Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

|| Nieuwe data BK Dressuur bekend ||

Van 6 tot en met 10 oktober zal  het Belgium Dressage Events opnieuw de organisatie op zich nemen voor het BK Dresuur in het Azelhof in Lier. Op die manier wil de organisatie ook aan amateursporters de kans geven zich optimaal te kunnen voorbereiden. Het concrete voorprogramma wordt nog afgewerkt en bij opening van de inschrijvingen online gezet. Na overleg met de nationale commissie en de organisatie van Dentergem, worden de BK's verplaatst naar het najaar.

bk 2021

Bron: Paardensport Vlaanderen / Belgium Dressage Events

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| BK Dressuur 2021 uitgesteld naar najaar 2021 ||

Helaas is het Belgium Dressage Events wederom genoodzaakt het Belgisch kampioenschap dressuur uit te stellen naar een datum in het najaar. Vanwege COVID-19 is er nog geen duidelijkheid wanneer ook amateurruiters weer op wedstrijd kunnen gaan. Deze onzekerheid verstoort de vlotte voorbereiding van dergelijk evenement zowel voor de organisator als voor de amateurruiter. De organisatie wilt graag een kampioenschap voor alle dressuurruiters organiseren en hebben daarom besloten het uit te stellen. Door het uitstellen hopen zij iedereen een betere voorbereiding voor deelname aan het BK te geven. Het vinden van een geschikte datum is moeilijk vanwege de vele kampioenschappen en overvolle paardensport-agenda. Inmiddels ligt er een nieuw voorgestelde datum bij de nationale dressuur-commissie, zodra wij hier meer van weten zullen wij hierover berichten.

Knipsel

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

Belgium Dressage Events - BK 2021

Belgium Dressage Events wil het Belgisch Kampioenschap dressuur voor alle deelnemers organiseren. Momenteel is dit nog niet mogelijk vanuit de overheid. Verplaatsen van de datum is ook een mogelijkheid, al zit het BK Dressuur dan (te) dicht op het EK voor de jeugd. Wellicht komt er binnenkort verandering in, daarom willen wij voorlopig het bericht vanuit de overheid, komende week, nog even afwachten. Wij hebben er vertrouwen in om van 20 t/m 24 mei a.s. het BK Dressuur in Lier te kunnen organiseren. Houd de website en socials in de gaten voor de laatste updates.

Facebook

Instagram

Website

bk 2021

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| CDI Sint Truiden Young Riders - Hattrick voor Milou Dees, Karoline Vestergaard op plaats twee ||

Voor het tweede jaar op rij rijdt Milou Dees naar een Hattrick bij de Young Riders tijdens het CDI Sint Truiden. Ook vandaag werd de Kür op muziek gewonnen door Milou Dees en Francesco, de score van vandaag 75.676% was ruimschoots genoeg voor een derde overwinning deze week.

Milou low res

Foto Digishots

De Belgische amazone Karoline Sofie Verstergaard en Junior Hit reden tijdens de afsluitende rubriek een hele sterke Kür op muziek welke beloond werd met 72.575% en wat haar vandaag de tweede plaats opleverde en haar beste prestatie tijdens dit CDI Sint Truiden.

Kimberly Pap die gisteren besloot de pas 7 jarige merrie Just a Dresm STRH te starten tijdens de finale Kür op muziek eindigde vandaag op de derde plaats met een score van 72.525%

Sophie Jamar en Double Diamond II reden ook tijdens de afsluitende Kür op muziek naar de vierde plaats. (71.250%)

Quinty Vossers en Hummer reden naar 69.833% wat vandaag goed was voor de vijfde plaats.

De volledige uitslag is hier te bekijken

 Bron: TopTalent Dressage, overname zonder brons vermelding is niet toegestaan

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| CDI Sint Truiden - U25 Hattrick voor Josefine Hoffmann ||

Ook de Kür winst bij de U25 was er vandaag voor de amazone uitkomend voor Denemarken, Josefine Hoffmann reed vandaag met Hoennerups Driver naar 76.150%.

Low res lore

Foto Digishots

Ook voor de derde dag op rij was er een verdiende tweede plaats voor Lore vandeborne en Ikke Pia vd Bergerhoeve, vandaag werd haar Kür beoordeeld met een score van 71.650%.

De derde plaats vandaag was er voor Corina Luttjebroer en Cirano hun score kwam uit op 68.750%. Kimberley Luijten en Zippo reden vandaag voor het eerst in hun leven Kür op muziek tijdens het CDI Sint Truiden, de score van de Kür kwam uit op 68.020%. Carlijn Huberts en Watoeshi werden vandaag vijfde met 66.235%

Volledige uitslag is hier te bekijken

Bron: TopTalent Dressage

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)