Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 La Valencio's fotos - **TopTalent Dressage presenteert La Valencio! Team TTD zal zeer modieus de paarden trainen!!**

La Valencio. Dit sportieve en trendy ruitsportlabel staat bekend om de goede pasvorm de mooie kwaliteiten en de comfortabele en kleurrijke materialen tegen betaalbare prijzen. La Valencio is in 2011 ontstaan vanuit een voorliefde voor paarden, goed gevoel voor mode en jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van technische sportkleding. La Valencio sponsort professionele ruiters van internationaal niveau zo als Helen Langehanenberg uit Duitsland, Lotje Schoots en Lynne Maas in Nederland, maar ook aankomende talenten zoals Mercedes Verweij en ons team, Team TopTalent Dressage.

Onze TTD Teamleden zullen zeer modieus en comfortabel de paarden trainen in de mooie sets die La Valencio aan hun gesponsord heeft.

“Voor ons is paardrijden niet alleen sport, het is een lifestyle. Ons uiteindelijk doel is: comfortabel, veilig en met gebruiksgemak op pad met je paard”, aldus La Valencio.

De collectie van La Valencio bestaat uit modern tops, vesten, jacks, maar ook modieuze rijbroeken voor zowel de sportieve recreant als de professionals.

-Team TTD-
Danny & Lisette

Geupload door : TopTalent Dressage
Tag deze foto
Klik op het gezicht in de foto om een tag te plaatsen.
Reacties
In deze foto: