Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

|| CDI Sint Truiden - Elin Ullman en Morgenstern Dakar winnen pony Kür ||

75.250% was de winnende score vandaag tijdens de afsluitende Kür op muziek voor de pony's, deze score werd gereden door de Zweedse amazone Elin Ullman met haar Mogenstern Dakar. Dit na eerder een derde plaats (team) en een vijfde plaats (individueel).

elin low res

Foto Digishots

Jona Emily Bomberg en de ervaren NK Cyrill werden vandaag tweede in de Kür op muziek, zij reden naar een totaal score van 74.471%. Op de derde plaats eindigde Georgina Kraft en DSP Ti Daily Challenge (73.792%).

Morgan Walraven en Devill's Kiss Naomi reden vandaag naar de vierde plaats met 73.167%. De vijfde plaats was er voor Elise de Loos en Sandokan's Pardo (72.833%), plaats zes was er voor Esmee Boers en Orchard red Prince (72.167%). Jolien Felix en Golden Challenge reden vandaag naae 71.125% wat vandaag goed was voor de achste plaats.

Elisabeth Leduc was voor de tweede maal tijdens het CDI Sint Truiden de beste Belgische amazone, tijdens de Kür op muziek reed zij naar 69.625%

De volledige uitslag is hier te bekijken

Bron TopTalent Dressage

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| CDI Sint Truiden Junioren - Hattrick voor Paul Jöbsti ||

Ook de finale bij de Junioren de Freestyle werd vandaag gewonnen door Paul Jöbsti en Bodyguard 49, vandaag kwam zijn score ondanks twee kleine spannings momenten uit op 76.458%.

Caecilia Emma Lienert en Westrades Barack Obama reden ook op de derde dag van het CDI Sint Truiden  naar de tweede plaats, vandaag was haar score voor de Kür op muziek 75.217%.

 

Micky Low res

Foto© Digishots

Micky Schealstrate heeft met Decor Cachet L een duidelijke steigende lijn te pakken tijdens het CDI, gisteren al een mooie vierde plaats, vandaag weer een plaats hoger, tijdens de Kür op muziek werd dit de derde plaats met een totaal score van 73.575%.

Mikey: "Dit was Decor L zijn eerste Internationale wedstrijd en ondanks dat we pas vijf maanden een combinatie zijn ben ik echt heel erg tevreden over hoe het CDI gegaan is. De eerste dag was er wel wat spanning maar eigenlijk vind hij niets eng, ik ben echt in het evenement gegroeid met Decor, gisteren al een mooie vierde plaats Individueel en vandaag een derde plaats tijdens de Kür op muziek die we ook nog niet eerder gereden hebben anders dan dat we die thuis geoefend hebben. Ik ben heel erg blij hoe het deze dagen in Sint Truiden gegaan is". 

Jette de Jong Low Res

Foto© Digishots

De beste Belgische amazone was ook vandaag Jette de Jong met haar zelf opgeleide Indini, de score voor haar verreden Kür op muziek kwam uit op 72.900%

Jette:"Het was voor ons onze aller eerste Internationale maar ook meerdaagse wedstrijd, wij hebben Indini zelf gefokt en vanaf zijn vijfde jaar ben ik hem gaan rijden. Hij is eigenlijk ook nog nooit een nacht van stal weg geweest. Hij heeft zich hier voorbeeldig gedragen en ik ben ook echt tevreden over hoe hij hier gepresteerd heeft alle dagen was hij super braaf, anders dan zijn broer die ik ook rijd. Vandaag voor de eerste keer ook Kür gereden dat heeft hij ook nog nooit gedaan, vandaag echt heel tevreden weer een vierde plaats en de beste Belgische combinatie van het CDI. We gaan ons klaarmaken voor Opglabeek waar ik volgende week ook aan de start zal verschijnen en daarna moeten we even kijken hoe het loopt met alle wedstrijden". 

De vollegde uitslag is hier te bekijken 

Bron: TopTalent Dressage, overname zonder brons vermelding is niet toegestaan

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| CDI Sint Truiden Children - Hattrick voor Katharina Dülffer en Darling 310 ||

Ok het derde onderdeel bij de Children is gewonnen door Katharine Dülffer en Darling 310, vandaag kwam de score uit op 81.281%.

Flore de Woerts had de steigende lijn te pakken tijdens het CDI Sint Truiden, haar afsluitende proef met Vlingh was uiteindelijk goed voor de tweede plaats, vandaag kwam de score uit op 72.937%. Jessica Nesselaar reed met Cream on Top naar de derde plaats (72.614%).

