Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Anouk van der Pol's vrienden

 • Celine Trapman

  Celine Trapman

  wauww wat een super geslaagd weekend! gisteren samen met stephanie kooijman en der toppers mee gegaan naar midden beemster voor de Pavo cup jonge dressuurpaarden 4 jarige en wauw wat was het geweldig. Gordon en Garfield die geweldig liepen en gordon door naar de halve finale en ster!! Steph jij bent de allerbeste!! wat een geweldig gezellige dag en wat een ervaring! #wauw #middenbeemster #pavocup #jongedressuurpaarden #4jarige
 • Yvette Vergeer

  Yvette Vergeer

  Vandaag een lekkere spa dag voor pepper. Vanochtend vroeg al in de molen geweest. Uit m'n stage gelijk door naar stal en de paardjes in de paddock gezet want het was heerlijk weer! Daarna z'n beentjes opgeschoren en hem van top tot teen gewassen. Daarna wou ik hem in de stapmolen zetten alleen kreeg hij het voorjaar in z'n bol, waardoor hij aan het stuiteren was over het terrein heen. Haha gekke pony is het ook, zo raar zie ik hem maar weinig doen. Na 10 min aan de hand stappen was hij weer wat rustiger dus toch maar in de molen gezet. Daarna even met mama al onze spullen weer opgeruimd en vanavond gewerkt. Morgen weer trainen met Milou d'r hulp en nog even de laatste puntjes op de i zetten.
 • Sanne van der Pols

  Sanne van der Pols

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
 • Tessa Huisma

  Tessa Huisma

  Zondag wedstrijd gereden.wat was het al warm maar Niveau liep fijn en was vooral de eerste proef goed actief.Alleen het halthouden en achterwaarts ging de mist in want er lage hele enge planken naast de bak dus daar een 2 voor maar toch mooi 67,5%.
  Gister en vandaag om half 6 uit bed en naar stal om om 7 uur op Niveau te zitten.Gister was hij boos want hij wilde naar de wei en niet luisteren naar mij.Maar vandaag ging het goed en heerlijk gereden daarna niveau in bad gedaan en nu staat hij lekker in de wei.
 • Iris Konijnenburg

  Iris Konijnenburg

  Super leuk allemaal positieve berichten te lezen hier op TTD!!
  Mijn knappe merrie zit ook nog steeds op een stijgende lijn!! Momenteel wel even zoeken naar een fijn trainings schema, vanwege school en stage, maar daar komen wij wel weer uit!! Binnenkort na een zomer stop weer op wedstrijd
 • Daniëlle van Mierlo

  Daniëlle van Mierlo

  Danny en Lisette super bedankt voor de lekke jaren met TTD. Natuurlijk blijven we elkaar allemaal in de gaten houden en zal ik mij altijd een TTDer voelen. Met trots ben ik jullie ambassadrice geweest en zal deze tijd niet vergeten. Veel succes met al jullie spannende ideeën en zeker de challenge. Ook de toppers in het TTD team veel succes! En natuurlijk alle TTDers met een profiel.
 • Annemieke Koster

  Annemieke Koster

  Gisteren hebben Anouk en Eef mee gedaan aan de herfstmeeting voor pony's in Oud Beijerland. Helaas viel een van de vier combinaties de dag voor de wedstrijd uit, dus de meiden moesten rjiden voor wat ze waard waren. En dat hebben ze gedaan! Met 5 bekers en een mooie 3e plaats met de equipe gingen Fleur, Fabienne en Anouk tevreden naar huis!
 • Shannon Van de Sande

  Shannon Van de Sande

  binnenkort ook een startpas aanvragen voor Chico!!!
 • Joy Kars

  Joy Kars

  Morgen wedstrijd in overbosch, heel veel zin in!
 • Maudi Baas

  Maudi Baas

  2018 wat was je een top jaar Ik heb zoveel leuke en mooie dingen kunnen en mogen doen, Ik hoop dat 2019 net zo succes vol mag worden Voor iedereen een heel gelukkig ,sportief en vooral gezond 2019
 • Fleur

  Fleur

  het is al weer een tijdje geleden, maar bij de 2daagse op reyerparc 1 winstpunt en 2x een 2e plaats op zaterdag en 4 winstpunten met 2x een 1e plaats op zondag. Daarmee werden we overall en wonnen we een mooie deken! Op naar de regiokampioenschappen!
 • Romee van Paassen

  Romee van Paassen

  Vandaag een 5 jarige merrie gereden op stal bij Tim Coomans. Een erg leuk paard, we hebben getraind op tempowisselingen en het links rechts verschil. Dit pakte ze allemaal goed op!
 • Romy Verhoeven

  Romy Verhoeven

  Super carnaval gehad, weer een paar dagen bijgekomen haha. Vandaag weer wat wedstrijden ingeschreven met Sup. Afgelopen keer ons L1 debuut gemaakt, en wat een debuut... Super trots een eerste plaats mee naar huis genomen! Wat doet ze het toch gaaf.