedstrijd en bieden er ook altijd enkele te koop aan.

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
maandag 03 juni 2013 20:06
Laatst online
7 jaren
 • Nynke is vrienden met Antoinette van Houdt
 • Antoinette van Houdt

  Gister met Elton gestart in velddriel. Een jaar lang hard werken beloond. 2x 1e met 199 en 198 punten - feeling blessed

 • Antoinette van Houdt

  Nog steeds vooruitgang bij m'n 'autistische' knapperd. Ipv vol bokkend de bak in te rennen omdat hij het spannend vond, draaide hij snel om terug naar stal. Scheelt weer een vliegpartij Volgende maand maar weer eens op wedstrijd, zin in!!

 • Antoinette van Houdt

  2014 was voor mij een jaar met een lach en een traan. Het jaar waarin ik met baby Boyangles ons wedstrijddebuut maakte en zo van de B naar de L2 doorknalde. Ik ben nog steeds zo ontzettend blij dat hij op mijn pad is gekomen.
  Het is het jaar waarin Fabiola naar de USA is verkocht en Desperados zijn carriere zal gaan voortzetten onder een poolse amazone. En knappe opa River Dance zal een wat oudere meneer gaan leren paardrijden.
  Maar het is ook het jaar waarin ik een ernstige hersenschudding kreeg, waardoor ik het 4 maanden heel rustig aan heb moeten doen. Wat was dat een tegenslag. Maar het zet je ook weer even stil en als je dan weer aan de slag mag geniet je er zoveel meer van. En het heeft me ook gebracht dat ik toch weer op Elton John gestapt ben, nadat we zo uit elkaar gegroeid waren als combinatie. En wat zijn we terug gekomen. Het gaat beter dan ooit. Ik heb de kans gekregen hem nog een jaar langer onder het zadel te mogen houden. Zo benieuwd wat we samen komend jaar kunnen gaan bereiken.
  Helaas eind november toch weer een terugval gekregen, waardoor ik weer 5 weken bijna niet heb kunnen rijden. Nu gelukkig al weer twee weken kei hard aan het trainen. Komend weekend heb ik de kringfinale met Boyangles. Thuis loopt hij super, dus wat zou het een mooi begin van een nieuw jaar zijn als het daar ook zal lukken!!

  Verder wens ik jullie ook allemaal een gezond, gelukkig en sportief 2015.

 • Antoinette van Houdt

  Via via dan eindelijk een bewijs dat er volgende week kampioenschap is. Startlijst bestaat ergens haha

 • Antoinette van Houdt

  Omdat ik helaas weer de selecties heb moeten missen, nu alles op alles zetten voor de kring finale. 2 weken voorbereidingstijd, knallen en op naar volgende week zaterdag!!!

 • Antoinette van Houdt

  Gister voor de 2e x gestart met de knappe Elton John. In de 1e proef helaas geen winst doordat braaf een aantal maal als stemhulp afgestraft werd. Tsja, regels zijn regels. Maar liever een relax paard, zodat het de volgende keer vanzelf goed gaat

  Silke Walrave Ik praat ook af en toe tegen mijn paard in de proef, gelukkig nog nooit afgestraft! Maar als ze relax zijn is idd belangrijk.
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Antoinette van Houdt

  Vandaag dubbel gedebuteerd. Met de knappe maar zeer sensibele Elton John voor het eerst B gestart. Met 188 en een heel enthousiaste jury over de kwaliteit van dit paard zeer tevreden. En met Boyangles ons debuut in de L2. Door een paar dure fouten 'helaas' blijven steken op 185. Maar wat een paarden, wow!!

 • Antoinette van Houdt

  Gister wedstrijd gehad met super Bojo. 3e met 187 en 1e met 209. 10 punten los van de nummer 2

 • Antoinette van Houdt

  Super fijne paardjes onder mn kont. Love my life!!

 • maria is vrienden met Antoinette van Houdt