Flore low res

Foto© Digishots

De beste Belgische combinatie was vandaag Max van Durme hij reed met Dijon naar 70.440% wat goed was voor de vierde plaats. Manouk Zuiderent en Haston Be Happy werden Vijfde (68.756%). Elise Verwimp en Boemerang reden naar plaats zes (67.603%). De achste plaats was er voor Helena Colling en Demoiselle C.L (64.196%)

Max low res

Foto© Digishots

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

||CDI Sint Truiden - Georgina Kraft wint, Anna Peeters beste Belgische Pony's Individueel ||

De nummers één en twee in het klassement zijn dezelfde amazones welke gisteren ook aan de top reden van het klassement. Georgina Kraft en DSP Ti Daily Challenge reden vandaag naar 73.405%. 71.784% was er vandaag voor de combinatie Jona-Emily Bomberg dit reed zijn samen met de zeer ervaren NK Cyrill.

De beste Nederlandse prestatie was vandaag Morgan Walrave vandaag een mooie derde plaats met Devill's Kiss Naoni (71.324%)

De diertien jarige Anna Peeters en Balotelli waren vandaag met de achtste plaats de beste Belgische amazone, de score voor hun verreden individuele proef kwam uit op 68.838%.

Anna: "Vandaag wel fijn gereden ik had wel wat kleine foutjes maar daar kan ik weer van leren. Ik heb mijn pony nu ander half jaar en we hebben door de corona wel de tijd gehad om echt een combinatie te worden. Het is voor mij mijn eerste Internationale wedstrijd, het spannendste wat ik vond was de eerste keer toen de bel we aan onze eerste proef starten. Ik ga nu proberen zo veel mogelijk wedstrijden te kunnen rijden". 

Anna Low Res

Foto©  Ditishots

Georgina Kraft - DSP Ti Daily Challenge (GER) 73.405%

Jona Emily Bomberg - NK Cyrill (GER) 71.784%

Morgan Walraven - Devill's Kiss Naoni (NED) 71.324%

Georgina Kraft - DSP Ti Drei D (GER) 70.892%

Elin Ullman - Morgenstern Dakkar (SWE) 69.297%

Senna Evers - Majos Cannon (NED) 69.243%

Elise de Loos - Sandokan's Pardo (NED) 69.108%

Anna Peeters - Balotelli (BEL) 68.838%

Volledige uitslag is hier te bekijken

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| CDI Sint Truiden - U25 Grand Prix Lore vanborne weer naar plaats twee ||

Met een iets hogere score dan gisteren in de U25 Inter II was er ook vandaag weer een mooie tweede plaats voor de ervaren amazone Lore vandenborne en haar Ikke-Pia V/D Bergerhoeve, vandaag goed voor 69.077%.

Lore: "Vandaag ging een stuj beter dan gisteren toen had ik helaas wat foutjes. Ik merk wel dat we steeds meer de zwaarde oefeningen beter aankunnen, we hebben ook speciaal een nieuwe Kür laten maken waar we de moeilijkheids graad hebben aangepast. Dit is nu mijn derde jaar U25 dus voor het zwaardere werk hebben we ook een passende Kür nodig.

De Küren op muziek voor de U25 worden morgen vanaf 10.30 uur verreden.

Lore U25 low res

Foto© Digishots

70.844% was vandaag de score voor voor de Duitse amazone Josefine Hoffmann, met Hoennerups Driver was er vandaag wederom de overwinning tijdens de U25 in Sint Truiden.

Calijn Huberts en Watoeshi reden vandaag naar 67.641% haar score lag een fractie hoger dan gisteren en was ook vandaag goed voor de derde plaats.

Kimberly Luijten

Foto© Digihots

De Internationaal debuterende Kimberley Luijten en Zippo herpakte zich na de dag van gisteren, vandaag reed dit dit duo naar 66.282%.

Kimberley: "Ik heb paardrijden altijd leuk gevonden maar omdat mijn vader bij Shell werkt hebben we over heel de wereld gewoond. Wij zijn uiteindelijk bij Patrick van der Meer terecht gekomen en daar kwam het idee om toch serieus eens te gaan kijken of de U25 zou gaan lukken. Zo kwam ook  eind 2019 Zippo bij mij terrecht. Ik heb nooit Junioren of Young Riders gestart dit is ook echt mijn eerste Internationale wedstrijd en dan ook in de U25. De eerste dag was ik best wel zenuachtig gelukkig was Patrick ook hier om mij te begeleiden. Vandaag ging het al een heel stuk beter. Morgen mag ik ook voor het eerst in mijn leven een Kür op muziek rijden, het is de Kür die Patrick ook gereden heeft met Zippo dus de moeilijkheid ligt best hoog. Een uitdaging maar we gaan ons best doen en genieten". 

 De volledige uitslag is hier te bekijken

Bron: TopTalent Dressage, overname zonder brons vermelding is niet toegestaan

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)