Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

|| Amber Hennes en Allegro v/h Trichelhof winnen eerste onderdeel BK Children ||

De preliminary test voor de Children op het BK is vandaag gewonnen door Amber Hennes, zij reed Allegro v/h Trichelhof naar 77.411%.

Amber Hennes: “Ik rijd nu al een jaar bij de Children maar zo’n hoge score als vandaag heb ik bijna nog niet gereden. Ik heb echt een hele fijne proef gereden en toen zag ik ineens 77% op het scorebord staan. Ik was ook heel erg verbaasd dat we wonnen en dat we ook echt op het podium mochten staan samen met Emilie en Lavinia. We zijn door de organisatie ook erg verwend met allemaal mooie prijzen”.

amber hennes

Op de tweede plaats zien wij terug Emilie Herweyers met haar Kalegra C-TWO DVB haar proef werd beloond met 76.518%. Lavinia Cox en Luis Gustavo 2 reden naar een score van 71.250% wat vandaag goed was voor de derde plaats.

prijsuitreiking children dag 1

Volledige uitslag is hier te bekijken.

Bron: TopTalent Dressage Foto© Digishots

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| BK Young Riders Karoline Sofie Vestergaard tweede plaats Individueel ||

De Individuele Test bij de Junioren is ook vandaag gewonnen door Amber Van Den Steen, met Fame was de winnende score vandaag 74.294%.

Karoline Sofie Vestergaard en Junior Hit reden ook vandaag naar de tweede plaats, vandaag kwam haar score uit op 72.382%.

Karoline vestergaard

Karoline Sofie Vestergaard: “Ik ben echt super tevreden met beide proeven die ik op het BK heb kunnen rijden. Ik rijdt pas één jaar bij de Young Riders en het gaat gewoon steeds beter. Op het EK heb ik op de Kür na ook heel fijn kunnen rijden. De laatste wedstrijd voor het BK daar heb ik de Kür op muziek gewonnen, ik kijk ook erg uit om hier Kür te mogen rijden. Het zal spannend worden want we zijn allemaal wel aan elkaar gewaagd”.

Prijsuitreiking YR dag 2

In de top zijn er geen wisselingen van de wacht geweest ook vandaag is de derde plaats voor Maud Adriaensen, met Diva Noir SVB was er vandaag een score van 68.941%.

De volledige uitslag is hier te bekijken.

Bron TopTalent Dressage Foto©Digishots

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| BK Junioren Jette de Jong wint wederom, Michiel Nevelsteen op plaats twee ||

Ook de individuele proef op het BK bij de Junioren is vandaag gewonnen door Jette de Jong en Heavenly Charming, vandaag goed voor 73.059%.

Voor de tweede dag op rij rijdt Michiel Nevelsteen met Lars van het Kristoffelhof naar een plaats op het podium. De tweede plaats vandaag met een score van 69.706%. Een plaats hoger op het podium, dit was gisteren nog de derde plaats.

Michiel Nevelsteen Lars van het Kristoffelhof LIER21L07698

Michiel Nevelsteen: “Ik had totaal niet verwacht dat ik hier nu al twee dagen achter elkaar op het podium zou rijden. Ik hoop dat onze Kür, die gemaakt is met moderne muziek die ik leuk vind, morgen goed verloopt. Een mooie podiumplek zou wel te gek zijn. Dit is mijn jaar bij de Junioren, we gaan nu Lars klaarmaken om de overstap te maken naar de Young Riders”.

Prijsuitreiking Juniors 42443 1

Zara van Rickeghem en OMG Quaterhit zien we vandaag terug op een mooie derde plaats, 67.206% was hier de score van.

Zaterdag 9 oktober zal de afsluitende Kür op muziek verreden worden.

De volledige uitslag is hier te bekijken

Bron TopTalent Dressage Foto© Digishots

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| Liezel Everars en FS Capelli De Niro winnen eerste onderdeel BK Pony’s.||

Ook de pony combinaties zijn van start gegaan op het BK Dressuur. Op de woensdag ochtend stond de team test op het programma. De overwinning van het eerste onderdeel op het BK was er voor Liezel Everars en Fs Capelli De Niro de combinatie reed naar 73.314%.

Liezel Everars: “Ik heb een hele fijne proef kunnen rijden. Na het EK hebben we het even rustig aan gedaan en zijn we richting het BK gaan trainen. Ik heb iedere dag les van Suraya Hendrikx die mij hier op het BK ook helpt wat heel fijn is. Nicolette van Leeuwen waar ik eens per week train is ook speciaal hier naar toe gekomen wat heel fijn is het is voor haar best wel een stuk rijden”.

liezel ponys team test

Emilie Herweyers en Don’t dream zien we terug op de tweede plaats met een score van 70.829%. De derde plaats was er voor Elisabeth Leduc met Campstershoven’s Baldato reed zij naar 70.457%. De top drie van het BK zijn dit jaar deelnemers geweest op het EK Pony’s.

Volledige uitslag is hier te bekijken

prijsuitreiking ponys team test

Bron TopTalent Dressage Foto© Digishots

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

BK Grote Tour – Grand Prix Larissa Pauluis aan de leiding na eerste onderdeel.

De laatste rubriek de BK Grote Tour werd vanavond in een vol Azelhof verreden, het publiek zag dat Larissa Paulis de grote winnaar was van de avond en de winnaar van het eerste onderdeel van de Grote Tour op het BK.

Larissa Paulis reed met Flambeau naar de eerste plaats dit met een score van 72.609%. Daar bleef het niet bij, als laatste starter van de rubriek reed zij met First-Step Valentin naar 71.305% wat haar ook de tweede plaats opleverde. Onder een luid applaus van al het publiek verliet zij de arena.

Larissa Paulis: “Mijn voorbereiding naar het BK was goed, ik heb in Wagenem ook al hele goede prestaties neergezet. Hier te mogen starten met dit publiek en met een top organisatie en dan ook nog eens zo goed te rijden, daar wordt ik heel blij van”.

Larissa Paulis

Thibault Vandenberghe en Santiago Song waren vandaag goed voor de derde plaats, zij reden naar een score van 70.087%.

De volledige uitslag is hier te bekijken

Bron TopTalent Dressage Foto© Digishots

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)